jarodar 28.04.03, 10:02 Wszyscy Husinkowcy zmierzający na doroczny zjazd miłosników alkoholu, świeżego powietrza i nieskrępowanych zachowań społecznych, na hasło "HUSINKA RZĄDZI" dostaną w małej pyszną kawę za 1 PLN. ZAPRASZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faciu Re: Promocja dla Husinkowców w Cafe mała 28.04.03, 11:13 Bedziem, bedziem, niebawem z yhwh... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Promocja dla Husinkowców w Cafe mała 28.04.03, 19:09 skorzystamy, a jakze. juz jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Promocja dla Husinkowców w Cafe mała 28.04.03, 19:10 a czy w drodze powrotnej promocja tez obowiazuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
jarodar Re: Promocja dla Husinkowców w Cafe mała 28.04.03, 19:55 w drodze powrotnej jak znam życie będę wam musiał dać za darmo bo wszystko wydacie na tanie wino i pompki do roweru... Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Promocja dla Husinkowców w Cafe mała 28.04.03, 21:22 jarodar napisał: > w drodze powrotnej jak znam życie będę wam musiał dać za darmo bo wszystko > wydacie na tanie wino i pompki do roweru... i zupki chinskie, niezly odlot jest po nich Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Promocja dla Husinkowców w Cafe mała 29.04.03, 08:45 Na pompke już wydałem przedwczoraj!!! Wypraszam sobie podobne insynuacje, że niby ja znów zgubie pompke!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Promocja dla Husinkowców w Cafe mała 29.04.03, 10:41 faciu napisał: > Na pompke już wydałem przedwczoraj!!! > Wypraszam sobie podobne insynuacje, że niby ja znów zgubie pompke!!!! > :)) na twoim miejscu sprawdzilbym czy aby juz jej gdzies nie zapodziales Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Promocja dla Husinkowców w Cafe mała 07.05.03, 18:47 Bylim, bylim po drodze, ale Ci nie było bo kacyk jak ta lala pono Cię męczył Ale hasło zadziałało i tak..:) Z powrotem nie obróciłem,bo dość się spieszyłem (oo zrymowało się), była już 22:30.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarodar Re: Promocja dla Husinkowców w Cafe mała IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 13:51 promocja powrotna została ogólnie zakłócona przez tak zwany "młyn". Byłem akurat w trakcie krecenia 289 naleśnika i miałem mocno zlasowany mózg od oparów (różnego rodzaju)... postaram się kiedys nadrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Promocja dla Husinkowców w Cafe mała 09.05.03, 16:36 Promocja w drodze do, też była zakłcona przez zatrucie alkoholowe jednego z szefów cafe... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: Promocja dla Husinkowców w Cafe mała IP: 217.97.141.* 10.05.03, 11:57 Proponuję zatruć alkoholem naleśniki, myślę że z takiej promocji husinkowcy też chętnie skorzystają. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Promocja dla Husinkowców w Cafe mała 10.05.03, 16:39 Ejjj Panie!! Nie prowokuj, bo jeszcze takowe w menu sie znajdą i co wtedy rodzice z bandą dzieciaków wpierniczającą naleśniki powie??. Aby miał Jarodar ubaw.. inne opary by nie były portrzebne!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Promocja dla Husinkowców w Cafe mała 31.05.03, 09:39 Czy hasło dalej to samo...Bo pewnikiem będę w tym pięknym mieście przejazdem i jakąś kawę perdyknłąłbym sobie na utrzymanie sprawności rajdowej... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jarodar Re: Promocja dla Husinkowców w Cafe mała 02.06.03, 13:19 dla ciebie zawsze!!!! I moge je pozatruwac jesli sobie zyczysz...mam pyszny grand marnier - idealnie sie nadaje do zatrucia nalesnika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pniaczek Re: Promocja dla Husinkowców w Cafe mała IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 13:03 jarodar napisał: > dla ciebie zawsze!!!! I moge je pozatruwac jesli sobie zyczysz...mam pyszny > grand marnier - idealnie sie nadaje do zatrucia nalesnika... To ja poprosze - specjalnie dla Facia !! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Promocja dla Husinkowców w Cafe mała 03.06.03, 17:48 jarodar napisał: > dla ciebie zawsze!!!! I moge je pozatruwac jesli sobie zyczysz...mam pyszny > grand marnier - idealnie sie nadaje do zatrucia nalesnika... Mie było tym razem dane - ale spoko za niedługo znów tam będe...Zatruta kawa pewno dobra - ale jak będe zmotoryzowany to chyba fiasko... Odpowiedz Link Zgłoś