Gość: sama_sobie IP: *.interserv.net.pl / 192.168.2.* 26.08.02, 01:03 Czy tylko małolaty? Jak to jest w tym naszym Jasle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! 26.08.02, 07:07 Małolaty siedzą na Cafe Jasło, czacie i forum konkurencyjnym do naszego. Tutaj zdecydowana większość dawno po "osiemnastce".... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 30.09.02, 23:47 MACIE POCZTE NIE NA FORUM PA :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! 26.08.02, 07:21 A ja mam pytanko, czy przyjemnie jest tak samej sobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! 26.08.02, 12:15 hm. jestem po 30-tce nawet już kilka lat :) A sama -sobie jest z GUS-u czy chce zakotwiczyć na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! 26.08.02, 12:36 Sama_sobie to Wirek ? Dlaczego zmieniasz podpis ? Aha, no i ustalmy: jesteś kobietą czy mężczyzną ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sama_sobie wirek Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! IP: *.interserv.net.pl / 192.168.2.* 26.08.02, 14:47 No i na nic moja konspiracja!!!:))) Nostalgia za Jasłem przygnała mnie na to forum. Było pięć lat pięknego wieku spędzonych w tym mieście, a teraz nawet raz w roku nie mogę zaglądnąć:(, a mieszkam daleko. Mamy teraz internet (hurra!) i można odnowić kontakty (wirek), i spytać, co nowego i dobrego w Jaśle (sama_sobie). Płeć ustalamy na żeńską. Pozdrawiam wszystkich "dawno po osiemnastce" w Jaśle, którzy miło odpowiedzieli na posta. Hej, zakotwiczyłoby sie tu chętnie i pogadało o starych dobrych czasach i nowych (jeszcze lepszych?) Pozdrówki :))) z Krakowa ssw Odpowiedz Link Zgłoś
millennik1 Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! 26.08.02, 18:51 ...jestem po...szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! 27.08.02, 07:53 Millenik nie desperuj - każdy wiek ma swoje uroki a szczególnie po 30-tce... Polecam "Ferdydurke" - zobacz jak się młodzież męczy ... szczególnie ta 30- letnia cofnięta w niedojrzałość... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! IP: 207.30.78.* 27.08.02, 15:28 Jakis czas temu przekroczylem ten wiek, ale sporo brakuje mi do 40-tki. To jest podobno dopiero czas na "uzywanie" zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! 27.08.02, 15:47 ...a czy ta trzydziestka to jakis wyznacznik???? ze niby po 30 jest sie innym? ...nie ilosc jest wazna...a jakosc ;) pozdrawiam powakacyjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz DO Gofy 28.08.02, 10:22 gofa napisała: > ...a czy ta trzydziestka to jakis wyznacznik???? ze niby po 30 jest sie > innym? ...nie ilosc jest wazna...a jakosc ;) pozdrawiam powakacyjnie :) :) ilość + jakość to jest to ... Ponoć młodość to stan umysłu który osiągamy dopiero na starość - i chyba coś w tym jest bo im więcej latek tym więcej się śmieje, stąd pewnie więcej zmarszczek -pewnie jak bede miał koło 80-tki to umre ze śmiechu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! IP: 207.30.78.* 28.08.02, 14:37 Mysle ze to dobrze przezyte 30 lat. Z wiekiem jednak sie powaznieje, jak na razie tym sie roznie od mlodziezy - nie stac by mnie teraz bylo na glupstwa ktore kiedys robilem. Pozdrawiam zaoceanicznie i cieplo z cieplego kraju Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! 28.08.02, 08:03 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Jakis czas temu przekroczylem ten wiek, ale sporo brakuje > mi do 40-tki. To jest podobno dopiero czas na "uzywanie" > zycia. Piotrze - jeśli dobrze pamiętam studiowałeś w Rzeszowie - jesli to nie tajemnica to napisz co i kiedy ... skoro brakuje Ci do 40 tki sporo - to pewnie poniewieraliśmy się na początku lat 90-tych po tych samych okolicach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! IP: 207.30.78.* 28.08.02, 17:10 gadacz napisał: > > Piotrze - jeśli dobrze pamiętam studiowałeś w Rzeszowie - jesli to nie > tajemnica to napisz co i kiedy ... skoro brakuje Ci do 40 tki sporo - to pewnie > poniewieraliśmy się na początku lat 90-tych po tych samych okolicach :) > O rany mielismy byc anonimowi! Podam mniej-wiecej: studiowalem na wydziale elektrycznym, w latach 199X-199X. Nie siedzialem, opedzilem te szkole w 5 lat przewidzianych ustawowo. Nie pracuje jednak w wyuczonym zawodzie - nie da sie. Robie jednak cos podobnego. Jesli chodzi o poniewieranie..... jak sobie przypomne pare imprez w Jasle :-)))), a na studiach :-)))))))))) Nie jestem typem samotnika, lubie i lubilem dobre balangi. Ostatnio poniewieralem sie jesli chodzi o Polske w Jasle+okolice i w Warszawie. Teraz -> Orlando Fl USA Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! 29.08.02, 08:07 Jesli były to balangi w Ikarze lub Arkusie to pewnie gdzieś tam nieraz natkneliśmy się na siebie - ponieważ jako mieszkaniec Nestora a później Ikara nie mogłem pozostać głuchy na życie kulturalno - oświatowe miasteczka... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! IP: *.ipt.aol.com 02.09.02, 14:30 Hejże Mieszkałem w Promieniu i Pingwinie (w końcu to wydział elektryczny). A w pozostałych akademikach balowało się oj tak *-) często w Nestorze i Ikarze. Wydaje się że na pewno znamy się z widzenia, na pewno......... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! 02.09.02, 21:37 Nawiązując do tematu wątku, odpowiadam że oczywiście są tu ludzie po trzydziestce, z całą odpowiedzialnością to potwierdzam, bo takim "ludziem" jestem ja, więcej nie powiem bo to nieładnie tak od razu się odkrywać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! IP: *.dyn.optonline.net 02.10.02, 19:09 a jednak mamy cos wspolnego tez poniewieralam sie w tych latach ....w tamtych stronach...z tym ze inny widzial i inna szkola ale tez Rzeszow.......a po akademikach tych samych zesmy sie poniewierali bo moj owczesny facet studiowal tam pewno go znalisie z widzenia.....kto wie mnie pewno tez bo czadowych imprez bylo multum.....a teraz juz na prawde sie nie chce .....dlatego czuje ze sie starzeje......i za czesto zaczynam myslec ze to nie wypada..... pozdrawiam Kate Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Czy tu jest ktoś poniżej 30-tki ? 03.09.02, 08:13 Z lektury postu wynika że nie ma chyba nikogo poniżej 30-tki :) Tworzymy forum z największym zpotrzebowaniem wapnia na portalu gazety :) Piotrze ! Hm. Pewność że się znamy jest spora - mamy dwa wyjścia - albo się zdemaskować albo temat zakończyć. Wybieraj ! Jakby co to puść emilka na adres gazety... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Czy tu jest ktoś poniżej 30-tki ? 04.09.02, 16:46 Na pytanie zawarte w tytule odpowiadam : Ależ oczywiście, że są tu ludzie poniżej trzydziestki, a mianowicie - weteran forum Kóniu - najsłynniejszy podkarpacki "gimnazista" Kolor (hi,hi) A co do mnie to jako kobieta jestem bez wieku. PS do Wooka A ja wiem ile masz lat )))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Czy tu jest ktoś poniżej 30-tki ? IP: 207.30.78.* 04.09.02, 17:09 m.a.r.y.s.i.a napisała: > A co do mnie to jako kobieta jestem bez wieku. Krótko mówiąc jesteś ponadczasowa!!!! Pozdrawiam Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Czy tu jest ktoś poniżej 30-tki ? 04.09.02, 21:14 m.a.r.y.s.i.a napisała: > PS do Wooka A ja wiem ile masz lat )))))))))))0 O!!! czyżbym czegoś nie wiedział, a może mi się wymsknęło i umkło mi to z pamieci? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Czy tu jest ktoś poniżej 30-tki ? do Wooka 04.09.02, 21:55 Napisałeś na innym forum ( z pierwszej strony), w wątku o rzucaniu papierosów.he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Czy tu jest ktoś poniżej 30-tki ? do Wooka 04.09.02, 22:16 hahaha, ale z Ciebie pamiętliwy forumowicz, a może prowadzisz statystyki? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Czy tu jest ktoś poniżej 30-tki ? do Wooka 04.09.02, 22:20 Temat był mi bliski.Patrzę a tu ktoś znajomy !!!!Ale nikomu nie powiem.Słowo byłej harcerki. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Czy tu jest ktoś poniżej 30-tki ? do Wooka 05.09.02, 00:20 no wiec... ja od dawna wiem ile wook ma lat...wiec jest nas juz dwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Czy tu jest ktoś poniżej 30-tki ? do Wooka 07.09.02, 20:50 jestem w 'sioku'co by nie mówić wszystko wszyscy wiedzą, same scherlocki holmesy ale ja tez nie jestem taki do tyłu, z Tobą Marysiu troszkę większy problemik, ale o latka gofy nie wypada pytać, to się wie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Czy tu jest ktoś poniżej 30-tki ? do Wooka 08.09.02, 08:16 Ja jestem postacią wirtualną i jako taka lat jakowyś nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
ann1 Re: Czy tu jest ktoś poniżej 30-tki ? 02.10.02, 21:33 no tak... dawno tu nie byłam, ale zaniżę srednią-tez jestem przed trzydziestka, ale... NIEDŁUGO :0) ;)pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Czy tu jest ktoś poniżej 30-tki ? 03.10.02, 07:12 ann1 napisała: > no tak... dawno tu nie byłam, ale zaniżę srednią-tez jestem przed trzydziestka, Żartujesz ?? Nie wyglądasz na swoje lata,nigdy bym Ci nie dał 30-tki. Odpowiedz Link Zgłoś
ann1 Re: Czy tu jest ktoś poniżej 30-tki ? 03.10.02, 15:09 > > Żartujesz ?? Nie wyglądasz na swoje lata,nigdy bym Ci nie dał 30-tki. No tak... teraz mi coś umcknęło... czyżby przedwczesna skleroza?// :) :) a może w tym wieku to już naturalne... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Czy tu jest ktoś poniżej 30-tki ? IP: 207.30.78.* 04.09.02, 17:14 gadacz napisał: > Piotrze ! Hm. Pewność że się znamy jest spora - mamy dwa wyjścia - albo się > zdemaskować albo temat zakończyć. Wybieraj ! Jakby co to puść emilka na adres > gazety... Nie sądzisz że nie potrafiąc się zidentyfikować jesteśmy bardziej tajemniczy i ... inetersujący? Po odkryciu kart może się okazać że to nie król a wręcz walet lub jakaś szóstka ........... Gdybyśmy chcieli się odkryć jest tyle innych możliwości .... choćby "Parkowa" w Jaśle. Na razie za Wielką Wodą (niestety :-(*) mam tu zaledwie McDonaldy i inne podobne spelunki. Niestety bo prawie nikogo tu nie znam - ot urok zarobkowej emigracji. Pozdrawiam Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Czy tu jest ktoś poniżej 30-tki ? 06.09.02, 08:22 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Nie sądzisz że nie potrafiąc się zidentyfikować jesteśmy bardziej tajemniczy > i ... inetersujący? Po odkryciu kart może się okazać że to nie król a wręcz > walet lub jakaś szóstka ........... > Gdybyśmy chcieli się odkryć jest tyle innych możliwości .... choćby "Parkowa" w > > Jaśle. Na razie za Wielką Wodą (niestety :-(*) mam tu zaledwie McDonaldy i inne > > podobne spelunki. Niestety bo prawie nikogo tu nie znam - ot urok zarobkowej > emigracji. Ot uroki wirtualnej korespondencji.... Pozdrawiam ! Jednak szkoda że tak uparcie bronimy tej anonimowości... ale pewnie się mylę bo to większość ma racje. Niestety tak już mam że lubię sobie spokojnie przy piweczku albo czymś mocniejszym pogadać bo wirtulane pogaduchy to niestety gra wyobraźni - bardzo czasem niebezpieczna. Ale dlaczego "Parkowa"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Czy tu jest ktoś poniżej 30-tki ? IP: 207.30.78.* 06.09.02, 15:18 gadacz napisał: > czasem niebezpieczna. Ale dlaczego "Parkowa"? Kiedyś tam bywałem, kiedyś nie było w Jaśle specjalnie wiele do wyboru. A teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gertruda Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 17:58 Trzydzieste urodziny.......................Niech pomyślę................... A.. tak były już.Ale kiedy ?????????? Przez tę cholerną sklerozę nie mogę sobie przyponieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! 05.09.02, 17:52 Mnie do 30-tki to zostalo hohohoho i jeszcze troche:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: KOLOR 07.09.02, 21:00 odebrolem, jest piykna, mocie nowego kibica:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicki Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! IP: 217.97.195.* 30.09.02, 14:15 Zdarzają się nawet tacy pod pięćdziesiątkę, jedna z zalet tak poważnego (?) wieku to możliwość osobistych spotkań z wielkm Jaślaninem we Wrocławu (lat temu trzydzieściparę)- profesorem Hugonem Steinhusem we Wrocławiu, skądto też Was wszystkich serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! IP: 207.30.78.* 30.09.02, 14:42 Ale "pod pięćdziesiątkę" to już po trzydziestce. Obaj zdaje się mamy już ten wiek za nami. Pozdrawiam Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Czy są tu w ogóle ludzie po trzydziestce?!!!! 30.09.02, 14:43 O kurcze - nie doczytałem tego zanim puściłem poprzedniego posta :D Moje gratulacje - sporo czytałem ostatnio o Steinhausie - jego pobycie tu w Jaśle , Lwowie i relacjach między Banachem a Nim, późniejszej kaierze we Wrocławiu i praktycznie na całym świecie. Zresztą był niedawno w Polityce świetnie napisany tekst o relacjach między mistrzem a uczniem. Mogę Ci powiedzieć że w tym roku zorganizowano pierwszy konkurs matematyczny jego imieniem tu w Jaśle dla szkół ponadpodstawowych i mam nadzieję że w końcu ktoś zrobi jego ulicę w tym mieście - tym bardziej że i rodzice Steinhausa sporo dla tego miasta znaczyli. Pzodrowienia jeszcze raz... Mam nadzieję że skrobniesz co nieco o spotkaniu ze Steinhausem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicki do gadacza IP: 217.97.195.* 30.09.02, 15:18 1. Opuszczam temat Chrobrego (ścigam tego chuja za oceanu po licznych forach). 2. Zajrzyj tam raz jeszce jednak - informaja o wrocławskim konkursie na atrona portu lotniczego, Jasło mogłoby przeważyć na rzcz Steinhausa. 3. Muszę trochę popracować, parę osobistych wspomnień o Steinhausie w ciągu 1 - 2 dni, na Twoją pocztę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Do Vickiego 01.10.02, 08:47 Dzięki - chętnie poczytam. Szkoda mi tylko że tak mało osób tu w Jaśle wie kim był i co robił... A Chrobrego jak wreszcie ścigniesz to mu zrób tak niedobrze jak tylko potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś