Dodaj do ulubionych

Fanclu "Folijka"

03.06.02, 12:37
Proponuję utworzyć na forum Limanowa, jak również na każdym innym forum w tym
kraju FANCLUB "FOLIJKA"
Ja jestem pierwszym jego członkiem, zapraszam Facia i Otho...
Mam nadzieje, ze inni chetni takze sie pojawia
No bo wiecie do czego sluzy folijka???

Zdrowas, zdrowas, proba mikrofonu!
Obserwuj wątek
    • Gość: otho Re: Fanclu IP: 217.97.141.* 03.06.02, 13:53
      Będą składki za uczestnictwo w klubie??? Nieistotne, zapisuję się. Jak będzie
      nas więcej to wybierzemy przewodniczącego.
      • faciu Re: Fanclu 04.06.02, 07:26
        Ja juz mam hasło promocyjne: "Folijka przewodnią siłą narodu";... alobo z "Z
        folijką do Unii Europejskiej, to nikt nam nie zagrozi !"
        • yhwh Re: Fanclub 04.06.02, 18:38
          Najpierw z ta folijka wyjdzmy z grupy, musimy dokopac portugalcom i amerykancom
          potem mozemy do unii wchodzic
          • faciu Re: Fanclub 04.06.02, 22:57
            Ja to już onegdaj parę miechów temu przepowiedziłem w knajpie na Kazimierzu
            dwóm Portugalkom że wtopią z nami bo to będzie nasz kluczowy mecz. One zaś
            wymieniały mi Figo, Gomes.. jakiś Sousa (czy Zouza), a ja na to - ...nic to dla
            nas... pykniemy was (tak naprawdę myślałem o nich)
            ;))
            • yhwh Re: Fanclub 04.06.02, 23:08
              No i co - pyknales je?
              Bo jak nie pyknales to my portugalcow tez nie pykniemy.
              los polskiej reprezentacji w twoich rekach ... tzn... w twoim...
              • faciu Re: Fanclub 04.06.02, 23:19
                Nie pyknąłęm bo się nie dało.. nie było czasu ani miejsca..ale to o niczym nie
                świadczy...Ważne jest to że po naszych argumentach zwątpiły trochę w
                swoich...było to prawie rok temu więc mam nadzieje ża zaraziły swoim
                zwątpieniem innych ... a zwłaszcza reprezentację Portugalii...hehehe
                :))
                • Gość: otho Re: Fanclub IP: 217.97.141.* 05.06.02, 11:00
                  Ajajajajaj liczy się jednak pyknięcie.
                • yhwh Re: Fanclub 05.06.02, 12:42
                  faciu napisał(a):

> Nie pyknąłęm bo się nie dało.. nie było czasu ani miejsca..

Nie bylo miejsca zeby pyknac???? To ile ty miejsca potrzebujesz do pykania???
                  • Gość: otho Re: Fanclub IP: 217.97.141.* 05.06.02, 14:03
                    No właśnie. Przecież to tylko pyk pyk pyk i po robocie. Nie zapominaj przy tym
                    o folijce. Swoją drogą Portugalia blado wypadła dzisiaj. Najgorsze jednak jest
                    to że mecz z Polską będzie dla nich ostatnią szansą a to pewnie wzmoży ich
                    zaangażowanie.
    • yhwh Re: Fanclub "Folijka" 07.06.02, 11:22
      Na forum Przemyśl rozgorzła zacięta dyskusja na temat wykorzystania i
      przydatności Folijki.
      Odsyłam tam wszystkich zainteresowanych tematem.
      • gofa Re: Fanclub 07.06.02, 17:36
        ha...a zainteresowani przyszli tutaj myslac ze uda sie im sprawe folijki
        wybadac ;)
        • yhwh Re: Fanclub 07.06.02, 18:17
          A pytanie brzmi: Jak tu trafili?????
          • gofa Re: Fanclub 07.06.02, 18:23
            trafili tu...tajemnica ;)
            • Gość: otho Re: Fanclub IP: 217.97.141.* 07.06.02, 18:36
              Zainteresowani trafili nawet daleko na północ do Lidzbarka Warmińskiego. Ohoho.
              • gofa Re: Fanclub 07.06.02, 18:41
                to sie nazywa dzialanie przez zaskoczenie ;)
                • Gość: otho Re: Fanclub IP: 217.97.141.* 07.06.02, 18:52
                  Prawdziwego fana folijki nic nie zaskoczy tak jak nie zaskoczy prawdziwego
                  fana Łady Biłgoraj napis wyryty na drewnianej ławie w Duszatynie (koło Prełuk)
                  z nazwą jego klubu.
                  • yhwh Re: Fanclub 07.06.02, 19:56
                    To Gofa, chcesz wstąpić do klubu?
            • yhwh Re: Fanclub 07.06.02, 20:23
              Fajna opcja - znajdź, przyznam, że na forum nigdy wczśniej z niej nie
              korzystałem ...
              Masz zacięcie folijkomaniaka (a może manaczki?)
              Nadasz się do klubu! Wstępujesz?
    • Gość: otho Re: Fanclu IP: 217.97.141.* 07.06.02, 20:35
      Bardzo fajna opcja. yhwh myślę że do Ciebie należy rozdawanie kart
      członkowskich.
      • gofa Re: Fanclu 08.06.02, 00:31
        dobra :) wchodze w ten interes :) wprawdzie nadal tak na 100% nie wiem do
        czego ta folijka...ale czy to istotne? :)))
        • yhwh Re: Fanclub "Folijka" 08.06.02, 20:12
          Ok, jestes członkinią!
          A o folijce jeszcze niejednego sie dowiesz.
          Oczywiście obowiązkiem każdego członka fanclubu jest propagowanie Folijkomanii!
          • faciu Re: Fanclub 09.06.02, 01:58
            Pamiętajcie ! Nie wolno marnować folijek, w każym wypadku należy ja użyć we
            właściwy sposób !!!
            ;)
            • gofa Re: Fanclub 09.06.02, 12:30
              no...ufff...na szczescie sposob juz znam :) czas wykombinowac folijke ;)
              • faciu Re: Fanclub 09.06.02, 16:52
                Folijki nie wolno też zbyt slinić....to na nią źle wpływa - szybciej się
                zużywa !!!
                ;))
    • faciu Re: Fanclu 09.06.02, 21:42
      Temat folijki zagajony na f. Świdnik..... do ataku Zakonie Najprzeźroczystej
      Folijki!!!!!(post - U Kaśki)
      • Gość: Casey Re: Fanclu IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 00:43
        faciu napisał(a):

> Temat folijki zagajony na f. Świdnik..... do ataku Zakonie Najprzeźroczystej
        > Folijki!!!!!(post - U Kaśki)

I tu tez sie nie dowiedzialem co z ta folijka?;)))))))))))))))))))
        Sprawa podejrzana - rozmnaza sie po forach jak zaraza az dym idzie.;))))
        • raduli Re: Fanclu 10.06.02, 12:11
          zgadza sie , istnieje zakon , tajne stowrzyszenie " folijkowców " , maja za cel
          skonfudowac jak najwieksza liczbe cywili a potem ............
          • yhwh Re: Fanclub "Folijka" 10.06.02, 12:29
            Raduli, nie strasz potencjalnych członków.
            Folijkomania na wieki!!!!
            Folijkomania ponad wszystko!
            • Gość: otho Re: Fanclub IP: 217.97.141.* 10.06.02, 16:33
              Polska reprezentacja piłkarska moim zdaniem nie zasłużyła byśmy dopingowali ją
              z pomocą folijki. Dziadygi zszargali tylko dobre imię folijki. A tfu.
              • yhwh Re: Fanclub 10.06.02, 16:51
                Folijka tylko dla wybranych!!!!!!!!!
                • raduli Re: Fanclub 11.06.02, 14:07
                  ponad wszysko
                  • gofa Re: Fanclub 11.06.02, 16:53
                    ale nie na wszystko ;)
                • daro_007 Re: Fanclub 12.06.02, 08:10
                  A teraz zagadka:pewna M... z miasta L... pozdrawia(ja tylko przekazuję)
                  wiesz kto?
    • daro_007 Re: Fanclu 12.06.02, 08:05
      Chcę się zapisać waszego fanklubu.Co mam zrobić?
      • yhwh Re: Fanclub "Folijka" 12.06.02, 11:09
        Musisz zostać wyznwcą kultu Folijki.
        A ponadto musisz propagować na innych forach ideologię folijkomanii!
        • Gość: otho Re: Fanclub IP: 217.97.141.* 12.06.02, 12:32
          Brawo daro007. Mamy kolejnego w klubie. Zrobimy zlot niebawem. Fajnie by było.
          • faciu Re: Fanclub 12.06.02, 14:57
            O Folijo ukochana ty jesteś jak zdrowie....
            • raduli Re: Fanclub 12.06.02, 15:29
              taki stary a taki ......, ej faciu faciu
          • daro_007 Re: Fanclub 12.06.02, 16:34
            Ale tylko piwo i śpiew,co do reszty...no sam nie wiem...
        • daro_007 Re: Fanclub 12.06.02, 16:21
          Jestem oddanym wyznawcą kultu folijki.Czy teraz przyjmiecie mnie do fanklubu?
          • faciu Re: Fanclub 12.06.02, 18:23
            Jesteś w klubie !!!!!
            Noś dumnie folijkę zawsze pod ręką i przynajmniej kilka razy dziennie wypowiedz
            i pisz na forum magiczne słowo - FOLIJKA...
            • gofa Re: Fanclub 13.06.02, 10:36
              ups... chyba sie wylamalam... juz nadrabiam FOLIJKA FOLIJKA FOLIJKA ;)
              • faciu Re: Fanclub 14.06.02, 22:50
                Folijkowy świat, folijkowy kraj, folijka na dzień dobry i dobranoc też !
                :)
    • faciu Re: Fanclu 06.07.02, 13:25
      Folijkowcy... nie upadajcie na duchu !!!!!
      • gofa Re: Fanclu 10.07.02, 00:00
        przepraszam, bo mnie nie bylo, a ktos upadl? ;)
        • faciu Re: Fanclu 11.07.02, 19:07
          Nie już chyba powstał...:)
          Ale pamiętajcie o folijce też na wakacjach !!!!
          • gofa Re: Fanclu 11.07.02, 19:25
            folijke do plecaka wloz! - tak jest!
            • faciu Re: Fanclu 11.07.02, 20:34
              A folijek to wiele się w plecaku przyda, jakby padało to ciuchy nie zmokną ....
              :)
              • gofa Re: Fanclu 11.07.02, 21:05
                eee tam...ja mam plecak wylozony folijka ;)
                • faciu Re: Fanclu 11.07.02, 23:27
                  OOO dobra sprawa... Pamiętaj też jak śpisz w namiocie, albo pod gołym
                  niebem,włożyć też buty do folijki......
                  • gofa Re: Fanclu 12.07.02, 00:24
                    eee...ja tam sie wole wlozyc do spiwora ;)
                    • faciu Re: Fanclu 13.07.02, 12:35
                      Spoko jeszcze jakby z kimś - to jescze fajniej....
                      Ale, ale - folijka, folijka...

• gofa Re: Fanclu 13.07.02, 17:01
                        to ja moze na zapas bo nie wiem kiedy wroce z wakacji: folijka folijka folijka
                        folijka folijkafolijkafolijkafolijka....;)
                        • faciu Re: Fanclu 08.08.02, 18:16
                          No co jest folijkowcy ????? Folijkową rewolucję czas zacząć !!
                          • Gość: Nehebrecky Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 2.4.STABLE* / 212.182.117.* 09.08.02, 16:02
                            No, właśnie zaczynałem się zastanawiać co się z wami dzieje! Byliscie tacy
                            aktywni swego czasu. Nie tylko w Limanowej!
                            • yhwh Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 16:23
                              Ot, przerwa wakacyjna, każdy musi kiedyś złapać nieco oddechu, czyż nie???
                              Już niebawem znowu chwycimy na folijki!!!
                              • Gość: otho Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.141.* 09.08.02, 17:35
                                Liga światowa w siatce będzie niebawem.
                              • Gość: otho Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.141.* 09.08.02, 17:36
                                Oczywiście chodziło mi o finał.
                                • faciu Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! 09.08.02, 20:41
                                  Kurde biegł Urbaś.. czemużeście nie dmuchali w folijkę ????
                                  • yhwh Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! 13.08.02, 12:51
                                    eeee tam, urbas srurbas!
                                    jutro legia gra z barca! chyba nie musze wam mowic co macie diełać!!!

KTO MISTRZEM JEST?????
                                    KTO????
                                    • faciu Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! 13.08.02, 20:06
                                      Barca ich rozniesie !!!!!!
                                      Ale dziś w nocy liga światowa w siate: Polsko - Yugolsko.....
                                      • yhwh Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! 21.08.02, 16:15
                                        kurna, coś słabo w te folijki dawalismy bo same wtopy....
                                        • yhwh Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! 24.08.02, 14:13
                                          To co???
                                          Robimy zebranie partyjne w Husince???
                                          • faciu Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! 24.08.02, 15:23
                                            yhwh napisał:

> To co???
                                            > Robimy zebranie partyjne w Husince???
                                            Ja jestem za, choć właściwie nie, tzn tak... przywiozę fachową literaturę,
                                            napoje typu "kryminalna %" każdy weźmie ze sobą coby nie mówili że nasza partia
                                            jest rozrzutna...FOLIJKAAAAAAAAAAA !!!!!!!
                                            • yhwh Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.02, 15:44
                                              faciu napisał:

przywiozę fachową literaturę,
                                              > napoje typu "kryminalna %" każdy weźmie ze sobą coby nie mówili że nasza
                                              partia
                                              > jest rozrzutna...FOLIJKAAAAAAAAAAA !!!!!!!

No - i to sie nazywa zdecydowana postawa partyjna!!! tak trzymac...!!!
                                              • Gość: Nehebrecky Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 2.4.STABLE* / 212.182.117.* 26.08.02, 16:08
                                                kurche, a ja moge wstpaic do tego waszego fanclubu???
                                                jeszcze nie do konca wiem o co chodzi ale idea partyjnowsci podoba mi sie???
                                                macie jakies czerwone legitymacje, czy cos w tym stylu???
                                            • Gość: ptak Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bresa.com.pl 26.08.02, 20:58
                                              faciu napisał:

> yhwh napisał:
                                              >
                                              > > To co???
                                              > > Robimy zebranie partyjne w Husince???
                                              > Ja jestem za, choć właściwie nie, tzn tak... przywiozę fachową literaturę,
                                              > napoje typu "kryminalna %" każdy weźmie ze sobą coby nie mówili że nasza
                                              partia
                                              >
                                              > jest rozrzutna...FOLIJKAAAAAAAAAAA !!!!!!!

jeśli chodzi o literaturę - postaram się o paredziesiąt pomniejszych lektur -
                                              coby szybko lud nieuświadomiony uświadomić.
                                              a jeśli chodzi o aktyw partyjny - postaram się o ciekawsze pozycje...
                                          • Gość: ptak Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bresa.com.pl 26.08.02, 20:55
                                            yhwh napisał:

> To co???
                                            > Robimy zebranie partyjne w Husince???

mowa...
                                            niniejszym ogłaszam pierwsze plenum na 6.09 :)
                                            • gofa Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.02, 22:39
                                              wlasnie wygrzebalam folijke z plecaka...zyjecie? :)
                                              • Gość: otho Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.141.* 27.08.02, 07:22
                                                No witaj gofa. Myślałem że folijkowcy przeszli do lamusa a tu proszę. Miał
                                                rację yhwh, że to sezon urlopowy spowodował zastój.
                                                • faciu Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.02, 10:54
                                                  Rewolucja folijkowa weszła w fazę organizacji partii. Teraz szukamy wrogów (na
                                                  pewno tacy są), jak ich znajdziemy to coś na nich wynajdziemy (kulka z
                                                  automatu??)
                                                  • gofa Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.02, 15:38
                                                    :) proponuje kulke a raczej galke lodow mietowych, skutecznie ochlodzi i
                                                    oslodzi i zjedna wroga ;)
                                                  • faciu Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.02, 19:57
                                                    gofa napisała:

> :) proponuje kulke a raczej galke lodow mietowych, skutecznie ochlodzi i
                                                    > oslodzi i zjedna wroga ;)

No ale potem te lody podawać koniecznie w folijce....
                                              • yhwh Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.02, 19:09
                                                gofa napisała:

> wlasnie wygrzebalam folijke z plecaka...zyjecie? :)

no zyjemy, zyjemy!!!
                                                jak tam folijka, bardzo sie pomiela w tym plecaku??? :))
                                                • faciu Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! 27.08.02, 20:01
                                                  Aha musimy wybrać Prezydium abo Radę naszej folijkowej partii...
                                                  Na I Sekretarza proponuję yhwh....kto jest za folijka w górę....!!!!
                                                  • gofa Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! 28.08.02, 00:38
                                                    a dlugo trzeba trzymac te folijke w gorze, co? bo mnie juz lapka zdretwiala ;)
                                                    macham macham i nic ;)
                                                  • faciu Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! 28.08.02, 06:43
                                                    gofa napisała:

> a dlugo trzeba trzymac te folijke w gorze, co? bo mnie juz lapka
                                                    zdretwiala ;)
                                                    > macham macham i nic ;)

Zostałaś policzona, czekamy na resztę...
                                                  • Gość: otho Re: Folijkowcy baczność!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.141.* 28.08.02, 10:25
                                                    Oczywiście jak na partię przystało wynik głosowania musi być jednomyślny
    • Gość: Fuck Folijka Re: Fanclu 'Folijka' IP: 195.136.33.* 16.10.02, 10:02
      odnosze wrazenie, ze wy wszyscy powinniscie sie leczyc! i to w trybie
      natychmiastowym!
      stanowicie zagrozenie dla normalnego spoleczenstwa!
      • Gość: otho Re: Fanclu 'Folijka' IP: 217.97.141.* 16.10.02, 18:53
        Jutro wybieram się do lekarza to zapytam go czy to jest nienormalne.
        • faciu Re: Fanclu 'Folijka' 16.10.02, 22:04
          Gość portalu: otho napisał(a):

> Jutro wybieram się do lekarza to zapytam go czy to jest nienormalne.

Panie kolego diagnoza będzie na pewno jedna - Wyizolować osobnika równocześnie
          poddając go terapii folijkowej....
          • yhwh Re: Fanclu 'Folijka' 17.10.02, 12:52
            O! nienawidza nas! fajnie! lubie jak ktos mnie nienawidzi!
            to co? bedzie fajt czy nie?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka