Dodaj do ulubionych

robie placek:)

29.10.05, 02:45
wlasnie rozpuszczam zelatyne! mam nadzieje,ze efekt koncowy bedzie
zadowalajacy!
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=31089676&v=2&s=0
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: robie placek:) 29.10.05, 20:09
      mam dosc slodkosci,juz nie moge na nia patrzec,chyba znowu sie bede odchudzal
      • majak_m Re: robie placek:) 29.10.05, 21:14
        To tak samo jak Ja. Ale Ja mam dosc slodkosci na dzis :P
        Jutro wroci mi apetyt. Wlasnie wrocilem z impry weselnej. Takie male przyjatko.
        Moja chrzestna postanowil kolejny raz wyjsc za maz. Ktory to juz maz?
        Jakos nie bardzo sobie moge przypomniec ;)
        A ze robilem za kierowce i fotografa to pozostalo mi tylko jedzenie :(
        • ellenai Re: robie placek:) 29.10.05, 23:08
          o tos ty niezle imprezowal majak!ja slodkiego dawno nie mialam ! ten weekend
          opuszczam diety ,placek jest super!
          twoja chrzestna widze bardzo amerykanska jest jezeli chodzi o sluby i mezow
          hehehe
          • majak_m Re: robie placek:) 29.10.05, 23:50
            Ta, chrzestna mam niezla hehehe.
            Ale ktos musi wyrobic norme rodzinna,
            skoro tylu starych kawalerow i panien mamy ;)
            I poki co wywiazuje sie z roli jaka sobie przyjela na medal :P
            • zuzanna6 Re: robie placek:) 30.10.05, 13:10
              hi hi hi świetna chrzestna

jak sie palcek, elle udał?
              • ellenai Re: robie placek:) 30.10.05, 19:57
                placek sie udal znakomicie,tylko kto go zje???????????tyle go jest ze nie dam
                rady zjesc sama!
                • aleks44 Re: robie placek:) 31.10.05, 18:18
                  nawet nie probuj,jeszcze Ci zaszkodzi
                  • ellenai Re: robie placek:) 31.10.05, 19:28
                    hehe nie bede
                    • aleks44 Re: robie placek:) 31.10.05, 20:03
                      mam juz dosc,przez kilka ostatnich dni zarlem te slodkosci i teraz mam alergie
                      na slodycz,herbatka gorzka z cytrynka
                      • ellenai Re: robie placek:) 31.10.05, 20:59
                        o to jakies rodzinne imprezy chyba zaliczales heheh
                        • zuzanna6 Re: robie placek:) 01.11.05, 20:58
                          i jak tam z alergią aleks

kurcze ja dziś przesadziłam z jedzeniem na spotkaniu rodzinnym, nie zeby
                          słodycze, jakoś ciasto to mnie nie rajcuje, ale tego popróbowałam i
                          tamtego...wiecie jak to jest i kurde nie wiem po co tyle zjadłam
                          • ellenai Re: robie placek:) 01.11.05, 21:06
                            ja sie znowu pilnuje z zarciem,ech zycie
                            • aleks44 Re: robie placek:) 01.11.05, 21:23
                              jak sie czesto nie patrzy w lustro i nie staje na wadze ,to moze byc przykre po
                              jakims czasie,wiem cos na ten temat hehe,chyba lustra wywale
                              • teresa50 Re: robie placek:) 01.11.05, 21:36
                                Wywalić, zasłonić, nie patrzeć ! To jedyny ratunek :-)
                                • ellenai wiecie co? 01.11.05, 22:29
                                  ja wywale reszte placka z lodowki jak wroce do domu!
                                  ale z tym lustrem to tez prawda,cmok!
                                  • aleks44 Re: wiecie co? 02.11.05, 20:18
                                    nie maluje sie ,nie czesze, wiec chyba wywale lustro
                                    • ellenai Re: wiecie co? 02.11.05, 20:22
                                      he ty lepiej skonsultuj to wywalanie z zona heheh
                                      • aleks44 Re: wiecie co? 02.11.05, 20:24
                                        w lazience zostawie,ostatnio przykleila na takim duzym,mniejsze
                                        powiekszajace,zebym lepiej zmarszczki widzial
                                        • dunajec1 Re: wiecie co? 02.11.05, 23:08
                                          Hmmm no tak,lepsze to jak kalendarz?A moze to dobry pomysl?
                                          • ellenai Re: wiecie co? 02.11.05, 23:47
                                            nie przejmowac sie tym co widzicie w lustrze,to jest najlepszy pomysl moim
                                            zdaniem hehe
                                            • aleks44 Re: wiecie co? 03.11.05, 17:11
                                              ja wiem czy taki dobry ????,czasem troszke samokrytyki jest wskazane hehe
                                              • ellenai Re: wiecie co? 03.11.05, 18:01
                                                prawda,ale biczowac sie nie wolno
                                                • aleks44 Re: wiecie co? 03.11.05, 18:03
                                                  biczowac oczywiscie nie,ale klodke na lodowke zalozyc to nawet czasami wskazane
                                                  hehe
                                                  • ellenai Re: wiecie co? 03.11.05, 18:04
                                                    fakt,mnie by sie tez klodka przydala czasem
                                                  • aleks44 Re: wiecie co? 03.11.05, 18:06
                                                    wiem po sobie,ze jak cos kupie bardziej konkretnego ,to bede lodowke czesciej
                                                    odwiedzac,zeby sie cos w niej wewnatrz nie popsulo
                                                  • ellenai jesc mi sie chce,lunch time hehe nt/ 03.11.05, 20:14

• zuzanna6 Re: wiecie co? 03.11.05, 18:05
                                                  hi hi hi, no tak, biczowanie to byłoby przesadą

no ale lustro dobra rzecz, czasami daje do myslenia :)

aleks, a moze jak masz juz to powiekaszające to pudruj się trochę, jakis
                                                  podkałdzik wcześniej, i nawet fajnie sie wygląda
                                                  • ellenai Re: wiecie co? 03.11.05, 20:14
                                                    aleksa chcesz pudrowac! oho ho zuza!
                                                  • aleks44 Re: wiecie co? 05.11.05, 15:58
                                                    poddaje sie dobrowolnie,bede stal jak np.baran,tylko powiedz kiedy
                                                  • zuzanna6 Re: wiecie co? 05.11.05, 16:46
                                                    hi hi hi ok,

no wiesz, elle, jak narzeka na zmarszczki to go moge popudrować, czemu nie,
                                                  • ellenai Re: wiecie co? 05.11.05, 19:40
                                                    hoho,czego wy tu nie robicie!
    • zuzanna6 Re: robie placek:) 05.11.05, 16:48
      a tak wogóle co zobacze ten wątek to mi się chce coś dobrego

o wiem, ide sobie zrobię kawkę i mam pyszne lody w lodówce, tylko jak je ukryc
      przed resztą domowników, jeszcze się nie kapneli ze tam są, im dłużej nie
      wiedzą tym dłużej leżą, hi hi hi
      • aleks44 Re: robie placek:) 05.11.05, 16:52
        juz nie pamietam kiedy jadlem lody,chyba jak byly upaly,teraz jakos mnie nie
        ciagnie
        • zuzanna6 Re: robie placek:) 05.11.05, 17:23
          no i pomyliłam się, przechytrzyli mnie, połowa zjedzona hi hi hi

a mam akurat lody smietankowe, to polałam je jogurtem z czekoladą hi hi hi i
          tak powoli jem bo zimne jak sto diabłów, dalego nie przepadam, ale
          czasami...lubie miec w lodówce jak tak ktos na kawke wpadnie nie zawsze jest
          kawałek ciasta, słodycze w sumie kupuje tak do kawki dla gości, ja wole śledzie
          • ellenai Re: robie placek:) 05.11.05, 19:42
            ja pije poranna kawe,jest poludnie,cos trzeba wrzucic na ruszt!
            • aleks44 Re: robie placek:) 06.11.05, 11:40
              ja wlasnie teraz pije moja pierwsza dzisiaj kawke,troszke sopozniona,ale i tak
              bardzo smakuje
              • zuzanna6 Re: robie placek:) 06.11.05, 11:49
                to ja ide sobie zrobic drugą kawkę, teraz małą

na zdrowie kochani i udanej niedzieli
                • aleks44 Re: robie placek:) 06.11.05, 12:39
                  wzajemnie,milej niedzieli,jaka macie pogode,bo u nas sloneczke nie widac,za to
                  wilgoci mnogo hehe
                  • ellenai Re: robie placek:) 06.11.05, 19:33
                    u mnie jest cudownie,ale wieje,nie zamierzam nigdzie dzis wychodzic:( heheheh w
                    domu sie zaszyje przy kompie z kotem na kolanach,ktory aktualnie mruczy ze hej
                    i grzeje mnie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka