0kowita Re: 7 czerwca - pięciolecie forum Jasło :) 07.06.06, 06:07 Wypadałoby tu wrzucić jakąś wiązankę wspomnień ale nie mam polotu do pisania i wspominać też mi się za bardzo nie chce wiec tylko o tej dacie przypominam... Odpowiedz Link Zgłoś
lennek1 Re: 7 czerwca - pięciolecie forum Jasło :) 07.06.06, 07:24 moge ci wrzucic wiązankę Okowito na razie ciesz sie ze jestes 5 lat mlodsza :} Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: 7 czerwca - pięciolecie forum Jasło :) 07.06.06, 07:33 lennek1 napisał: > moge ci wrzucic wiązankę Okowito Za wiązanki w Twoim stylu to ja w imieniu forum Jasło baaaardzo uprzejmie dziękuję :((( -------- lennek1 napisał: > na razie ciesz sie ze jestes 5 lat mlodsza :} Młodsza ? No tak, masz rację. Przez te pięć lat solidnie zdziecinniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lennek1 Re: 7 czerwca - pięciolecie forum Jasło :) 07.06.06, 10:12 0kowita napisała: zdziecinniałam. :))) byle by byc happy Odpowiedz Link Zgłoś
lennek1 o tydzien za pozno ta deklaracja 08.06.06, 08:25 0kowita napisała: zdziecinniałam. Dostalabys moze jaki prezent z okazji......... mojej rocznicy przyjazdu do .................. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: o tydzien za pozno ta deklaracja 08.06.06, 09:20 lennek1 napisał: Dostalabys moze jaki prezent super!Szczegolnie to: m o z e poprzednio pisales o swojej hojnosci,ale teraz powaliles mnie z tzw.nog. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 7 czerwca - pięciolecie forum Jasło :) 07.06.06, 18:00 no to czas leci ,do przodu i szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: 7 czerwca - pięciolecie forum Jasło :) 08.06.06, 09:26 na rocznice: co to jest sitko? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: 7 czerwca - pięciolecie forum Jasło :) 10.06.06, 05:25 > co to jest sitko? to cnota Marysi po stosunkach z krasnoludkami. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: 7 czerwca - pięciolecie forum Jasło :) 18.06.06, 11:30 pozdrawiam jasełko Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Zuzanna ???????? :))))))))))))))) 18.06.06, 22:03 Dopiero co... parę dni temu Cię tu wspominałam i dobre wróżki przywiały Zuzanke. Ale Ci teraz dobrze... ciepło. Na plaży pewnie się wylegujesz i boki opalasz. Cieszę, że kliknełaś.... humor mi to podniosło do wysokich poziomów. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Zuzanna ???????? :))))))))))))))) 20.06.06, 20:54 witaj czasu wyjątkowo mi ostanio brakuje a prawdą jest że nie chce mi sie wirtulanie szarpać z ludżmi, szkoda zycia, wpadałm tu jak było wesoło by sie pobawic, jak takie kłótnie i obrażanie to pakuje zabawki i spadam na swoje podwórko nie chce mi sie, szkoda czasu, zycia, w realu jest ciekawiej, a wpadam na fora dyskusyjne ogólnopolske, nie regionalne, dotyczące konkretnych tematów, skupiam sie na tematach, nie na ludziach, ale tez sporadycznie no i wiosna i juz zapach lata, więcej da da, wiesz jak jest słoneczko, tak i bywam na plazy, na plazy super gorąco, jedyny minus jak zawsze - woda lodowata pewnie, za brakuje mi Ciebie Okowitko i pewnie czasami Cie tu poszukam by pozdrowic Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Zuzanna. Rozumiem, Foremka z dlugim 21.06.06, 09:49 stazem na Jasle. Nowy tu jestem. Goscinnie wpadlem do Okowitki, mojej faworytki nr 001;))) Jestem z Wroclawia. Milo mi sie przedstawic: Tadzio jestem, czyli tadeuszx, niepoprawny bajerant;) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zuzanna ???????? :))))))))))))))) 21.06.06, 16:19 Zaglądaj, zaglądaj Zuzanko. Mnie wprawdzie też forumowe piórka nieco opadły .. nie wiem o czym pisać, nie chce mi się, wszystko już było......... ...a i dostęp do komputera mam utrudniony (współwłaściciel sprzętu ma nową grę) ale czasem ckni mi się za czasami gdy klepaliśmy tu po sto postów dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: 7 czerwca - pięciolecie forum Jasło :) 23.06.06, 20:23 ...ja jestem zawsze ...pzdw:)... Odpowiedz Link Zgłoś