znowuniedziela 26.01.06, 20:54 Mam dziś podły i okropnie zepsuty chumor,spotkałam znajomego sprzed kilku lat i mnie zdołowal,że jestem nieprzystosowana,nierozumiejąca śiwata...(puk,puk w czółko)-i mi źle;(((a miało być miło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocny0 Re: Mam podły chumor;( 26.01.06, 21:12 Na poprawe humoru proponuje spotkac sie z innym znajomym ktoremu powiesz ze to on jest nieprzystosowany ;) Zazwyczaj ludzie tak wlasnie sobie poprawiaja nastroj, pewnie ten Twoj znajomy poczul ze jak nagada komus to sam poczuje sie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: Mam podły humor;( 26.01.06, 21:40 a mnie się nawet myślec nie chce...czego dowodem jest moja pisownia-a jestem po polonistyce... Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: Mam podły humor;( 26.01.06, 21:47 zawsze mozna też uczynic miłego coś...;)* Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Mam podły humor;( 26.01.06, 23:43 :))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))) to na poprawe humoru Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Mam podły humor;( 27.01.06, 00:26 a chce sie ktos zamienic na mój humor?.. chociaż nie - nie jestem aż tak brutalna by innych obarczać koszmarem a nie humorem. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela a teraz :jórz mam topry chómor !!! 28.01.06, 23:16 ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
nocny0 konkurs 02.02.06, 20:05 a moze tak konkursik na wyraz z jak najwieksza liczba bledow ort ? Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: jestem w dołku:((((((((((((((((((((( 04.02.06, 10:38 śnieg pada to napada do dołka;)))-będzie tylko lepiej-ja to wiem;)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiryu Re: jestem w dołku:((((((((((((((((((((( 23.02.06, 23:43 A ja teraz to jestem w dole... melioracyjnym :/ Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: jestem w dołku:((((((((((((((((((((( 26.02.06, 13:30 rów mariański głębszy jest... Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 do zasypania dołków 26.02.06, 15:01 pożycze łopatę... mam ich kilka do wyrobu.. łącznie z taką małą plastikową do piaskownicy... Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: do zasypania dołków 26.02.06, 19:17 ee,chani...ja to kilka łopatek mam plastikowych-wielokolorowość ich w piaskownicy...(tylko że piasek jakby taki zmarznięty...trzeba by odkopac...(ale to juz ten,kto potrzebuje...)-poza tym moga się złamac,wszystkie bo ziemia jest b.twarda wszak...radze wypić eliksir szczęścia i się śmiać...do siebie,innych lub po prostu zjeść mnóstwo czekolady i popic gorącym kakao...bedzie lepiej (chyba0// Odpowiedz Link Zgłoś
hiryu Re: do zasypania dołków 26.02.06, 19:46 To ja poproszę saperke - jakoś sie odkopie :D Eliksir powiadasz?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: do zasypania dołków 26.02.06, 23:17 to ja poproszę o dokłądny skład eliksiru szczęścia, bo kakao i czekolada na mnie nie działają Odpowiedz Link Zgłoś