01.04.03, 13:53
stałam się tu negatywną gwiazdą forum, mniej lub bardziej głupie
żarty - o Kwirynnie, idiotyczne insynuacje, niezrozumiałe oskarżenia -
wszystko do Kwirynny.

---ŻEGNAM ---

Ps. Do nicka "Handziaa" - jest to moje pierwsze i ostatnie pożegnanie.
Odczepiam się.
Obserwuj wątek
    • patriota_jasielski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.04.03, 14:26
      Jak to na tym forum ładnie
      Gdy Kwirynna z konia spadnie.

Koledzy jej nie żałują,
      Jeszcze końmi potratują.

A za jego stare lata,
      Trąbka zagra tra-ta-ta-ta.

A za jego trudy, znoje,
      Wystrzelą jej trzy naboje.

A za jej te krwawe rany,
      Dołek w ziemi wykopany.

Tylko grudy zaburczały,
      Chorągiewki zafurczały.

Śpij Kwirynno, twarde łoże,
      Zobaczym się jutro może.

Spij Kwirynno w ciemnym grobie,
      Niech się Forum przyśni tobie
    • bolek71 Re: żegnam 01.04.03, 16:59
      kwirynna napisała:

> stałam się tu negatywną gwiazdą forum, mniej lub bardziej głupie
      > żarty - o Kwirynnie, idiotyczne insynuacje, niezrozumiałe oskarżenia -
      > wszystko do Kwirynny.
      >
      > ---ŻEGNAM ---
      >
      > Ps. Do nicka "Handziaa" - jest to moje pierwsze i ostatnie pożegnanie.
      > Odczepiam się.

Przepraszam Kwiryno mam nadzieje ze to przeczytasz ,moze nawet
      odpiszesz ,bo...... jak wszyscy sie beda gniewac w takim tepie to zostana
      tylko"buchaje ,romki ,kostuchy "itp.oszolomy ,a ses tego czegos
      zwanego"forum"chyba jest inny przynajmniej dla mnie,to jest zabawa, dyskusja
      do ktorej wszyscy mamy prawo, na czasem mniej lub bardziej wazne tematy,wiec
      pozostaje pisac ,wyzyc sie w ten czy inny sposob byleby w miare rozsadnie (z
      czym roznie bywa) bo jak to ktos powiedzial net przyjmie wszystko, i to czy
      jestes "negatywna gwiazda tego forum"(co zreszta mija sie z prawda)a takze
      wszelkie insynuacje rozzalnej
      handzi czy debilistyczne wywody wiejskich filozofow ,powinnas zignorowac .I
      tyle--
      Ps. a tak w ogole to na kogo sie gniewasz ,bo mam wrazenie ze na wszystkich
      bolek
      • handziaa ja tez zegnam......nick "kwirynna" 01.04.03, 18:09
        Okazja jest duza - prima aprilis i smierc kolejnego "nicka"...
        ...nie chce mi sie wymyslac nic nowego, ale powtorze moj skromny wpisik dla
        Kwirynny z dnia 23.02.03.....hehehehehe..jest chyba znowu "na
        czasie"!!!!....pozdrawiam(zawsze sie wzruszam, nawet nad grobem "wirtualnego
        wroga", taka mam juz sentymentalna dusze....)

Kwirynna umarla!!!!!
        I nikt za nia nie placze??? Nie wstyd wam???
        ja tam poplacze:

lezy pod stacja lokomotywa na niej kwirynny postac spoczywa
        cialo niemrawe, czlonki zrzucone pewnie gruzlica ciezka trawione

kwirynna sapie,steka i chucha lecz z jej brzuszyska nic juz nie dmucha
        wcale nie jeczy, handzi nie szuka pewnie juz wziela ja stad kostucha

To bylo epitafium dla Kwirynny
        podpisano: osoba bez plci i wieku Handzia

....plus zwrotka nastepna i zakonczenie:

i chocby przyszlo tysiac gadaczy i kazdy zjadlby milion sandaczy
        i chocby Zorzu miesnie naprezal to nie podniesie -duzy to ciezar!!!

zwloki kwirynny rzeka splynely i pozostaly w morskiej topieli
        na forum jaslo smutkiem zawialo nawet handzine serce stopnialo

kwirynno wracaj gdzie cie kochaja gdzie lzy rzesiste wszystkim splywaja
        tys matka byla siostra tesciowa a forum w jasle jest teraz wdowa

podpisano: handzia w zalobie
        chlip, chlip, chlip.......

• kwirynna Re: ja tez zegnam......nick 'kwirynna' 01.04.03, 19:36
          Spierdalaj dupku, nędzna istoto której żadna baba nie daje.Zakompleksiny
          żydku.Impotencie .Pierdol gdzie chcesz ale odpierdziel się jasła Norbercik.
          Żydy Won spierdalać !!!!!!!!!!!
          • romek_z_trzcinicy Re: ja tez zegnam......nick 'kwirynna' 01.04.03, 19:43
            kwirynna napisała:

> Spierdalaj dupku, nędzna istoto której żadna baba nie daje.Zakompleksiny
            > żydku.Impotencie .Pierdol gdzie chcesz ale odpierdziel się jasła Norbercik.
            > Żydy Won spierdalać !!!!!!!!!!!

tos kurwa kwirycha dala popis pozegnalny. U nas w trzcinicy to nawet nawalone
            chlopy pod monopolowym tak nie sklinaja.
      • romek_z_trzcinicy kwirycha pieprzy jakby ja walec drogowy pogruchal 01.04.03, 19:13
        nie rycz bolo, bo jak na moj chlopski rozum to kwiryche zastapila teraz ta
        Potwora. Nie rycz, Kwirycha tu siedzi - raz jest Jaskiem raz Potwora! ja to
        wiem, bo mam czuja, a po dwoch kielonkach to jestem detektywem i zawsze znajde
        budke z piwem.
        chlopaki nie placza!
        • kwirynna Re: kwirycha pieprzy jakby ja walec drogowy pogru 01.04.03, 21:12
          Załóż jeszcze milion skrzynek Norbercik. Pisz do mnie sto listów.Wiem , że Cię
          podniecam ,wiem, że mnie chcesz.Ale ja mam Cię w dupie (piszę tak abyś rozumiał)

Spierdalaj żydku !!!!!
          • ciemny_typek kwirynno , czemu jeszcze oddychasz? 01.04.03, 21:15
            Oddam pistolety, karabiny (również maszynowe), strzelby, granaty, bomby
            zegarowe, bazooki, tasaki, noże. PILNE!!! Nie wiazac tego faktu z tajemnicza
            smiercia Kwirynny, ktorej zwloki zanleziono dzis w nocy w Osobnicy!
            • kwirynna Re: TYPKU !!!!!!!!! 01.04.03, 21:20
              Dlaczego to robisz ????????????????
              • kwirynna Re: TYPKU !!!!!!!!! 01.04.03, 21:26
                Boisz się ?????? czego ?????? napisz raz - o co ci chodzi -
              • ciemny_typek ile zniczy na grobie Kwirynny teraz płonie? 01.04.03, 21:27
                Ile zniczy należy postawić na grobie Kwirynny?
                Rachunek nie jest prosty. Zależny jest od długości życia osoby i czasu od
                jakiego już nie żyje. Dodatkowe obliczenia powoduje ilość zmarłych znajomych
                osoby na której grobie chcesz postawić znicze, a także sposób śmierci.
                Religijność, pobożność i czystość seksualna, stanowią dodatkowe atrybuty np.
                Pani Kwirynna żyła lat 87 i zmarła zasztyletowana prez Jaska z Osobnicy .
                Prowadziła zwyczajne życie, paliła papierosy, piła alkohol i nie stroniła od
                facetow, liczba zniczy na jego grobie przedstawia się następująco: (Długość
                życia - Długość śmierci)+wsp. grzeszności /rodzaj śmierci (56-2)+10 /9 = 6;
                czyli sześć zniczy. Istnieja specjalne tabelę, w których podane są
                współczynniki grzeszności (które należy sumować) i rodzaje śmierci.
                • ciemny_typek załacznik nr.1 01.04.03, 21:30
                  GRZECHY - WSP. GRZESZNOŚCI
                  Palenie 2
                  Picie 2
                  Seks 6
                  Narkotyki 3
                  Kradzieże 5*ilość kradzieży
                  Napady 7*ilość napadów
                  Pobicia 5*ilość pobić
                  Gwałty 11*ilość gwałtów
                  Morderstwa 20*ilość ofiar
                  • kwirynna Re: załacznik nr.1 do .......n 01.04.03, 21:34
                    Żałosny dupku, myślisz że jesteś dowcipny ?????????
                • ciemny_typek załacznik nr.2 01.04.03, 21:32
                  RODZAJ ŚMIERCI WARTOŚĆ
                  Naturalna 8
                  Wypadek 9
                  Morderstwo 10
                  Samobójstwo 1
                  Przedawkowanie 2
                  Choroba 12
                  Głód/Pragnienie 12
                  • kwirynna Re: załacznik nr.2 01.04.03, 21:35
                    Taaaaaaak a świstak zawija...........
                    • ciemny_typek death is not the end! Kwirynna wstała z martwych! 01.04.03, 21:47
                      Przy okazji, można zauważyć, że znicze dla 87-latki, która piła, gwałciła,
                      paliła, mordowała, a pod koniec życia popełniła samobójstwo, nie zmieszczą się
                      pewnie na całym cmentarzu!!!
                      ...z pozdrowieniami ...Ciemny Typek!
                      • kwirynna Re: death is not the end! Kwirynna wstała z martw 01.04.03, 22:00
                        ciemny_typek napisała:

> Przy okazji, można zauważyć, że znicze dla 87-latki, która piła, gwałciła,
                        > paliła, mordowała, a pod koniec życia popełniła samobójstwo, nie zmieszczą
                        się
                        > pewnie na całym cmentarzu!!!
                        > ...z pozdrowieniami ...Ciemny Typek!

I po co się wysilasz, dupku ? Myślisz że to śmieszne ?????
                    • kwirynna Re: załacznik nr.2 01.04.03, 21:56
                      Żałosny Norbercik przeżył życie nie zaznawszy niczego...... nikt go nie
                      chciał..... nie zgrzeszył... nie potrafił.
                      Umrał jako cnotliwy.
                      Niestety był skurwysyn wredny.A piekło jest jedno i dla chrzescijan i dla
                      semitów,i dla muzułmanów i dla buddystów i dla norbercików.
                      • ciemny_typek nie wiem o czym piszesz niewiasto ciemna jak tabak 01.04.03, 22:10
                        Jak wytępić wszystkie chwasty w okolicy Jasla?
                        Jest tylko jedna odpowiedź na to pytanie - Kwirynna musi odejść.
                        ...z pozdrowieniami - your funeral, my trial...Ciemny typek!
                        • kwirynna Re: nie wiem o czym piszesz niewiasto ciemna jak 01.04.03, 22:15
                          Kwirynna, złotko już odeszła (chyba)

Ta sygnaturka jest wprawdzie podnosząca twój intelekt ale mnie wkurwia np.
                          • ciemny_typek zdrowas kwirynno, łaskis pełna! 01.04.03, 22:20
                            Ciesze się Twoim szczęściem, a jako nagrodę za piękny list otrzymujesz ode mnie
                            zestaw do balsamowania zwłok.
                            ...z pozdrownieniami, baby I`m on fire, because I love you!...Ciemny Typek!
                          • kwirynna Re: nie wiem o czym piszesz .... do Handzi 01.04.03, 22:27
                            Jeszcze tylko chciałam dodać........ nie pisz mi nic na skrzynkę. Nie odpowiem
                            Ci czy będziesz Anią czy kimś innym.No i jeżeli chcę komuś nawymyślać to
                            nawymyślam a to co ty sądzisz o innych na których chcesz mnie
                            napuścić............... to ja nie wiem. Wolę pooglądać "Na dobre i na złe".
                            • ciemny_typek jaka Handzia? gdzie twój rozum? 01.04.03, 22:33
                              Wspaniała zabawa z trędowatym! Nigdy nie wiesz co mu odpadnie!
                              .....z pozdrowieniami....Ciemny Typek Henry Lee!
                              PS. Czy ty mnie z kims aby nie mylisz?
                              • kwirynna Re: jaka Handzia? gdzie twój rozum? TYPKU !! 01.04.03, 22:37
                                Może Cię z kimś mylę...... a Ty mnie ??????
                                KIM JESTEŚ ??????????
                                • ciemny_typek jestem GRABARZEM!!!!! 01.04.03, 22:49
                                  Kupię rośliny strączkowe do hodowania na cmentarzach
                                  .....z pozdrowieniami...Ciemny Typek!
                    • romek_z_trzcinicy KWIRYNNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.04.03, 18:47
                      Sluchaj głupia babo świstak to siedzi ale w MPMie na drugiej półce od góry i
                      śwista jak jakiś głuptok przechodzi. Wiem bo byłem se wczoraj talony z roboty
                      na świeta wybrac. Jak nie wieżysz to se sprawdz czy Tobie pindo durna świśnie.
                      Myślę że nie bo to Boże stworzenie i zamiast świsnąc to ci pierdolnąc może więc
                      nie przeprowadzaj na gadzie ekspermentów
                    • romek_z_trzcinicy KWIRYNNO!!!!!!!!!!!!!!!! 03.04.03, 18:50
                      kwirynna napisała:

> Taaaaaaak a świstak zawija...........

świstak ??? he?
                    • romek_z_trzcinicy cos mi sie przez was chrzani modem!Kwiryno! 03.04.03, 18:54

• ciemny_typek czy w Jasle są sami wariaci? 01.04.03, 22:38
      Czy nie można tutaj nawiązac dialogu z jeszcze ciepłymi kobietami?

...z pozdrowieniami: the fate of all mankin I see is in the hands of
      fools...Ciemny Typek
    • romek_z_trzcinicy Re: żegnam 03.04.03, 22:46
      chyba ci jednak Kwiryna ten swiatak obwinal ogonem brzuszysko i zamienil w piwo
      z napedem nuklarnym! he?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka