zieloneokopawia 12.10.07, 13:25 www.jaslo4u.pl/news.php?readmore=2630 www.jaslo4u.pl/news.php?readmore=2633 Słodkie((( nieprawdaż ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: "WOW, WOW"... 13.10.07, 23:58 Bo chamstwo trzeba zwalczać siłom i gdnościom osobistom......... Moc piekielna ! "Członek" biura (lewa rączka prawa dupa)za przeproszeniem niejakiego posła Kołodzieja, posła, który poza tym, że przez dwa lata pierdział w zielony stołek sejmowy i wytoczył jakieś dwa tysiące interpelacji, apelacji i petycji, otoczył się inteligentami pokroju Krzysia niedouka..... Posłowi gratulujemy członka... kawał go jest...... (tego człona) Bawcie się dobrze turonie. Mam was w dupie głupie capy !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: "WOW, WOW"... 14.10.07, 16:22 Wiesz co Żorż ? Tak patrzę na to forum i teraz licznik kręci się w tył. Więcej postów tu ubywa niż przybywa. tajemniczy cenzor działa Pewnie Twój tekst też zniknie bo komuś się nie spodoba. Kiedyś było tu fajnie... żal. Odpowiedz Link Zgłoś
xantypek Re: "WOW, WOW"... 16.10.07, 20:11 Pamiętaj Marysiu, że na pytanie "czy może być jeszcze gorzej", prawidłowa odpowiedź brzmi - pewnie nie bo by już było. Koleżanka znowu do sekcji gimnastycznej powinna zostać oddelegowana celem poprawienia samopoczucia. A o czym tu teraz pisać kiedy prokuratura ściga na wniosek członka (LPR) a myśl każda może podlegać zagrożeniu karą do lat iluś tam. Najgorsze jest to, że prawo do obrony głupoty uzyskują coraz głupsi. Jak mawia Lech Janerka: "Obawiam się, że powstaje plan zatykania trąby, Dokładny plan w którym nie ma już szpar ani dziur" trza pisać póki można..Ludności do klawiatur... (rymuje się niebezpieczenie z "prokuratur"). Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: "WOW, WOW"... 16.10.07, 22:48 Ależ samopoczucie mam bardzo dobre. Bardzo dobre gdyż jakiś czas temu ( w celu wyleczenia się z wielu dokuczających mi frustracji) sama oddelegowałam się do sekcji gimnastycznej. Tą sekcją jest inne forum gdzie klepię swoje niezwykle intelektualne teksty o zupkach i dupkach.... jak to drzewiej tutaj bywało. A że żal forum Jasło ? No cóż... w końcu gapiąc się na nie porobiłam oczyma dziury w monitorze i szkoda mi, że wyciągnęło kopyta. Pozdrówka Xantypku :) Odpowiedz Link Zgłoś
xantypek Re: "WOW, WOW"... 16.10.07, 23:16 o ! znaczy nie całkiem jeszcze kopytka wyciągło.. nie wszystek umarł, nie śmiga po zielonych pastwiskach. Ale i tak jakoś nijakość. Oczywiście nie mówię tu o zupkach dupkach bez nich nijak już by było. Pozdrowienia Marysiu ze 100 lat Cię "nie widziałem" :) Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: "WOW, WOW"... 17.10.07, 10:14 100 lat ? to ładnie się (kurka wodna !!)postarzeliśmy ;) Ale dowcip i tzw lekkość pióra Ci nie z nie zmieniły. Takie same jak przed stu laty :D Odpowiedz Link Zgłoś
czyste_dobro Re: "WOW, WOW"... 17.10.07, 18:54 oj widze,ze towarzystwo zmobilizowalo sie i zgodnie (za wyjatkiem zorza) zalozylo nowe mundurki. Pozostaje mi nie wychylac sie i dostosowac do nowej mody. Mam nadzieje, ze mnie poznajecie...pozdrawiam stara gwardie. Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: "WOW, WOW"... 17.10.07, 19:27 czyste_dobro napisała: -------------------------------- Nie poznaję. Pamiętam wszystkie kobiety, które tu pisały i żadna nie pasuje do powyższego. Odpowiedz Link Zgłoś
xantypek Re: "WOW, WOW"... 17.10.07, 19:50 Czyste dobro kojarzy mi się z porannym bólem głowy i suchością w ustach. Ale tym tropem podreptam dopiero w piątek. Co do mundurków.. czyste dobro... jaki był Twój poprzedni ? Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: "WOW, WOW"... 17.10.07, 19:54 Czyste dobro z niczym mi się nie kojarzy. W życiu nie widziałam czegoś takiego jak czyste dobro. A poranna suchość to raczej czysta pustka. Odpowiedz Link Zgłoś
czyste_dobro Re: "WOW, WOW"... 17.10.07, 21:09 marywita napisała: > Czyste dobro z niczym mi się nie kojarzy. zyjesz w czwartej RP i nie zaznalas jeszcze "czystego dobra"? Odpowiedz Link Zgłoś
czyste_dobro Re: "WOW, WOW"... 17.10.07, 21:03 xantypek napisał: > Co do mundurków.. czyste dobro... jaki był Twój poprzedni ? Wyksztalciuchem bylem i koszule w kratke mialem... Odpowiedz Link Zgłoś
czyste_dobro Re: "WOW, WOW"... 17.10.07, 21:07 marywita napisała: > Nie poznaję. Pamiętam wszystkie kobiety, które tu pisały i żadna nie pasuje do > powyższego. Bo ja nie jestem kobieta tylko feminista. Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: "WOW, WOW"... 17.10.07, 21:42 Wikipedia : "feminiści dążą do przekształcenia tradycyjnych relacji między płciami, uważanych za zniewalające jednostkę" Od czego Ci się tak porobiło ? Odpowiedz Link Zgłoś
czyste_dobro Re: "WOW, WOW"... 18.10.07, 07:20 marywita napisała: > Od czego Ci się tak porobiło ? od czego to nie wiem ale jakbys zapytala "od kogo" to kilka osob bym wskazal. A tak na marginesie: dzisiaj snil mi sie Ziobro i we snie tym nienajprzyjemniejszym w odbiorze siedzial przy dlugim stole, przy ktorym i ja posrod tlumu siedzialem. Co to moze znaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: "WOW, WOW"... 18.10.07, 07:24 Przez policjantkę z ruchu drogowego molestowany będziesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
xantypek Re: "WOW, WOW"... 18.10.07, 08:14 czyste_dobro napisała: > A tak na marginesie: dzisiaj snil mi sie Ziobro i we snie tym > nienajprzyjemniejszym w odbiorze siedzial przy dlugim stole, przy > ktorym i ja posrod tlumu siedzialem. Co to moze znaczyc? Być może oznacza to, że przez Pana Ziobro już nikt nigdy snu pozbawiony nie będzie. Może to taka ostatnia konferencja prasowa Zbigniewu Ziobru? Odpowiedz Link Zgłoś
czyste_dobro Re: "WOW, WOW"... 21.10.07, 16:54 xantypek napisał: > Może to taka ostatnia konferencja prasowa Zbigniewu Ziobru? Modlu sie o to... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: "WOW, WOW"... 18.10.07, 21:33 "oj widze,ze towarzystwo zmobilizowalo sie i zgodnie (za wyjatkiem zorza) zalozylo nowe mundurki. Pozostaje mi nie wychylac sie i dostosowac do nowej mody. Mam nadzieje, ze mnie poznajecie...pozdrawiam stara gwardie." Nie bój, nie bój. Twoje IP jest niezniszczalne jak jasielskie korki na drogach i smród z Ratusza. Przyjdzie walec i wyru.... Pozdrawiam również. Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: "WOW, WOW"... 18.10.07, 21:47 Oj Żorż... co Ty mówisz ? IP jest niezniszczalne ? Chcesz ? wyślę Ci maila z Hokongu, ze Szwajcarii skąd zechcesz. Nauczyłam się tego ...chcąc zrozumieć. Nie poznasz po IP. Ale tyle tu siedzimy na tym forum (a mało nas), że poznajemy innych po stylu wypowiedzi i.... żadne IP niepotrzebne. Ja poznam i wiem, że Ty poznasz i jeszcze ktoś lub ktosie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: "WOW, WOW"... 18.10.07, 22:06 ... i nie ma co się wkurzać... Ktoś to był kto tym forum kręcił a teraz głucha cisza tylko enufracy i jego liczne pozdrawiające się nawzajem klony (nie ja to pierwsza zauważyłam) pozdrówka Żorżu :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czyste_dobro Re: "WOW, WOW"... 21.10.07, 16:56 georghe napisał: > Nie bój, nie bój. Twoje IP jest niezniszczalne jak jasielskie korki > na drogach i smród z Ratusza. Sugerujesz ze szczatki moje posmiertne spoczna w mauzoleum? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: "WOW, WOW"... 19.10.07, 03:12 czyste_dobro napisała: Mam nadzieje, ze mnie poznajecie... rany Boskie!Znowu "cuski" sie przypaletal? ...alez witamy,witamy. Na bezrybiu i "cuski" ikra moze byc... Odpowiedz Link Zgłoś
xantypek Re: "WOW, WOW"... 19.10.07, 08:47 ouimet, ja jestem pełen dobrej woli. Chętnie bym sobie popisał, ale jak widzę te twoje wpisy to mam normalnie paraliż paznokcia. Czy ty zawsze musisz stawać w konkursie z samym sobą o najbardziej kretyńskie wpisy ? Wyluzuj sobie chłopie. Wdychaj pełną piersią azbest, pozdrów Maksa Kolonko, uściskaj kochaną polonię i dwie prośby: jak coś piszesz to się zastanów, a druga to jak się nie umiesz zastanawiać to nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: "WOW, WOW"... 19.10.07, 09:18 No nie !! W jednym wątku wszystkie najmilsze mi z tego forum chłopki i każdy każdemu przysrywa ((( Już nie będę przekonywać : Żorża, że wielonickowiec jest fajny / Xsantypka, że Ouimet jest fajny/ Namwiać ouimeta aby nie zaczepiał..... itd, itd Nie będę się tu z Wami na kupę kłócić. Napiszecie coś fajnego co każdy z Was doskonale potrafi to i ja się dopiszę. A póki co.... idę do sekcji gimnastycznej. <wkurzona> Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: "WOW, WOW"... 20.10.07, 00:45 marywita napisała: > No nie !! > > W jednym wątku wszystkie najmilsze mi z tego forum chłopki i każdy każdemu > przysrywa ((( > > Już nie będę przekonywać : > Xsantypka, że Ouimet jest fajny/ a jest/bywa/? > Namwiać ouimeta aby nie zaczepiał..... czyzby moj domysl byl zaczepka?/trafna?/ Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: "WOW, WOW"... 21.10.07, 13:55 ouimet napisał: > > > a jest/bywa/? > > > > Namwiać ouimeta aby nie zaczepiał..... > > czyzby moj domysl byl zaczepka?/trafna?/ > > --------------------- Dobrze wiesz Ouimet, że Twoja zaczepka (jak inne) to pie..nie kotka przy pomocy młotka,,,,,,,,,, Udajesz głupka ? Udajesz. Dobrze Ci z tym ? ??? Śmiem wątpić Odpowiedz Link Zgłoś
xantypek Re: "WOW, WOW"... 20.10.07, 01:57 marywita napisała: > Już nie będę przekonywać : > Xsantypka, że Ouimet jest fajny/ Marysiu :) siebie najpierw przekonaj. Mnie nawet nie próbuj. Prędzej mnie do głosowania na PiS przekonasz niż do ww. jegomościa co z definicji jest niemożliwe. Jak sobie go ucywilizowałaś to sobie go miej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet ksantypku... 20.10.07, 02:14 czy jak ci tam... Jako inteligentny inaczej/bardziej/powinienes odpowiedziec na moje zapytania nie bluzgajac wstepnie. Az sie zawstydzilem,zes ty bardziej durny jak ja,a piszesz jak uczony/niedouczony/ nie przejmuj sie .Kwas tez mial miec magistra,a jaki teraz wszystkowiedzacy nie posiasdajac tegoz/skromnego/dorobku naukowego. Twoi/?/ bohaterowie forsuja nadal wersje,ze:nie matura lecz chec szczera zrobi z ciebie...naukowca? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: "WOW, WOW"... 20.10.07, 00:41 xantypek napisał: > ouimet, ja jestem pełen dobrej woli. i tak trzymaj. Natomiast zupelnie nie "zlapalem"/niedorozwoj?/Twojej napasci na mnie.Wszak nadmienilem o idiocie -wabiacym sie :cuski.Czyzbys byl owego wyznawca na f.jaslo?Wszak dzialamy na tymze Forum,wiec wspominajac te kreaturka powinienes zagladnac do tzw.historycznych wpisow owego czlekoksztalta. Bron Boze nie "kasuje" owego za prowadzenie CZIKAGOWSKIEGO ,czy innego forum.Skupiam sie na F>Jaslo,gdzie kiedys blyszczal bardziej niz ja...a jak sam zauwazyles -mojej durnory nie mozna tak latwo przewyzszyc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
xantypek Re: "WOW, WOW"... 20.10.07, 01:42 no i co ja Ci mogę chłopie odpisać ? Pewnie nic. I jakoś tak mi się znowu odechciało tu pisać. pa Odpowiedz Link Zgłoś
xantypek Re: "WOW, WOW"... 20.10.07, 01:51 zapomniałbym dodać..paraliżuje mnie głupota jaką niosą twoje wpisy. Cuskiemu to ty możesz buciki języczkiem i to jak sobie bardzo zbrudzi. Jesteś jednym z kilku morderców tego forum. Mi jest po prostu wstyd pisać tam gdzie ty piszesz. Po to by odpisać ci na te brednie musiałem się napić. Masz na sumieniu mojego kaca jutro ... dziś... wstydź się opryszki i przyślij mi colę. Odpowiedz Link Zgłoś
vfv Re: "WOW, WOW"... 20.10.07, 13:42 xantypek napisał: > zapomniałbym dodać..paraliżuje mnie głupota jaką niosą twoje wpisy. Cuskiemu to > ty możesz buciki języczkiem i to jak sobie bardzo zbrudzi. Jesteś jednym z kilk > u > morderców tego forum. Mi jest po prostu wstyd pisać tam gdzie ty piszesz. Po to > by odpisać ci na te brednie musiałem się napić. Masz na sumieniu mojego kaca > jutro ... dziś... wstydź się opryszki i przyślij mi colę. Ale sie znowu nachlał ten alkoholik jusiceforal ( wielbiciel pani burmistrz. Jakie inne niki masz ? Wstdzisz się ich ? Nie dziwie sie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xantypek Re: "WOW, WOW"... 21.10.07, 02:30 vfv napisał: >> Ale sie znowu nachlał ten alkoholik jusiceforal ( wielbiciel pani > burmistrz. Jakie inne niki masz ? Wstdzisz się ich ? Nie dziwie > sie !!!! Drogi vfv ważność konta juticeforall wygasła. Co do posądzeń zapomniałeś dodać że jestem złodziejem bo każdy pijak to złodziej. Ale skąd możesz o tym wiedzieć przecież jesteś tylko vfv czyli ćpun, brutal, który przed każdym wpisem na forum bije swoją żonę, okrada dzieciom świnkę skarbonkę , gwałci kozę sąsiada, sąsiada i zstępnych... I jak mi udowodnisz że to nieprawda ? Acha. Nie wstydzę się swoich nicków. Wstydzę się towarzystwa niektórych nicków przy moich. Odpowiedz Link Zgłoś
czyste_dobro Re: "WOW, WOW"... 21.10.07, 17:00 xantypek napisał: > Mi jest po prostu wstyd pisać tam gdzie ty piszesz Ot i sluszna uwaga, milo posluchac. Ja rowniez jako czlek wychowany w manierach wyzszych i ceniacy nieco bardziej wyrafinowane rozrywki niz ostatnia strona dziennika ludowego "fakt" postanowilem nie zadawac sie z szemranym plebsem... Odpowiedz Link Zgłoś
cuska Re: Do George 27.10.07, 16:44 cuski napisał: > Tez cie mam w du... :) Kochany ! nie napinaj sie tak. Masz przeciez problem z hemoroidami. Znowu nasza cuska rodzina bedzie musiala zebrac po kosciolach i cerkwiach Bialorusi na twoja kolejna operacje. Odpowiedz Link Zgłoś
xantypek Re: Do George 27.10.07, 22:02 cuska napisała: > Kochany ! nie napinaj sie tak. Masz przeciez problem z hemoroidami. Znowu nasza > cuska rodzina bedzie musiala zebrac po kosciolach > i cerkwiach Bialorusi na twoja kolejna operacje. Libertyni do władzy wrócili to i nie takie rzeczy dziać się bedą: chłop z chłopem spać bedzie baba z babo krowy sie bedo źrebili kobyły cielili wilki latać bedo bociany pływać słońce wzejdzie na zachodzie a zajdzie na wschodzie oszukaństwo złodziejstwo kurestwo Somoma-Gomora Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Tak.. Xsantypku 21.10.07, 13:49 Tak...Ouimet jest fajny. nie mogę go sobie wziąć bo on już ma swoją kobietę . brak Wam wspólnego wroga ? Był wspólny wróg to wszyscy stali w szeregu teraz zarzercie się nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
05anki Re: Tak.. Xsantypku 21.10.07, 14:46 Czy to jakas przypadlosc tego forum,ze jak sie pojawi dwoch dyskutantow to natychmiast wojna.Jak pisze jeden i to do siebie to wszystko cacy.Dziwny u was narod.Kiedys pisalo tu sporo ludzi i wszystkich wymiotlo.Nie szkoda wam. Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: Tak.. Xsantypku 21.10.07, 15:45 Mnie szkoda................................................. Odpowiedz Link Zgłoś
05anki Re: Tak.. Xsantypku 22.10.07, 18:34 Poprosilam o usuniecie tego watku z uwagi na wystepujace w nim imie 05anki.Tak mysle ze skoro usunieto inny w ktorym to imie widnialo (raptem trzy zdania) wiec i ten jest jakims zagrozeniem dla obyczajow tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Tak.. Xsantypku 22.10.07, 19:06 05anki napisała: Dziwny u was narod. a u WAS mniej dziwny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
selma333 Re: Tak.. Xsantypku 23.10.07, 08:17 dawniej to bywało tu bardzo zabawnie a teraz już tylko zabawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
xantypek Szare szeregi 23.10.07, 22:04 marywita napisała: > Tak...Ouimet jest fajny. > nie mogę go sobie wziąć bo on już ma swoją kobietę . > brak Wam wspólnego wroga ? > > Był wspólny wróg to wszyscy stali w szeregu teraz zarzercie się nawzajem. Marysiu proszę mnie nie ustawiać w szeregu, ja nawet nie stałem tam gdzie stało zomo, a co dopiero Ouimet. Najwyraźniej kwerenda do lokalnego IPN-u tego forum poprawnie Ci nie odpaliła. Byłem z innego układu, nie powiązany skorumpowaną siecią pajęczą kolegi Ouimeta, specjalisty od masażu damskich szyszynek. Teraz kiedy nie ma już takiego zagrożenia mogę śmiało o tym napisać jako skompromitowana łże elita tego forum z czasów jeszcze bardziej skompromitowanej III RP. Białe jest czarne a czarne jest białe tylko szeregi trochę nam poszarzały. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Szare szeregi 23.10.07, 23:20 xantypek napisał: ja nawet nie stałem tam gdzie stało > zomo, a co dopiero Ouimet. i tu sie chlopcze mylisz.Ty nie stales przed ZOMO,poniewaz prawdopodobnie dopiero cie zaciazyl Mamie Tata. Ouimet byl drugim odwaznym/?/-po Proboszczu z KK -w miejscowosci gdzie pracowal,ktory podpisal liste zalozycielska "Solidarnosci" na terenie.Rok1980?81. Najwyraźniej kwerenda do lokalnego IPN-u tego forum > poprawnie Ci nie odpaliła. Byłem z innego układu, nie powiązany skorumpowaną > siecią pajęczą kolegi Ouimeta, specjalisty od masażu damskich szyszynek. Odpowiedz Link Zgłoś
xantypek Re: Szare szeregi 24.10.07, 09:32 ouimet napisał: > i tu sie chlopcze mylisz.Ty nie stales przed ZOMO,poniewaz prawdopodobnie > dopiero cie zaciazyl Mamie Tata. Mój tata zaciążył mamie jak przeszedł na emeryturę. I było wtedy jeszcze ZOMO. > Ouimet byl drugim odwaznym/?/-po Proboszczu z KK -w miejscowosci gdzie > pracowal,ktory podpisal liste zalozycielska "Solidarnosci" na terenie.Rok1980?8 A co potem jeszcze podpisałeś że dostałeś paszport ? List do Koryntian? Czy apel o lojalność do szanownego Generała ? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Szare szeregi 23.10.07, 23:30 xantypek napisał: Byłem z innego układu, nie powiązany skorumpowaną > siecią pajęczą kolegi Ouimeta, specjalisty od masażu damskich szyszynek tu mi troszke pochlebstwo uczyniles-odnosnie specmasazy damskich. Skoro nie masujesz damskich "szynszynek' i jestes z innego ukladu to wylacznie "ssiesz" szefowi + biuropracujacym chlopcom? Odpowiedz Link Zgłoś
xantypek Re: Szare szeregi 24.10.07, 09:46 ouimet napisał: > tu mi troszke pochlebstwo uczyniles-odnosnie specmasazy damskich. > Skoro nie masujesz damskich "szynszynek' i jestes z innego ukladu to wylacznie > "ssiesz" szefowi + biuropracujacym chlopcom? No właśnie Ouimet bo się zastanawiam, doświadczony jesteś i z niejednego pieca jak widać chleb jadłeś - opłaca się takie "ssanie", poprawiła ci się sytuacja służbowa i osobista ? Wyszczytowałeś swój American dream czy osiągnął go tylko twój bezpośredni przełożony i jego asystenci. A co do szyszynek.... najpierw poćwicz troszkę swoją, porozciągaj, a może przeszczep sobie jakąś inną... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Ks.Antku 23.10.07, 23:33 nie odbieraj moich wpisow jako atak na Ciebie.Odszczekuje na teksty zamieszczone,z ktorymi sie nie zgadzam ideologicznie...:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xantypek Re: Ks.Antku 24.10.07, 09:53 ouimet napisał: > nie odbieraj moich wpisow jako atak na Ciebie.Odszczekuje na teksty > zamieszczone,z ktorymi sie nie zgadzam ideologicznie...:))))))))))))) Mnie chroni w swych konarach prasłowiańska grusza jako plebejskiego uciekiniera. A kolega niech się odszczekuje swoim prześladowcom z pańskiego dworu. Tylko niech on nie miauczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet no dobrze 24.10.07, 18:11 zamykam "jadaczke" poniewaz zblizamy sie do delikatnych granic miedzy "niewybrednym zartem",a wulgaryzmem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Szare szeregi-Ksantypka 23.10.07, 23:53 podaj rocznik urodzenia,bo inaczej piszemy o "wizjach" po... Odpowiedz Link Zgłoś
xantypek Re: Szare szeregi-Ksantypka 24.10.07, 09:53 ouimet napisał: > podaj rocznik urodzenia, - Tatuś ? Odpowiedz Link Zgłoś
czyste_dobro Re: Szare szeregi-Ksantypka 25.10.07, 16:57 mysle, ze z braku biezacej kasy kolega ouimet (bacznosc!) jako zdrowy i jurny (jeszcze wtedy) choc durny menszczyzna zglosil sie do kampani farmacetycznej celem przetestowania jakiegosc specyfiku co to szczurom i myszom nie szkodzil ale ludziom jeszcze nie bylo wiadomo jak robi...no i mamy efekty: niezbornosc mowy tudziez pisma, urojenia wielkosciowe,parestezje w paliczkach, niewydolnosc szyszybki (a jakze...)... Odpowiedz Link Zgłoś
czyste_dobro Re: Szare szeregi-Ksantypka 25.10.07, 17:00 przepraszam - mialo byc "szyszynki" choc tak po prawdzie to nie wiadomo jak nazwac zlepek tej szarej masy podczaszkowej u quimeta ( pasztet? watrobianka? mortadela? maczka miesno-kostna?) alez se pobluznilem, nie ma to jak skopac slabszego... Odpowiedz Link Zgłoś
xantypek Absolutnie Czyste Dobro 25.10.07, 19:44 czyste_dobro napisała: > alez se pobluznilem, nie ma to jak skopac slabszego... No i na tym właśnie polega czyste dobro. Wykazałeś się absolutnie absolutnym absolutem czyli dobrem czystym. Black Currant nie jest zły w małych dawkach, ale czysty ma to coś... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Absolutnie Czyste Dobro 26.10.07, 15:29 xantypek napisał: > czyste_dobro napisała: > > > alez se pobluznilem, nie ma to jak skopac slabszego... > No i na tym właśnie polega czyste dobro. ...he,he,he.Cuski tak ma od zawsze.:) Odpowiedz Link Zgłoś