ouimet Re: nie prowokuj 23.05.08, 02:36 pozdrawiam wiosennie Jaslanki-wszystkie.Nawet Tou przeczytajaca za chwile,a bedaca na miejscu. swiat jest maly. Kochac,jak to latwo powiedziec... Kochac ,to...nie pytac o nic... Tak spiewal Szczepanik Piotr...promotor mojej MILOSCI a teraz wylacznie pytania ...o... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: nie prowokuj 25.05.08, 05:55 ouimet napisał: > pozdrawiam wiosennie Jaslanki-wszystkie.Nawet Tou przeczytajaca za chwile,a > bedaca na miejscu. > swiat jest maly. > Kochac,jak to latwo powiedziec... > Kochac ,to...nie pytac o nic... > Tak spiewal Szczepanik Piotr...promotor mojej MILOSCI > a teraz wylacznie pytania ...o... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: nie prowokuj 31.05.08, 06:04 No ku..: ten to jak Stalin - wiecznie zywy. I na dodatek dalej potrafi sam do siebie przemawiac. Wielki szacunek za wytrwalosc. Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Re: nie prowokuj 31.05.08, 06:39 Spiewa do starych miłości. Podziwiam bo ja o starych miłościach dawno zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: nie prowokuj 14.06.08, 01:19 marywita napisała: > Spiewa do starych miłości. Podziwiam bo ja o starych miłościach dawno zapomniałam. ###...jezeli mialabys takowe,to ZAWSZE zostalyby w pamieci. Milostki-faktycznie z uplywem czasu "zanikaja".To tak jak "spadajace" gwiazdki...Sa zauwazalne przez chwile ,zaciekawiaja i...juz nigdy pozniej sie o nich nie wspomina... :( Krawczyk cos tam spiewal o "starej milosci"...To dla zaciekawionych/adaska?/:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet witaj :staruchu"... 01.06.08, 01:14 adas49 napisał: No ku..: ten to jak Stalin - wiecznie zywy. I na dodatek dalepotrafi sam do siebie przemawiac. ###z tym przemawianiem to troszke/?/ przeszdziles.Stalin cos tam gawedzil,ale misrzem swiata byl do niedawna Fidel.:(((((( > Wielki szacunek za wytrwalosc. ###tez Cie lubie...niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: witaj :staruchu"... 01.06.08, 02:29 co ty mi tu nachalnie imputujesz impotowany intelektualny impotencie? Odpowiedz Link Zgłoś
05anki Re: witaj :staruchu"... 01.06.08, 16:00 Bardzo nieladnie adasiu 49. Ouimet to jedyny i najwierniejszy przyjaciel tego forum i to dzieki niemu to forum jeszcze zyje.Zawiedli wszyscy a on nie.Ouimet jestes Wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: witaj :staruchu"... 01.06.08, 22:43 Przypuszczam, że imputowany intelektualny impotent imputuje Ci importowane w impasie infekowane imposybilia, infantylnie informując o in flagranti jakiego dopuścił się w zamęcie prowokując po trzykroć sam siebie. Samogwałt jaki uprawa ounimet w tym wątku jest zaskakująco finezyjny i ożywczy do tego stopnia że nicki wstają jak zombie w przeuroczym "Grindhouse". PS. Dzień dobry wszystkim zmartwychwstałym a właściwie dobry wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
chlujek Re: ouimet 15.06.08, 19:11 Co by nie powiedziec ale jedynym ktory na tym forum zasluguje na uznanie jest ouimet. Pelen samozaparcie przez wiek caly sam jeden reanimowal to forum i udalo mu sie. Odpowiedz Link Zgłoś
marywita Apolityczny :)) 11.07.08, 19:56 ... tyle lat.. Jak dobrze, że jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
apolityczny Re: Apolityczny :)) 16.07.08, 15:25 Ja nie wiem czy to już skleroza czy kwestia przyzwyczajenia ale dawniej jako jedną z pierwszych czynności (oczywiście po uprzednim włączeniu komputera) było zaglądnięcie na forum. A teraz, aż wstyd się przyznać... bo chyba nikt nie uwierzy, że włączam komputer dwa razy w tygodniu ;-)... wiem niektórzy wogóle nie włączają... bo nie wyłączają (a dzieci w Afryce głodują), ale ja dbam o środowisko... Odpowiedz Link Zgłoś
chlujek Re: Apolityczny :)) 19.07.08, 14:18 Jaki to ma zwiazek z dbaniem o srodowisko albo glodujacymi dziecmi w Afryce( w Polsce tez gloduja). W dzisiejszym swiecie komputer to troche wiecej niz przegladanie jasielskiego forum.Z drugiej strony to forum ma wszelkie cechy zdychajacego z niedozywienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Apolityczny :)) 23.07.08, 23:31 chlujek napisał: >/.../to forum ma wszelkie cechy zdychajacego z niedozywienia. ### a dozywiasz?????????????? ps. to nie zaczepka.To konkretne zapytanie. Skoro sam/a/ NIC nowego nie tworzysz,wiec "karmieniem forum" obarczasz innych -wylacznie wymagajac wysokiego?intelektualnego? poziomu. Zacznij...Zaognij...Rozkochaj...Zdenerwuj...POKAZ SWOJA WSPANIALOSC> Forumowi "dupcyngierzy" docenia i wespra.Ale zacznij.Samo narzekanie nie wystarczy...:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś