Dodaj do ulubionych

nie prowokuj

04.02.08, 02:01
pleeessss!
Obserwuj wątek
    • ouimet Re: nie prowokuj 23.05.08, 02:36
      pozdrawiam wiosennie Jaslanki-wszystkie.Nawet Tou przeczytajaca za chwile,a
      bedaca na miejscu.
      swiat jest maly.
      Kochac,jak to latwo powiedziec...
      Kochac ,to...nie pytac o nic...
      Tak spiewal Szczepanik Piotr...promotor mojej MILOSCI
      a teraz wylacznie pytania ...o...
      • ouimet Re: nie prowokuj 25.05.08, 05:55
        ouimet napisał:

> pozdrawiam wiosennie Jaslanki-wszystkie.Nawet Tou przeczytajaca za chwile,a
        > bedaca na miejscu.
        > swiat jest maly.
        > Kochac,jak to latwo powiedziec...
        > Kochac ,to...nie pytac o nic...
        > Tak spiewal Szczepanik Piotr...promotor mojej MILOSCI
        > a teraz wylacznie pytania ...o...
        • adas49 Re: nie prowokuj 31.05.08, 06:04
          No ku..: ten to jak Stalin - wiecznie zywy. I na dodatek dalej potrafi sam do
          siebie przemawiac.
          Wielki szacunek za wytrwalosc.
          • marywita Re: nie prowokuj 31.05.08, 06:39
            Spiewa do starych miłości. Podziwiam bo ja o starych miłościach dawno zapomniałam.
            • adas49 Re: nie prowokuj 31.05.08, 19:39
              a co to jest "stara milosc"?
              • georghe Re: nie prowokuj 01.06.08, 00:49
                Déjà vu....
                • adas49 Re: nie prowokuj 01.06.08, 02:27
                  vu..vu..vu..
            • ouimet Re: nie prowokuj 14.06.08, 01:19
              marywita napisała:

> Spiewa do starych miłości. Podziwiam bo ja o starych miłościach dawno zapomniałam.

###...jezeli mialabys takowe,to ZAWSZE zostalyby w pamieci.
              Milostki-faktycznie z uplywem czasu "zanikaja".To tak jak "spadajace"
              gwiazdki...Sa zauwazalne przez chwile ,zaciekawiaja i...juz nigdy pozniej sie o
              nich nie wspomina...
              :(

Krawczyk cos tam spiewal o "starej milosci"...To dla zaciekawionych/adaska?/:)))
          • ouimet witaj :staruchu"... 01.06.08, 01:14
            adas49 napisał:
            No ku..: ten to jak Stalin - wiecznie zywy. I na dodatek dalepotrafi sam do
            siebie przemawiac.

###z tym przemawianiem to troszke/?/ przeszdziles.Stalin cos tam gawedzil,ale
            misrzem swiata byl do niedawna Fidel.:((((((

> Wielki szacunek za wytrwalosc.

###tez Cie lubie...niestety.
            • adas49 Re: witaj :staruchu"... 01.06.08, 02:29
              co ty mi tu nachalnie imputujesz impotowany intelektualny impotencie?
              • 05anki Re: witaj :staruchu"... 01.06.08, 16:00
                Bardzo nieladnie adasiu 49. Ouimet to jedyny i najwierniejszy przyjaciel tego
                forum i to dzieki niemu to forum jeszcze zyje.Zawiedli wszyscy a on nie.Ouimet
                jestes Wielki.
              • gadacz Re: witaj :staruchu"... 01.06.08, 22:43
                Przypuszczam, że imputowany intelektualny impotent imputuje Ci importowane w
                impasie infekowane imposybilia, infantylnie informując o in flagranti jakiego
                dopuścił się w zamęcie prowokując po trzykroć sam siebie.
                Samogwałt jaki uprawa ounimet w tym wątku jest zaskakująco finezyjny i ożywczy
                do tego stopnia że nicki wstają jak zombie w przeuroczym "Grindhouse".
                PS. Dzień dobry wszystkim zmartwychwstałym a właściwie dobry wieczór.

• chlujek Re: ouimet 15.06.08, 19:11
                  Co by nie powiedziec ale jedynym ktory na tym forum zasluguje na
                  uznanie jest ouimet. Pelen samozaparcie przez wiek caly sam jeden
                  reanimowal to forum i udalo mu sie.
                  • marywita Re: ouimet 15.06.08, 21:38
                    Udało mu się ??
                    • apolityczny Re: ouimet 09.07.08, 23:29
                      może jeszcze nie, ale...
                      • marywita Apolityczny :)) 11.07.08, 19:56
                        ... tyle lat..

Jak dobrze, że jesteś :)
                        • apolityczny Re: Apolityczny :)) 16.07.08, 15:25
                          Ja nie wiem czy to już skleroza czy kwestia przyzwyczajenia ale dawniej jako jedną z pierwszych czynności (oczywiście po uprzednim włączeniu komputera) było zaglądnięcie na forum. A teraz, aż wstyd się przyznać... bo chyba nikt nie uwierzy, że włączam komputer dwa razy w tygodniu ;-)... wiem niektórzy wogóle nie włączają... bo nie wyłączają (a dzieci w Afryce głodują), ale ja dbam o środowisko...
                          • chlujek Re: Apolityczny :)) 19.07.08, 14:18
                            Jaki to ma zwiazek z dbaniem o srodowisko albo glodujacymi dziecmi w Afryce( w
                            Polsce tez gloduja).
                            W dzisiejszym swiecie komputer to troche wiecej niz przegladanie jasielskiego
                            forum.Z drugiej strony to forum ma wszelkie cechy zdychajacego z niedozywienia.
                            • ouimet Re: Apolityczny :)) 23.07.08, 23:31
                              chlujek napisał:

>/.../to forum ma wszelkie cechy zdychajacego z niedozywienia.

### a dozywiasz??????????????

ps.
                              to nie zaczepka.To konkretne zapytanie.
                              Skoro sam/a/ NIC nowego nie tworzysz,wiec "karmieniem forum" obarczasz innych
                              -wylacznie wymagajac wysokiego?intelektualnego? poziomu.

Zacznij...Zaognij...Rozkochaj...Zdenerwuj...POKAZ SWOJA WSPANIALOSC>
                              Forumowi "dupcyngierzy" docenia i wespra.Ale zacznij.Samo narzekanie nie
                              wystarczy...:))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka