Dodaj do ulubionych

znaleźć góralkę

IP: *.zamosc.mm.pl 13.08.09, 13:53
A mam pytanie osobiste: Jak by tu góralke znalezc jak sie na Podhalu ostatnio
rzadko bywa?
Sam góral tylko nowosądecko- dolnośląski ale to jest tak, ze tam sie gdzie
czujesz u siebie tam domu szukac trza, a sprawa tak wygląda, ze im bardziej
ludzi z innych czesci polski poznaje (oczywiscie szanuje itd tp )tym bardziej
cenie góralszczyzne i ludzi z tamtego regionu. kto nie ma rodziny gdzie trzeba
z trudem albo calkowicie tego nie zrozumie, ani poczucia humoru ani zycia
codziennego, ani tego prądu ( i nie mowie o śpirytusie)co inni nie maja,a
wgórach ma go kazdy ( no prawie;).
czekam na fajne odpowiedzi
podrawiam
monter
Obserwuj wątek
    • Gość: sztamka Re: znaleźć góralkę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.09, 20:56
      będąc człowiekiem z nizin łatwo rozpoznaję kobiety z gór:)
      są bardzo otwarte, szczere, mają czyste poczucie humoru i są...piękne.
      Okrągła buzia,włosy zaczesane do góry, krótki nos, uśmiech od ucha do ucha:))
      szukaj monter
      pozdrawiam:)
      • Gość: kazik Re: znaleźć góralkę IP: 96.18.162.* 13.08.09, 21:10
        zalezy tez w jakim celu sie szuka.ja sie przekonalem,ze najlepsze
        goralki sa w Chicago.sa piekne,seksowne,przy tym kulturalne i bycie z
        niemi sam na sam,czy w towarzystwie ujmy nie przyniesie,moze tylko
        innych zazdrosc,szczegolnie jak samemu sie goralem nie jest.oglada i
        znajomosc przez nie swiata,czyni na nich cuda.i swietnie mowia oboma
        jezykami.
        • sztamka Re: znaleźć góralkę 13.08.09, 21:31
          kazik,góralki jak gejsze???
          Coś ci się pomyliło.
          • Gość: kazik Re: znaleźć góralkę IP: 96.18.162.* 14.08.09, 06:03
            wiem co pisze.lecz nic wiecej,dodam tylko,ze te najlepsze pod kazdym
            wzgledem,to te,ktore pracuja po roznych biorach lub bankach.kultura i
            inteligencja,a to w kobiecie najwazniejsze.
    • Gość: monter Re: znaleźć góralkę IP: *.zamosc.mm.pl 16.08.09, 12:17
      dzieki za rady:)ale w chicago rzadko bywam, raczej europa a nawet Polska byłby
      mile widziana.Oczywiscie wiem- pytanei jest odrobine durnowate ale to tylko
      wyraz tesknoty za gorami i ludzmi stamtad.wszedzie dobrze gdzie nas nie ma mowia
      ale w gorach jest dobrze kiedy tam jestem:)
      pozdrawiam wszystkich
      • Gość: cioupazka2 Re: znaleźć góralkę IP: 89.167.22.* 16.08.09, 12:26
        Dzięki za pozdrowienia, ale górolka sie juz im straciyła, nie sanowali jyj i
        telo. Miołes ....róg , sukoj po lesie...
        • Gość: monter Re: znaleźć góralkę IP: *.zamosc.mm.pl 17.08.09, 08:14

E no nie myśle zeby sie tak calkowicie straciyła, to by sie gorale nie rodzili
          nowi!ale! jakby nie bylo to tradycje kobieta przekazuje, matka, to barz
          niedobrze by bylo gdyby goralki sie straciyły.A powiedzcie mi jaki jest myslicie
          katalog goralskich cech?
          Ja bym pierwsze dal upór( czasem niemadry) niezaleznosc, i co mi gdzie indziej
          tak brakuje, enargia dzialania. jak widze takie mazgajenia i papranie to ślag
          jasny mnie trafia, ancykryse zanim sie do czegos zabiora to rozmyslaja dwa dni,
          a gorale jak sie do roboty biora to sie kurzy ( to ludzie wtedy mowia, ze glupi )
          pozdrawiam:)
          • ciupazka2 Re: znaleźć góralkę i dobić jom... 19.08.09, 13:37
            Nydyć , kie sie wziyni do roboty i pokozali inksym, sem jest NIETOTAMI, to im
            sie dostało, a za co? No bo rucili koło 9 tys fotek na rózne
            fotogalerie, ftore obejrzało ponad 2 miliony forumowiców . mało tego, tematy
            sypiom sie gorolom , ja z rękowa, to trza im po głowicce pojeździć:
            fotoforum.gazeta.pl/72,2,734,98680401.html

A jo na to, jak nie przymiyrzajęcy Pon Jan Maria Rokita, kie wsturzył
            kapeluse na polkak Bizness Klasy w samolocie u Niemców wołom: ratujcie,
            ratujcie mnie, nei teroz ino patrzeć, kie dostane kore ze 3000 tysiące euro za
            to, zek włazła na półki GW ze swoimi do cudu piyknymi fotkami. Jak śmiałak to
            zrobić, kiek nie "nasa". Tako teroz moda nastała.No wiycie, wiycie...Zarozki
            nos bijom, jak nie Miemcy, to "inksi". Po co tam krucazeks gorol wloz? Jesce z
            górolscyznom, he? Moze tyz fcom na mnie zarobić, telo, ze za tótó, co zek jo im
            pokozała, to jo powinna dudki zbiyrać, a nie oni,haj! Nej terozki Wy górolki
            nie zadawojcie z takimi, jako jo sie zadała. Bo Wos wsy oblezom.
            • Gość: monter do ciupazka Re: znaleźć góralkę i dobić jom... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 12:30
              a gdziez te fotki bom sprawdzil link i wątek przeniesły ancykryse pieronskie!
    • Gość: biała-norka Re: znaleźć góralkę IP: 212.244.47.* 23.08.09, 21:12
      ciekawość cy nase chłopy tys nasom wspaniałość widzom tak jako Twoje łocy?!
      • Gość: kazik Re: znaleźć góralkę IP: 96.18.162.* 24.08.09, 22:53
        w Chicago,to przede wszystkim goralki inne nacje zauwazaly.a gorale
        zyli swoim swiatkiem.goralki tez wiedza co to znaczy inteligencja i
        kultura,oraz okazywanie na codzien szczerego zainteresowania plcia
        slabsza.kobiety tego potrzebuja na codzien,stale.i wiedza,kto to wie.
      • Gość: monter Re: znaleźć góralkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 12:15
        E no na pewno nie wiedzą, póki z inksymi się nie zadadzą.Taka jest prawda.Ale
        tak być już musi.Mnie tylko muzyka się ostała, cóż mam począć.Góralki dziesik
        siedzom ale tak se myślę,że z Podhala uciekają.
        Całuje was dziewczyny i ściskam za wszystkich sił( ale tak nie barz mocno), a
        dajcie znak jak będziecie w pobliżu, i wiedzcie żeście są nojlepse pod caluśkim
        słońcem!
    • blueskyxx Re: znaleźć góralkę 29.08.09, 07:51
      Cemuzes nie przysed kiek na cie cekala , kiedy zimno rosa po mnie losiodala
      hahaha Pozdrowiom tesknie za tymi nasymi ubocami
      • Gość: monter do blueskyx Re: znaleźć góralkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 12:21
        Jakżez bym mioł przyjść skoro nie wiedziołem, kiek tyś po rosie biegała, jak
        turoń po nocce spałem:)Ale na następny roz dej znać!:)
        • blueskyxx Re: znaleźć góralkę 09.09.09, 01:11
          tys posed wiersyckym ,jo posla dolinom cemu jo sie chlopce znowu z toba mijom.
          Monter cosik szwankujes :) :) :)
          • Gość: monter Re: znaleźć góralkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 12:08
            Nie chodze wiyrsyckiym ino lo oddychu,jeno ciebie szukom, ( ceperek bez liku !:)
            Tropic sie juz nie kce, kany ta dolina?
            Gdziez to dziewce moje, slonca okrusyna?
            Com sie cie oszukol, wiedziec ni mos prawa,
            zakwitniesz kalina, bedzie hrubo sprawa:))

• blueskyxx Re: znaleźć góralkę 09.09.09, 22:23
              Cemus My sie przecie tak nie ugodali ba ty tu a jo tam samuscy lostali :)
              • Gość: monter Re: znaleźć góralkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 18:57
                Podze za mnom haw mom stajonko tamok,
                han ludzie dozarte ni wpadaja w amok
                pod lipkom usiedziem, interneta sie pozbedziem.
                Slonecko pszyswieci i dusycki zas ulecy,
                w ocy Twoje spojrze ino i na wiekim twoj dziywcyno:))

Juz sie jakosik pilnowocka od cystosci krwi znolazla i skucy:)
                • blueskyxx Re: znaleźć góralkę 12.09.09, 02:19
                  Dobrze ze mos fajny zogonecek bo jo ze dwa morgi i brzyzecek tak by bylo pieknie
                  na slonecku posiedziec, watre lospolic i by my se mieli duzo do siebie
                  powiedziec :):)
                  • Gość: monter Re: znaleźć góralkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 11:26
                    mom miec, teroz ino chalupecka sie ostala:) wiys jak to z rodzinom jest.co
                    nojpiekniejse kawolki rosprzedali, na wesela poslo i na inkse glupstwa, a teroz
                    ujek jak przejezdzo kolo pola gdzie jakisik chlop spod suncza sie pobudowol to
                    glowe odwraca, bo tak z ojcowizna, co jeszcze za dutki z Hameryki kupiono, robic
                    sie nie godzi. ale nie boj nic, jesce wroce:):)
                    (a takie ciupazki i pierony, jakbym bykowca wzion, jakby po tyk lepach wysmukol,
                    to by sie zaroz dowiedzieli jakie sa gorole)
                • przeszlakowska Re: znaleźć niepilca to śtuka 22.09.09, 20:24
                  Ej, Ty NIEPILCU, neoplusie,ta twoja "gwara" Cie zdrodzo, ześ ino
                  niepilec!!!

"Juz sie jakosik pilnowocka od cystosci krwi znolazla i skucy:)"
                  Ni ma "znolazła", ba nasła!

Nei, hale nie dziwota, som se cłek nie śmierdzi, he, he...
                  • Gość: monter Re: znaleźć niepilca to śtuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 22:43

ba skucenie jest skucenie,
                    tym sie juz nie tropis, Miodku? :)
                    • ciupazka1 Re: znaleźć niepilca to śtuka 28.09.09, 12:30
                      Gość portalu: monter napisał(a):

>
                      > ba skucenie jest skucenie,
                      > tym sie juz nie tropis, Miodku? :)

Baba skucy ino przed ślubem, a WY po ślubie fórt stynkocie, tak i
                      tutok...
                      Tu ni ma skucynio, haj.
            • Gość: przeszlakowska Re: kogo Ty sukos, som sie? IP: 89.167.22.* 10.09.09, 12:42
              O Jezusicku, naloz sie neoplus wiersokleta, po jakiemu tótó i dlo
              kogo? Górole poeci to nie som jest wiersokleci tacy, jakoś Ty. Cemu
              sie wygłupios z tom niby naskom a po prostu "Twojom pseudo gwarom",
              prosto z Hamaryki, cy jako? Na stare roki cłek kozdy głuptokiem
              sie staje, cy jako. I tak Ci nifto nie uwierzy, ześ górol...Haj!
              • kogucik.2972 Re: kogo Ty sukos, som sie? 10.09.09, 14:26
                a po co to od razu ludzi obrażać ?
                • Gość: pieron Re: kogo Ty sukos, som sie? IP: 89.167.22.* 10.09.09, 23:46
                  poraj z morfim górole, bajako jak nie powiem co i fto.Nowe mycki
                  na głowicce, na forum i pseudo gwara. Górole, tak z dalyka od tyk
                  staryk sbków, he, he. Zakopane woniajom, kase cujom, nei i władze
                  popiyrajom... miysacy.
                  • Gość: monter Re: kogo Ty sukos, som sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 11:32
                    cos mi sie widzi ze nifto nie zno gwary ino dwoch moze trzech dobrodziei na
                    caluskim Podhalu i Sadeczcyznie. A dyc dawno by gwary nie bylo jakby wszyscy tak
                    mysleli.Poknijciez wy sie w te lepetyny i dejcie znac jak juz wom lepij bedzie.
                    I jesce jedno : goral umie sie smiac sobie, kto nie potrafi to i goralem nie jest:)
                    • Gość: przeszlakowska Re: kogo Ty sukos, som sie? IP: 89.167.22.* 11.09.09, 17:24
                      cCsk mi sie widzi, abo mi sie ino zdaje, ze puknąć to sie trza
                      Tobie w tom swojom głowicke, bo mos nierówno pod deklem i telo.
                      Lepetyny to wy mocie, a nie my, he, he
                      • Gość: monter Re: kogo Ty sukos, som sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 19:00
                        cosik sie wom snije, ale co?jak cos napiszesz na co wartaloby odpisac, to
                        odpise:)( mam na mysli odrobine pomyslunku i iskry)
                        pozdrawiam mimo to serdecznie:)
                • blueskyxx Re: kogo Ty sukos, som sie? 12.09.09, 02:25
                  Dyscyk jom okapol wiater wykolysol i wrescie by sie swarny sop Regli lozrusol .:)
              • Gość: monter Re: kogo Ty sukos, som sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 19:08
                widzis, no nie kozdy jak Ty jest tak przeslachetnie cystej krwi,
                mozes wyzywac ludzi od gluptokow, matolow, matafijokow i bejdokow
                ba to ino o Tobie cysto piyknie zaswiadco... haj!
              • blueskyxx Re: kogo Ty sukos, som sie? 12.09.09, 02:10
                o psokrec zatracono myslym ze napewno jestes normalnie ulozono.Cy gorol nie
                gorol niek bedzie jako wce, przecie moze pogazdowac w gorach na bacowce.
                • Gość: monter Re: kogo Ty sukos, som sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 09:54
                  a kiele jak u dzwierza jakiegosik, psioglowce, to sie widzi ze od tego jadu
                  malo nie pukna!
                  • blueskyxx Re: kogo Ty sukos, som sie? 13.09.09, 14:52
                    Zatoncyc ,zaspiewac to uciecha swiata cos nom pozostalo pomalucku uciekaja lata,
                    idym co posukac jesce cosik mom schowane na sosrebie bo mi kajsic po wcorajsych
                    partach pieknie usklo w gebie a jak cosik znojdem to wos zaprosym na na herbatke
                    goralskom :) .POzdrawiam milo i serdecznie.
                    • Gość: monter Re: kogo Ty sukos, som sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 20:19
                      Dziekuje pieknie za zaproszenie:) mam nadzieje,że bede gdzies w poblizu.Szkoda,
                      ze musze się uczyc przed egazaminem bo zaraz taka harbatke bym przyszykowal:)
                      ale na szczescie jeszcze tydzien i bede na miejscu, w gorach.
                      Hej zatoyncyc, zaspiewac, na wirsycki spojrzec...
                      kasik to zycie ucieko jak woda bez palce,
                      im gor mniyj tym smutniej:(
                      uwozejcie na tych partach na glowe( powinno byc glowicke:))

• blueskyxx Re: kogo Ty sukos, som sie? 15.09.09, 03:18
                        Jak dojrzalosci to sie strasnie ciesym :) a jak inny egzamin to dej ci Boze
                        zebys zdol a z herbatkom zacekomy przecie procynty nie ucieknom :).POwodzenia
                        zycze .
                        • Gość: monter egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 22:18
                          a gdziez tam dojrzalosci , to chyba przjrzalosci:)
                          na ancykryska aplikacje zdaje i zdaje ale moze wreszcie cosik uzmogam po latach.
                          ale procentow dopilnuje i przywieze dodatkowe:))
                          • blueskyxx Re: egzamin 16.09.09, 01:03
                            • Gość: monter Re: egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 13:24
                              "Kieby moje gory wiedzialy jak jo sie poniewirom zaroz by plakaly.."
                              ilez mozna tych przepisow znoc???
                              • blueskyxx Re: egzamin 19.09.09, 03:01
                                BAA jako One placom ino tak cichu zeby nie zadawac tym co ich kochajom
                                lokropnego bolu .Przeciez jestes madry Janicku ty mily, musis zdac ten egzamin
                                chocby grzmoty biely:)Pzdrawiam.
                              • blueskyxx Re: egzamin 19.09.09, 03:12
                                BAA jako ONE placom ino tak po cichu zeby tym co ich kochajom nie zadawac
                                lokropnego bolu.Przeciez jestes zdolny ty Janicku mily,Musis przecie zdac ten
                                egzamin chocby grzmoty bily:) Pozdrawiam
                                • Gość: monter Re: egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 14:10

Witojciez moi ostomili!
                                  juzem jest po tym pieronskim egzaminie,
                                  jo clek wolny i slebodny:))
                                  sciskom
                                  m
                                  • ciupazka1 Re: egzamin 21.09.09, 19:08

Jee, kogoz to tak witos, kie tu nikogo ni ma, ino Wy z ciekawom,
                                    he, he.
                                    Na stare roki zdawać aplikacje i zdać, to wycyn! Gratuluje!
                                    Papióry na rozum do rozumu worce mieć. Hale jesce woźniyjsy jest
                                    rozum.
                                    Nie jedyn mo papióry, a z rozumym u niego już gorzyj, haj. Nie
                                    widzis tego?

ciupazka=ciupazka1=ciupazka2=przeszlakowska=przeszlakowska1
                                    • Gość: monter Re: egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 10:27
                                      juz teraz widze, bos mi powiedziala (powiedzial?)ze z tym rozumem kiepsko.Staram
                                      sie za to utrzymywac kontakty z ludzmi mondrzejszymi ode mnie a to jak widac z
                                      twoich zlosliwych gratulacji nielatwe.Lepiej se to siupaszka zapamiyntoj, ze nie
                                      zawsze musisz wszystko co zobaczysz komentowac, nikt na to nie czeka.
                                      pozdrawiam serdecznie
                                      • blueskyxx Re: egzamin 22.09.09, 14:00
                                        Zdoles egzamin to gratuluje a na to konto se wypijemy po herbatce :). .E ty moje
                                        pociesynie ,kany sie obracos pewnie na wiersycku ,lowiecki obracos:)
                                        • blueskyxx Re Do Montera 22.09.09, 14:30
                                          Lowiecki nawracos :)za duzo chyba tego pradu w herbatce :)lo matko
                                          • Gość: monter Re: Re Do Montera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 16:09
                                            juzem sie troszke zdziwil z tym obracaniem, chociaz- licentia poetica:)))
                                            Ale!juz z tymi rokami presadzac ni mozna:)
                                            Chlopak mlody, matura za pasem:)

• blueskyxx Re: Re Do Montera 23.09.09, 01:11
                                              Jesce roz very sorry nie to mialam na mysli .SWieciel by miesiacek,gory
                                              przesloniajom,co se zatysknim o Janicku zaroz ludzie lozrodzajom i zawse musem
                                              pod gorke a przecie chocioz roz z gorki by mozna bylo nie:)Pozdrawiam
                                        • Gość: monter Re: egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 22:06
                                          Jesce zacekoj napise bajecke o takiej jednyj owiecce:)
                                          ta owiecka sie ciupaska nazywala:)
                                          • blueskyxx Re: egzamin 23.09.09, 01:27
                                            :))))))
                                    • blueskyxx Re: egzamin 22.09.09, 14:13
                                      no i prowde godos ze na starosc zdac to jest cos .Ciupazka to teroz idz po
                                      flaske bo tak by wypodalo zeby sie mu serdusko wiecej usmiechalo .TAk po nasemu
                                      hehe
                                      • przeszlakowska Re: egzamin 22.09.09, 20:08
                                        To Ón mo serce? A cy Ty wies, ze serce pokazuje, ze cygana cuje, he?
                                        Fto sercysko proste mo, to choćkomu tyz go do. Jo go nie cuje u
                                        niego, haj. A serce ino serca suko, tako prowda.Sukom dalyj...
                                        Telo.Pozdr.
                                        • Gość: monter Re: egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 22:15
                                          calkowita prowda, cygon cygona zaroz wycuje:))
                                          Telo.Pozdr.:)
                                          • przeszlakowska Re: egzamin 27.09.09, 17:34
                                            Gość portalu: monter napisał(a):

> calkowita prowda, cygon cygona zaroz wycuje:))
                                            > Telo.Pozdr.:)

Cygon ino cyganów wedle sie widzi, jedno pewne to tótó, ze cygaństwo
                                            przeminie, prowda nie zaginie, haj.
                                            Telo.Pozdr.
                                            • kogucik.2972 Re: egzamin 27.09.09, 17:53
                                              znowu wycieczki antynacyjne ?
                                              • przeszlakowska Re: kohut to miysac 27.09.09, 18:10
                                                Kohucie Ty tutok nie miysoj cyganów z Romami. Nie kozdy cygon to
                                                Rom. Nic tyj nasyj gwary nie cujys, nic a nic. A po drugie, casami
                                                we śpasak prowde lzyj rzeknońć.
                                            • Gość: monter Re: egzamin IP: *.magma-net.pl 02.10.09, 22:08
                                              nie zaginie na dziedzinie!wiys, jest twoja prowda i moja i od niej
                                              nie odejde chocbys godala jesce gorse rzecy,mos prawo
                                        • blueskyxx przeszlakowska 23.09.09, 01:24
                                          a bo on moze mo serdusko inacyj ulozone ale jak sie postaros to wycujes :)a
                                          ciupaske odloz w razie cego bo nie mysle ze ci bedzie potrzebno .
                                          • Gość: monter Re: przeszlakowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 09:36
                                            swiynto racja:)
                                            cheba ciupaska suko serca-ale wolowego! pod kuchniom jus rospalila i gulaszu
                                            naryktuje:)
                                            jade w gory troszke pocyganic, nie bedzie tam pewnie netu, i ciupasce sercysko
                                            jak dwo i dwo jest pionc puknie z zalu!
                                            • blueskyxx do montera 23.09.09, 14:21
                                              JAk juz tam jedzies to pozdrow te piekne gory ode mnie powiedz ze mi teskno za
                                              nimi i ze niedlugo do nik wrocem a ty monter jedzies montowac pewnie ,sprowdz
                                              hamulce czy som w porzadku:)EJ nimom pociesynio ,gory zaslaniajom tesknie za
                                              Janickym zaroz mi ludzie lozmowiajom i tako to psiokrew robota a sredusko z bolu
                                              mi peko .Jedz i zrob pore zdjec z tych pieknych Taterkow .Bede tesknic lokropnie
                                              :),pozdrowiom i uwozoj na te psiekrwie co chodzom z ciupagami .
                                            • Gość: ciupazka Re: do montera IP: 89.167.22.* 27.09.09, 19:11
                                              Kiebyś sie znoł na rzecy, to byś zrobiył spotkanoie Forowiczow w
                                              Zakopanem , nei, ale co, od montera wymogać. Som bee do rzyciska
                                              piwsko wlywoł i telo.
                                              • kogucik.2972 Re: do montera 27.09.09, 20:18
                                                ja nie przypominam sobie, żebym nacjami rzucał - żadnymi - za to twoje
                                                wypowiedzi są często rasistowskie
                                                • ciupazka1 Re: do montera 27.09.09, 20:55

Rod Ty tyz plecies, teroz juz trzy po trzy, nydyć kielo fto mo w
                                                  głowie to poznać po słowie, nie??? Sami zakładocie wątki
                                                  jątrzące , judzące na tyk forak, a pote fcecie słozyć na nos, ba
                                                  jako. Nojpiyrwyj z Wasyj strony zyzanie, a pote kąsanie...He? Skąd
                                                  jo to znom???Sukos dziury na całym i telo. jako to godajom? Nie
                                                  rusoj śmierdzącego g... A fto go ruso? Przecir Ty.
                                                  • kogucik.2972 Re: do montera 27.09.09, 21:48
                                                    no cóż... ty to powiedziałaś ..., na szczęście post o gwiazdach Dawida został wycięty - o ile się nie mylę był skrajnie rasistowski. A co do ruszania śmierdzącego ? Ktoś to robić musi
                                                  • ciupazka2 Re: do kohuta 28.09.09, 09:33

Kozdo przesada jest niewskazano, kie godos górol, gorol
                                                    Ślonzok, Zyd, Rom, Francuz, Polok, to juz rasizm, a kie go
                                                    skrytykujys, to tyz? Jee, kiz pieron z Wami wytrzymie. Mołczat i
                                                    ruki po szwam, cy jako. Dejciez pokój.
                                                    Telo tu wątkow nie jo zakładała, były normalne, poucające ,dające
                                                    do myślenio inksym i ka som one jest?? He? U Tobie w skrzyne, he?
                                                    Nadwrażliwość i telo, kochom syćkik, nie wozne kim som jest, co
                                                    nie znacy, ze syćkim bede przytakiwać, haj! Nie bede, wolność
                                                    słowa, nie wozne cy to nasa zornica - oreł, cy Wasa gwiozdka
                                                    Dawida, cy sierp i młot, cy tyz inksy znak państwowy. Kie cacy, to
                                                    cacy, a kie be to be...
                                                  • kogucik.2972 Re: do kohuta 28.09.09, 11:23
                                                    rozmowa z tobą to jak rzucanie grochem o ścianę. krótko - wskazane przeze posty, zostały natychmiast usunięte, jako przejaw rasizmu. koniec kropka. ja je tylko wskazałem - ocenili i usunęli moderatorzy. A to o czymś świadczy.
                                                  • ciupazka1 Re: do kohuta 28.09.09, 12:25

Ukwalowanie z Tobom, to jak bitka z wodom, haj.Nie w moim zwyku
                                                    bywać jednyj myśli choćby i djaboły tutok przyśli, haj.
                                                  • kogucik.2972 Re: do kohuta 28.09.09, 12:31
                                                    no cóż - kolejny wątek - spam na wielką skalę - "promocje książek" też okazał się do usunięcia ze względu na łamanie regulaminu.
                                                  • ciupazka1 Re: do kohuta 28.09.09, 12:39

Nie daruje Ci tyj nocy kohut, ksiązka to rzec święto! Mo sie tutok
                                                    wrócić i telo!Lepiyj sie weź za cytanie tyk pozycji, ftore tam som
                                                    jest. Okropecno gnida z Tobie. Nasyj mlodzieży i ludziskom co
                                                    inksego trza na Forum. Bzdetów im nie trza , ba konkrety.
                                                  • kogucik.2972 Re: do kohuta 28.09.09, 13:00
                                                    a to nie jest twój prywatny folwark, może wreszcie to zauważysz. Tu obowiązuje regulamin, WSZYSTKICH, nie tylko wybranych. Łamiesz go notorycznie.

cyt. Regulamin Forum Gazeta.pl
                                                    "6
                                                    Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych."

A najzabawniejsze jest to, że ja nie mogę tu usuwać NIC, ja tylko pokazałem ten wątek administratorom - to ich decyzja, zgodna tylko z moim poglądem i oczywiście regulaminem forum :D
                                                  • ciupazka1 Re: do kohuta 28.09.09, 13:15

Na ostatek spieprzaj dziadu ? To i spieprzam.
                                                    Twoje słowa, nicki wisom juz mi u samyj rzyci.Teroz Twój folwark i
                                                    robis se ś nim co fces? Po cudzyk plecyskak wse porycniyj Wom sie
                                                    styrmać, styrmoj sie teroz po swoik. Jo nie ślepo.Dokucos, jako ino
                                                    mozes. Jak nie jad, to gwara, co roz to inksego Cie mierzi. Edyć w
                                                    kozdyj babie jadu jednako, a u Wos nie? To cemu sie obzywos???
                                                    Dopiykos, kielo wlezie. Tego nie widzis, oślepłeś, cy jako? Napuscos
                                                    inksyk, po co to robis, he? I psy scekajom juz kupom??? Jo tyz
                                                    potrefie, nie inacyj.Fto z kim przestaje, takim sie staje, he,
                                                    he...Nej przyganio motyka gracy... Dość tego!
                                                    -
                                                    ciupazka=ciupazka1=ciupazka2=przeszlakowska=przeszlakowska1
                                                  • kogucik.2972 Re: do kohuta 28.09.09, 13:18
                                                    to na koniec powiem jedno
                                                    ...nie ma dymu, bez ognia...
                                                  • Gość: ciupazka Re: do kohuta IP: 89.167.22.* 28.11.09, 21:09
                                                    Kohut napisoł:
                                                    "Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na
                                                    łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych
                                                    A to nie jest twój prywatny folwark, może wreszcie to zauważysz. Tu
                                                    obowiązuje
                                                    > regulamin, WSZYSTKICH, nie tylko wybranych. Łamiesz go notorycznie"

To do Tobie tyz sie odnosi, przecie tyz nie Twój folwark.
                                                    A Ty cemu trollujys tutok swojom "tfórcościom" w sygnaturce i nie
                                                    ino, po tym odchudzaniu Wos poznać.Ka sie nie rusycie, to odchudzocie
                                                    Górole, górolki nie potrzebujom odchudzanio, haj. Ni majom z cego.
                                              • blueskyxx Re: do montera 30.09.09, 14:45
                                                tak myslis ze on by to som wypil ? przecie godol ze pocenstuje moze nastypnym
                                                razym bo jak bedzie slo z rzyci do glowy to by byl nas gorol juz gotowy ,to
                                                przecie nie monter
    • blueskyxx Re: znaleźć góralkę 30.09.09, 14:33
      Jakos mi sie lostatnio przykrzy ,wytrzymac ni mogem cy som jesce na holak swarne
      gorole ale nic nie widzym kamera co pore minut sie zatrzymuje moze musym przez
      lornetke popatrzyc ,ehhh ze to clowiek tak sie musi mencyc:)
      • Gość: ciupazka Re: znaleźć górola? IP: 89.167.22.* 30.09.09, 17:08
        Eh, nie sukoj góroli po holak, bo juz redyk był i na holak ik ni
        ma. Niewiada, cy by Cie ftory fcioł na gazdówke wziąść, hsj.Majom
        nase śwarne i robotne dziewcęta.Lornetkom to uwidzis tyk, co w
        regionalnym sklepe kupujom odzionka i paradujom po Krupówkach, telo,
        ze to som jest cepry przebiyrańce.
        • blueskyxx Re: znaleźć górola? 01.10.09, 16:56
          e moze i prowde godos bok zabocyla jakiegosik i sie pawtrzym miol serdocek
          ubrany na lewom strone i godo mi ze go obrocil bo go lepiej po grzbiecie grzeje
          a jak w zimie sople lecom to mu sie slizgajom po kozusku ale akcent miol nizinny
          a kozusek mu strasnie pasowol to jo mu moze podrzuceym spodnie z dwoma
          lokienkami jak by mu sybka w jednym lokinku przymarzla to z drugim jakos
          przezimuje no i widzis ze mnie tyz gazdzina lokropno a teroz idym moskole piec
          bok cosik zglodniala.
          • Gość: monter Re: znaleźć górola? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 21:38
            Hej, mocny Boże!!Co sie tu nie robi!Jedne się swarzom, ze kohutek umarty lezy,
            bo z ciupaska zadziro, zamiast z naszej przyjazni przyklad brac!Ale!Ty kohutek
            nie wiys,ze cygon to klamca przeokropny, jak jo nie przymierzajac?Skedzes se
            tego Roma wywlok i jakiesik -izmy? No ludzie świata!Ale po prowdzie to lepij by
            bylo piwa razem sie napic niz tu klepac, to mos racje ciupasko.I Ciebie
            secjalnie bluskaju pozdrowiom co bys sie narescie usmiechnela, a usmiechniesz
            sie pewnikiem kie zdjecie powiese.
            I ni mom serdaka...:)
            • Gość: kazik Re: znaleźć górola? IP: 96.18.162.* 02.10.09, 02:05
              pisalem tu kiedys,gdzie znalesc goralke,teraz zachciwa sie wam gorala
              i odpowiedz ta sama,w Chicago.a zeby sie nie pomylic to szukac w
              rzezniach i czasami w Marvelu.
              • Gość: monter Re: znaleźć górola? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 10:21
                Ej kaziku, kaziku, no nie obroz ze sie ale tages domolny z tym chicagiem, to co
                mom zrobic ? szczelic cala robota i stanac w kolejce za wiza, cy jak ci sie to
                widzi inacyj??
                • monter.franosek chlebicek:) 02.10.09, 13:44
                  zobaczcie swiezutki chlebus:)
                  fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1989810,2,1,chlebicek.html
                  • blueskyxx Re: chlebicek:) 02.10.09, 17:41
                    no narescie juz mi tam bylo markotno ze hej ,serdusko koloru cerwonego znowu
                    nabralo a kiebys se byl nie wymyslol to bys dostol cos pomyslol ,dostol bys se
                    kawol chleba i do chleba co potrzeba:)a z tymi portkami sie wsrzymom bo sie
                    mogom jesce przydac jak zima przydzie .POzdrowiom lokropnie.
                    • Gość: monter( franosek) Re: chlebicek:) IP: *.magma-net.pl 02.10.09, 21:59
                      No i barz dobrze, a jo se jesce kierdel owiecek sprawie, to i serdak
                      i portki bedom na miejscu,hej.Ale co bym fciol to na geslickach sie
                      wyucyc i groc,widzis,i na tyj watrze, cos kiedysik godala, to
                      clowiek by pogwarzyl, pospiywol, zagrol i sycko byloby na miejscu:)
                      a wiys,tak mi strasnie zol, bo sie potwierdzilo, ze kuzyn pijok
                      sprzedol nojpiekniejse stajonecko, pod samiutkim lasem, hej,jak luto!
                      i nie pedziol jednego slowecka!
                      • blueskyxx Re: chlebicek:) 03.10.09, 20:52
                        No bedym patrzyc e cos mi lostalo a ty podzieroj jako to Sabala
                        przygrywol,:kiedy se Sabala w gorach posol lowce ,spozierol na Giewont i grol na
                        loptowce a ta watra sie poli i nie gasnie jak moje serdusko lospolono
                        strasnie:)e takie te psiokrew ludziska sasiod tez sprzedol a jak jo sie pytala
                        to pediol ze nie sprzedaje i po co to dzielic jak moze byc jedno wiekse stajeno
                        .Pozdrowiom lokropnie ,zatoncyc zaspiewac bo coz nom wiecej pozostalo.
                        • Gość: monter Re: chlebicek:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 17:47
                          tak, i jak Sabała nosil bede geslicki w rekawie:)
                          to juz cheba mi przyjdzie zapisac sie do tyj jutrzenki co Trebunie haw uczom
                          grania.
                          Teroz trza ino drzewa na pol przyryktowac i telo:)

Hej idem w las - piorko sie mi migoce!
                          Hej idem w las- dudni ziemia kie kroce!
                          • blueskyxx Re: chlebicek:) 09.10.09, 14:04
                            FAjnie by bylo jak bys trosecke naucyl bo tak tylko geslicki w rekowie nosic to
                            by byla strasno udreka a i by skoda bylo gesli a jak tam siekierka sie nie
                            przygrzola ot tego rabanio w razie to jom pod zimna wode zeby jom nie zwinyno
                            tak inacyj:))))Widzis :Jo za wodom ty za wodom jakos jo ci geby podom, podom ci
                            jom na listecku ty moj drogi monterecku:)
                            • Gość: monter Re: chlebicek:) IP: *.magma-net.pl 12.10.09, 22:12
                              Hej, Jagus moja mila, gdziezes ty sie zwlekla za tom wode? teroz u
                              nos tutok, w Polsce lepiyj!
                              to ma sie rozumiec, ze z samego nosenia chleba nie bedzie, bede grol
                              jak jakisik wirtuos, ino musem miec kogosik kto mnie wyszkoli:)
                              • blueskyxx Re: chlebicek:) 14.10.09, 13:21
                                Ta dunalecko woda .most rozwalilo i teroz se myslym jako to na drugom strone
                                przejsc .po gorach to jakos mi latwiej ale z plywaniem to nie tako prosto sprawa
                                bo to i spodnica sie zamocy ni i kerpce tyz tak ze kombinowac musym .Widzis
                                Janicku nie jest tako prosto sprawa .Dunajecko woda bije do logroda ,skocyla byk
                                do niej ale zimno woda:)Janicku ty bedzies grol jo bede syc i bedziemy se hojnie
                                zyc:)Pozdrowiom lokropnie:)
                                • Gość: górol Re: cepersko mowa trowa IP: 89.167.22.* 14.10.09, 15:29
                                  Co to mo być, he, he
                                  • Gość: monter Re: cepersko mowa trowa IP: *.magma-net.pl 14.10.09, 23:55
                                    czekalem i sie doczekalem! spod tego samego aipi kolega sie
                                    pojawil,co cioupaska i jesce jeden taki pszepieron byl,wszystko
                                    podhlanskie Miodki, jak jeden:)
                                    • Gość: Górolka Re: cepersko mowa trowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 14:18
                                      Nic nie piszesz jak wrażenia po pobycie w górach. Znalazłeś tą góralke? Bo na tym forum coś mało ofert....
                                      • Gość: monter ej gdziez tam! IP: *.magma-net.pl 19.10.09, 22:42
                                        gdziez tam!nic nie znalazlem, nie bylo czasu, zawsze jak tam jade to
                                        tylko rodzinne sprawy i telo, to trza jednemu ujkowi pomoc to zas co
                                        innego, no tak goralki za pierona nie znajdziesz! ale! teroz bedymy
                                        jednego ujcia z katarakty leczyc-hej!zabieg na jedno oko, coby
                                        chojco widziol, a jo ni mom katarakty, (chyba ze jak ciupazka
                                        sugerowala, na rozumie)ale gorolek nie widzialem.
                                        moze byc ze te goralki na forum hanbia sie cemusik albo bockuja juz
                                        inksemu juhasowi
                                        • Gość: Górolka Re: ej gdziez tam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.09, 13:30
                                          Nie wiem jak to szukasz tej swojej jedynej... Na forum nie masz szczęścia, a jak jesteś w górach to sie ujkami zajmujesz. Chyba coś nie tak z tobą!Ja ci radzę ujkiem zająć się za dnia, a wieczorem wyruszyć na "łowy". Kiedy do nas przyjedziesz, bo może jakiś casting zorganizujemy dla ciebie. Pierwsza będzie ciupazka, bo chyba chłopa jej brakuje (wnioskuję z jej ciągłej obecności na różnych forach zamiast o chłopa dbać, a jak podasz preferencje to może się coś znajdzie....
                                          • Gość: ciupazka [...] IP: 89.167.22.* 30.10.09, 13:41
                                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                          • Gość: :) Re: ej gdziez tam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 09:50
                                            Prowde gwarzisz:) ale widzis, to tak jak sie babci pytali czy byla han na tyj
                                            gorze , a babcia mowi nie bylam bo i po coz? tak jest i jak przyjezdzom to nie
                                            widomo gdzie rence wlozyc:)), a o zabawie ni ma mowy.
                                            a gdziez tyn kasting urzondzis?
                                • Gość: monter Re: chlebicek:) IP: *.magma-net.pl 19.10.09, 22:56
                                  Hej niebo me niebieskie,
                                  wypatrzujem ocy,
                                  cy dzisiok cie uwidzem,
                                  cy przydzies tej nocy,

jakzez cie ta woda
                                  w ogrodzie zalala
                                  gdzie teroz cholpecka nasa bedzie stola?!

• blueskyxx Re: chlebicek:) 22.10.09, 02:07
                                    Serce ty moje:)Janicku z Wtorku na Srode mi sie przysnilo e to ze
                                    moje serce blisko Twego bylo,gdy sie obudzilam moj Boze kochany
                                    zamiast blisko Ciebie , bylam blisko sciany . a z ta chalpeckom to
                                    przecie rady domy bo przecie nie dwie a cztery racki momy .A ty
                                    monterecku casami nie umies jakiegos mostecku zmontowac jo desecki
                                    mom ino trza by bylo ik jakosik do kupy zmontowac :)bo co poloze
                                    desecke to mi rwiaco woda jom porwie w pierony.Pozdrawiam.
                                    • Gość: desecka Re: chlebicek:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 14:41
                                      bo moze za maluska kladzies?wkretarke woze ze soba:)
                                      • blueskyxx re :desecka 24.10.09, 03:43
                                        :))))) tak myslym tylko cy ciagle naladowano a desecka z poroma
                                        senkami i pewnie za malo przyheblowano :)
                                        • Gość: monter Re: re :desecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.09, 22:57
                                          e dosc ci powiym podladowano:), heblowaniem sie nie trop domy rade,
                                          • blueskyxx re;do montera 25.10.09, 14:18
                                            Tak godos ,heblowac az wiora polecom ale trza uwozac zeby z desecki
                                            cosik lostalo:)a wiorrka mozna uzyc do umsynio plazow zeby nie bylo
                                            przeciagu , trza bedzie piorka porac na pierzyne to by nie porwalo w
                                            pierniki.
                                            • Gość: monter Re: re;do montera IP: *.zamosc.mm.pl 02.11.09, 22:54
                                              tak jest, fafregi sie pozbiro co do jednego, jak ciotka Stefka, kozdom okrusynke
                                              zbiyro ze stolu.
                                              a jak teroz z tom wodom? zyjes jako?
                • Gość: kazik Re: znaleźć górola? IP: 96.18.162.* 04.10.09, 19:22
                  zafunduj se te przyjemnosc i stan za wiza,podroze ucza i czlek
                  nabedzie innego spojrzenia i pojmowania swiata.wyjdzie tylko na dobre
                  i jeszcze bardziej,jak w ramach wizy sie na czas powroci do domu.tym
                  pomoze sie wielu innym tez ciekawych swiata i to na zlosc zywym.
              • blueskyxx Re: znaleźć górola? 02.10.09, 17:33
                :)))) no tam napewno pelnom copke ale musiol by miec extra piecyk do orzewanio
                bo som zmarzniete lokropnie

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka