Dodaj do ulubionych

UWAGA! Forum kontrolowane.

IP: 193.193.69.* 28.12.01, 19:23
Mam przyjemność zakomunikować szanownym uczestnikom forum że oto pojawił sie
wśród nas cenzor (dla młodszej publiczności wyjaśniam że to taki gość, który
kontroluje co można mówić a co nie). Podpisuje się "shadok".
Shadoku przepraszam że mam inne zdanie niż Ty i burzę twoją jedynie słuszną
wizję dążenia Jaślan do secesji. Ale jako wolny człowiek mam do tego prawo.
Dawne czasy się już skończyły i cenzorzy odeszli w niebyt chociaż czasem
próbują jeszcze (na szczęście nieskutecznie) powrócić.
Obserwuj wątek
    • shadok Re: UWAGA! Forum kontrolowane. 28.12.01, 20:47
      Coś się Szanownemu Koledze pomyliło. Cenzorzy ingerowali w treść wypowiedzi, a
      ja tego nie robię. Nie chcę tylko prowokacji na naszym forum, a wypowiedź
      Kolegi bez wątpienia miała znamiona prowokacji.
      Jak najbardziej zgadzam się, że jest wolność słowa i każdy może mówić to, co
      myśli. Chwała Gazecie za to forum.
      • Gość: BLACK Re: UWAGA! Forum kontrolowane. IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 20:56
        he he... Shadok, Ciebie to się chyba nijak nie da wyprowadzić z równowagi...
        podziwiam Cię za te Twoje stalowe nerwy
        Twoje zdrowie !

eh... jakie to dobre.... (mniam)
        • malopolanin Re: UWAGA! Forum kontrolowane. 28.12.01, 20:58
          Black, właśnie takie stalowe nerwy trzeba mieć, by wprowadzić Jasło do
          Małopolski.
      • m.a.r.y.s.i.a Re: UWAGA! Forum do Shadoka 28.12.01, 20:59
        Wydaje mi się że podeszłeś do wypowiedzi Marsjanina zbyt poważnie.Ja uznałam to
        za żart.W końcu nie każdy traktuje sprawy przynależności do województwa tak na
        serio jak Ty.Ja też za małopolskie nie dałabym się porąbać.
        PS A miałam już o tych województwach nie pisać.
        • malopolanin Re: UWAGA! Forum do Marysi 28.12.01, 21:02
          Marysia, a ja mimo, że jestem z Małopolski to też traktuję waszą przynależność
          do Małopolski całkiem serio.Pisałem już wielokrotnie czemu.
          • m.a.r.y.s.i.a Re: UWAGA! Forum do Marysi 28.12.01, 21:04
            malopolanin napisał(a):

> Marysia, a ja mimo, że jestem z Małopolski to też traktuję waszą przynależność
            > do Małopolski całkiem serio.Pisałem już wielokrotnie czemu.
            Wiem, wiem i podziwiam was za zdecydowane poglądy ale już nie chcę o tym pisać.

• shadok Re: UWAGA! Forum do Marysi 28.12.01, 21:04
            Większość tu obecnych traktuje tę sprawę poważnie, choć nie wszystcy wierzą w
            końcowy sukces. Ale może się uda. Może nie za rok, nie za dwa, ale kiedyś tak.
            Na wyzwolenie z komunizmu czekaliśmy 45 lat, to i na Małopolskę możemy trochę
            poczekać. Jednak nie tak długo.
            • malopolanin Re: UWAGA! Forum do Marysi 28.12.01, 21:12
              Przyszłość Polski to silne województwa, serio! Decentralizacja ślamazarnie, ale
              będzie następować i wtedy znaczenie województw będzie wzrastać. A Jasło ma
              wszelkie perspektywy, by stać się znaczącym ośrodkiem na wschodzie Małopolski.
              • shadok Re: UWAGA! Forum do Marysi 28.12.01, 21:18
                Małopolaninie masz rację. Za kilka lat będzie się liczyło kilka województw.
                Podkaprackiego tam nie będzie. Z kilku prostych powodów. Brak silnego
                przemysłu, brak ośrodka naukowego z prawdziwego zdarzenia (Uniwersytet
                Podkarpacki nie rozwiązuje sprawy), brak kultury. To wszystko przemawia na
                niekorzyść naszego obecnego województwa. I co najgorsze, Rzeszow nie inwestuje
                w siebie! A przecież można tu postawić na turystykę i czerpać z tego niezłe
                pieniądze.
                • malopolanin Re: UWAGA! Forum do Marysi 28.12.01, 21:20
                  Tak, turystyka to przyszłość nie tylko Rzeszowa, ale i całej Polski. Tylko żeby
                  nie powielać wzorców turystyki z zachodu, ale stworzyć coś odrębnego.
      • Gość: Marsjan Re: UWAGA! Forum kontrolowane. IP: 193.193.69.* 28.12.01, 21:41
        Rzeczywiście o Warszawce i jej województwie napisałem aby trochę sprowokować
        (choć też trochę dla żartu). Ale w tym pozytywnym znaczeniu. Sprowokować do
        zwrócenia uwagi na ludzi dla których pomysł secesji nie jest wcale dobry. Jak
        zauważyłem, na tym forum prezentowany jest tylko jeden poglad i wszyscy (oprócz
        Marysi) tkwią w tym towarzystwie wzajemnej adoracji klepiąc się wzajemnie po
        plecach w przeświadczeniu że całe forum jest z nimi. Ja mam inne zdanie. Nie
        jestem z Wami. Nie jestem obojętny. Jestem przeciw. Powiem więcej, będę starał
        się aktywnie brać udział w walce przeciw zamiarom secesji o której dowiedziałem
        się o dziwo z Gazety w Krakowie.
        Pozdrawiam.
        • shadok Re: UWAGA! Forum kontrolowane. 28.12.01, 21:43
          Masz prawo wypowiadać swoje zdanie i nikt Ci tego nie zabroni.
          Też pozdrawiam
        • m.a.r.y.s.i.a Re: UWAGA! Forum kontrolowane. 28.12.01, 21:45
          To dobrze, przyda się ktoś o odmiennych poglądach.Tylko dlaczego piszesz dwa
          razy to samo ?
        • Gość: BLACK Re: UWAGA! Forum kontrolowane. IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 21:45
          Marsjan:
          a możesz wyłożyć kawę na ławę - tak konkretnie - dlaczego nie chcesz, aby
          Jasło znalazło się w Małopolsce ?
          • Gość: Marsjan Re: UWAGA! Forum kontrolowane. IP: 193.193.69.* 28.12.01, 21:54
            Odpiszę jutro (jeśli będę miał możliwość) bo teraz się trochę śpieszę i nie
            chcę tworzyć na szybko.
            • shadok Re: UWAGA! Forum kontrolowane. 28.12.01, 22:04
              Czekamy z niecierpliwością. Chętnie poznam stanowisko drugiej strony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka