kolor 19.01.02, 14:19 Teros czas wojny i nolezy zdobywoc inne miasta, a na koncu kszyknonc: BAR wzienty:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pixi Re: Walbrzych wzienty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 20:52 O co chodzi z tym powiedzeniem "Bar wziety"? Czy ma ono cos wspolnego z polsatowskim nowym teleturniejem? Reklamuja go jako program ktory podbil zachodnia Europe. Ciekawa jestem o czym bedzie. Wracam na swoje forum, a jeszcze pewniej bede ogladac film na RTL7. Coraz bardziej mi sie podoba. (acha, Malopolaninie, odpowiedzialam Ci na Twoj post o Pomorskiem). Masz na niego 3 odpowiedzi. Dzieki za "zwlaszcza" ;-) Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Walbrzych wzienty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.02, 20:55 Zaręczam Ci Droga Pixi, że powiedzenie "bar wzięty" nie ma nic wspólnego z Polszmatem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Walbrzych wzienty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.02, 20:56 widze ze niezbyt uwoznie sie czytolo i oglondolo trylogie:( Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Walbrzych wzienty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.02, 20:56 Dzięki :) Oj Pixi, Trylogi się nie czytało. Achj ta dzisiejsza młodzież :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Walbrzych wzienty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 21:03 Przerywam przez Was ogladanie filmu! Eeee, no tego... ok, Trylogie czytalam, ale przyznam szczerze zupelnie mi nie podchodzila. Ciekawa jestem czy to powiedzenie jest rzeczywiscie takie oczywiste ? Chetnie spytalabym sie na moim forum, ale wyczuwam kompromitacje, wiec tego nie zrobie :-) Powracam do filmu, bo coraz bardziej sie rozkreca. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Walbrzych wzienty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.02, 21:05 Zrób , przynajmniej nabijesz posty :) A czemu tak lubisz to forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Walbrzych wzienty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.02, 21:08 hehehehehehe!!!!!!!!!!!! dobre pytanie czy zwrot "Bar wzienty" jest oczywisty. w pewnych krengach menskich jest zwrot pelen radosnych oczekiwon wobec poznego popoludnia, wieczoru a jak sie dotrwa to i wczesnego rana. eh, BAR wzienty, jak to piyknie bszmi, no nie Panowie szlachta:)? Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Walbrzych wzienty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.02, 21:10 Przepiknie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Walbrzych wzienty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.02, 21:11 Shadok, myślałem, że jesteś abscynentem :) Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Walbrzych wzienty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.02, 21:13 A na podstawie czego wyciągnąłeś takie wnioski? Przecież do tej pory nie mieliśmy wątku o piciu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Walbrzych wzienty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.02, 21:15 Ale kolor przy każdej okazji porusz ten motyw, a Ty milczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Walbrzych wzienty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.02, 21:15 mosze by my tak zalozyli wontek o piciu. nie wontpie ze bydzie sie cieszyl nojwienkszom popularnosciom?:) Tylko co Marysia na to powie? Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Walbrzych wzienty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.02, 21:15 A Nasza Droga Pixi ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Walbrzych wzienty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.02, 21:37 Jak Pixi skonczy oglondoc film to sie wypowie. Oby byla za:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Walbrzych wzienty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.01.02, 21:38 ... a nawet przeciw jak LW. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Walbrzych wzienty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.01.02, 11:52 Przecież był wątek o piwie....... Odpowiedz Link Zgłoś