marta_urszula 11.12.03, 20:05 Bo ja tez bardzo zwiazana z Kleczanami. Ktos byl w Kleczanach i kapal sie w Smolniku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: a co z okolicami Nowego Sacza 11.12.03, 20:40 okropna bede,ale Kleczany kojarza mi sie z cmentarzem,gdzies tam byly zamawiane nagrobki dla ojca i ciotki ,tylko nie pamietam dla ktorego z nich:(((( marto wybacz moje cmentarne skojarzenie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Kleczany znam, ale w Smolniku sie nie kapałam ;) 15.12.03, 00:09 a stawy w Biegonicach przerobiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
marta_urszula Re: Kleczany znam, ale w Smolniku sie nie kapałam 15.12.03, 05:40 Nie ale wszystko przede mna :) W Biegonicach mialam praktyke, ale nie z przetworstwa-warzyw i owocow tylko w jakims zakladzie tech... Nie pamietam dobrze tej praktyki, musiala nie byc jakas wybitna... Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Po smolniku chodziłem.... 15.12.03, 22:38 Jako były praktykujący wedkarz jeżdżący na nocki do Marcinkowic, łapałem w Smolniku tzw. żywca...A idąc z Marcinkowic do Kurowa, przechodziłem zawsze jeszcze raz przez Smolnik.. Piękna jest Białwieska Góra!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
karo39 Re: a co z okolicami Nowego Sacza 20.01.04, 16:08 Z Klęnczan wyjechałem gdy miałem 14 lat teraz jestem wikowym facetem edukacje i prace związałem ze Śląskim pracuje i mieszkam tu z rodziną Klęczany odwidzam na święto zmarłch [mam tam rodziców] smolnik kojaże z moją młodością woda w nim była krystaliczna czysta pijałem ją ryby z kolegami łapaliśmy rękami ten strumyk mauczył mnie pływać godzinami wylegiwałem się nad smolnikim jest to przepiękny strumyk POZDRAWIAM KLĘCZANY SMOLNIK MARTE URSZULE Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 ze Śląska do Klęczan rzut beretem 24.01.04, 13:47 dlaczego więc tylko raz w roku tu przyjeżdżasz? A wakacje nad pięknym potokiem to co? Nie rere? Pozdrawiam serdecznie z bieluśkiego Sącza :) Odpowiedz Link Zgłoś