lesteer 21.12.03, 22:22 ...Żywot rozpoczął lesteer..:)) Niestety mój brejdak pozbawił mnie mojego kilkuletniego konta na gazecie...muszę się przyzwyczaić do nowego nicka. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.67 Ooooo, szkoda 22.12.03, 10:20 bo ten faciu to był niezły kawał historii forumowej :( ale czy nie mogłeś sie jakoś sklonować, na przykład jakiś faciu2 czy coś w tym stylu? ale byłaby jazda, Qrcze. > Niestety mój brejdak A co to jest Twoja definicja brejdaka? pytam, bo nie wiem, a poza tym miałem prezesa o tym nazwisku (naprawdę!) uśmiałem się jak pieron bo jeśli to coś obraźliwego, to ja pinkolę, że się gostek tak mógł nazywać :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Re: Ooooo, szkoda 23.12.03, 09:31 Brejdak..haha to nic obraźliwego. tak na lubelszczyźnie mówią na brata..hehe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ooooo, szkoda 23.12.03, 15:12 oooooooo szkoda,ze facia nie ma,buuuuuu, bo mi sie tak podobal,no ale bede sie przyzwyczajac do twojego nowego nicka ,mus to mus nie ma sily:) pozdrawiam cie w nowej skorze:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpetrus Re: Ooooo, szkoda 23.12.03, 17:08 :-)) Hehe, ja tez nie moglem sie przyzwyczaic do takiego okreslenia brata. A lepsze jest "brejdaczka". No to mnie po prostu rozwala :-)) Lesteer (dawny faciu)! Cos sie konczycos sie zaczyna. Pochylmy glowe nad utraconym kontem. Niechaj nowe sluzy Ci jak tylko umie najlepiej :-) Pozdrawiam. KubaS "Candella" Alpetrus ;-) Odpowiedz Link Zgłoś