aakotki2 23.05.10, 16:59 witam, czy ktoś mógłby mi służyć pomocą i wskazać dobrego ortodontę w Pruszkowie dla dorosłych. Słyszałam, że jest gdzieś blisko kolejki WKD, ale nie mam dokładnych namiarów.Dziękuję z góry za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnyszczurek1 Re: ortodonra pruszków 24.05.10, 08:58 Monika Karolonek co prawda nie byłam ale się wybieram:) mam numer kom ale nie wiem czy jeszcze aktualny. Podkreślam że namiar dostałam od mojej ukochanej pani Stomatolog więc Pani Karolonek pewnie będzie świetna. Nr kom mogę wysłać na priv tylko prosze o adres Odpowiedz Link Zgłoś
aakotki2 Re: ortodonra pruszków 31.05.10, 14:48 dziękuję bardzo za namiar. Pozostałe informacje znalazłam już w necie :)Szkoda tylko, że nie wiemy jakie są o niej opinie. Może ktoś się jeszcze wypowie na ten temat- bo to jednak spora inwestycja finansowa, a wiem, że ortodonci potrafią nie tylko nieźle pomóc, ale i popsuć- niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyszczurek1 Re: ortodonra pruszków 01.06.10, 08:33 Ja planuję wybrać się do niej gdzieś na jesieni. no niestety wydatek spory a z tego co rozmawiałam z panią stomatolog powinna być ok. Ale nie powiem opinia jakiegoś pacjenta byłaby mile widziana :D Odpowiedz Link Zgłoś
aniawiz Re: ortodonra pruszków 02.06.10, 08:42 Kiedyś (dawno temu) chodziłam do ortodonty w Pruszkowie i niestety popsuł. Teraz chodzę do dr Anny Jagielak w Raszynie. Polecam jestem zadowolona. Czasem trzeba trochę poczekać w kolejce, ale efekt jest ok. Tel. (022) 720-38-92, Aleja Krakowska 54 Odpowiedz Link Zgłoś