Dodaj do ulubionych

gdzie zmieniacie opony na zimowki?

12.10.10, 15:44
Jakies sprawdzone polecane warsztaty wulkanizacyjne?
Napiszcie gdzie , co i za ile :)
Obserwuj wątek
    • kachar76 Re: gdzie zmieniacie opony na zimowki? 12.10.10, 19:08
      Reymonta w Komorowie. Przerzutka kół + wywarzanie + 25 w zeszłym sezonie:)
      • michart Re: gdzie zmieniacie opony na zimowki? 12.10.10, 19:26
        "[...] opony na zimowki?"

Czy zimówki to nie opony? Jeżeli, mimo wszystko tak, to sprawy związane z kołami załatwiam w Komorowie na ulicy Wiejskiej - jedziesz Aleją Starych Lip od Pruszkowa, na nowym mini-rondzie (dalej zaczyna się Turystyczna) skręcasz w prawo i jesteś.
    • gossart Re: gdzie zmieniacie opony ? 12.10.10, 21:00
      motylanoga71 napisał:
      Gdzie, co i za ile :)

Ulica Andrzeja, po prawej stronie, jadąc w kierunku Toru Kolarskiego. Szybko, sprawnie i skutecznie. Pozdrawiam !
      • radoslavvv Re: gdzie zmieniacie opony ? 13.10.10, 08:51
        NA Andrzeja jest drogo!
        JA wymieniam na Gasinie, ul.Promyka przy "Budowlance" skrecasz w lewo i jakies 200m masz wulkanizacje
        Koles tani i dobry!
    • chnioupek Re: gdzie zmieniacie opony na zimowki? 13.10.10, 16:58
      polecam zakład przy rondzie żbikowskim. wg mnie nikt w Pruszkowie tak dobrze nie wyważa kół .w ub roku płaciłem chyba 50 zł.
    • motylanoga71 dzieki za podpowiedzi, zmienilem 23.10.10, 20:29
      Probowalem przy rondzie zbikowskim ale niestety o 16:15 juz nikogo kto moglby to robic nie bylo (a czynne do 17). Koniec koncow trafilem na ulice Plywacka (w bok od Promyka) i jestem zadowolony. Wymiana (z przekladka) i wywazeniem trwala jakies 20 min. i kosztowala 50 PLN.
    • viking03 Piastów, Orła Białego 3 25.10.10, 15:38
      polecam piastowski punkt wymiany opon na Orła Białego 3 - szybko, sprawnie, fachowo, nawet "gratisowo" podpowiedzą, że się klocki hamulcowe skończyły , he he he.
      Ja w każdym razie jeżdżę do Piastowa ... bo opony trzymam w garażu u teścia w Ursusie ;-)
      • nika.1710 Malichy 25.10.10, 20:11
        W Malichach na Lazurowej.Panowie biorą 50 zł.Szybko i solidnie.Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka