motylanoga71 12.10.10, 15:44 Jakies sprawdzone polecane warsztaty wulkanizacyjne? Napiszcie gdzie , co i za ile :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kachar76 Re: gdzie zmieniacie opony na zimowki? 12.10.10, 19:08 Reymonta w Komorowie. Przerzutka kół + wywarzanie + 25 w zeszłym sezonie:) Odpowiedz Link Zgłoś
michart Re: gdzie zmieniacie opony na zimowki? 12.10.10, 19:26 "[...] opony na zimowki?" Czy zimówki to nie opony? Jeżeli, mimo wszystko tak, to sprawy związane z kołami załatwiam w Komorowie na ulicy Wiejskiej - jedziesz Aleją Starych Lip od Pruszkowa, na nowym mini-rondzie (dalej zaczyna się Turystyczna) skręcasz w prawo i jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
gossart Re: gdzie zmieniacie opony ? 12.10.10, 21:00 motylanoga71 napisał: Gdzie, co i za ile :) Ulica Andrzeja, po prawej stronie, jadąc w kierunku Toru Kolarskiego. Szybko, sprawnie i skutecznie. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
radoslavvv Re: gdzie zmieniacie opony ? 13.10.10, 08:51 NA Andrzeja jest drogo! JA wymieniam na Gasinie, ul.Promyka przy "Budowlance" skrecasz w lewo i jakies 200m masz wulkanizacje Koles tani i dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
chnioupek Re: gdzie zmieniacie opony na zimowki? 13.10.10, 16:58 polecam zakład przy rondzie żbikowskim. wg mnie nikt w Pruszkowie tak dobrze nie wyważa kół .w ub roku płaciłem chyba 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 dzieki za podpowiedzi, zmienilem 23.10.10, 20:29 Probowalem przy rondzie zbikowskim ale niestety o 16:15 juz nikogo kto moglby to robic nie bylo (a czynne do 17). Koniec koncow trafilem na ulice Plywacka (w bok od Promyka) i jestem zadowolony. Wymiana (z przekladka) i wywazeniem trwala jakies 20 min. i kosztowala 50 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
viking03 Piastów, Orła Białego 3 25.10.10, 15:38 polecam piastowski punkt wymiany opon na Orła Białego 3 - szybko, sprawnie, fachowo, nawet "gratisowo" podpowiedzą, że się klocki hamulcowe skończyły , he he he. Ja w każdym razie jeżdżę do Piastowa ... bo opony trzymam w garażu u teścia w Ursusie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nika.1710 Malichy 25.10.10, 20:11 W Malichach na Lazurowej.Panowie biorą 50 zł.Szybko i solidnie.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś