legana 28.07.09, 11:22 szczegóły poniżej: www.tvn24.pl/-1,1611874,0,1,koniec-parkingowej-samowoli-przed-hipermarketami,wiadomosc.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antydekiel Re: BĘDZIE SIĘ DZIAŁO ... doczekaliśmy sie :) 28.07.09, 11:38 No, i teraz na przyjazd drogówki do kolizji będę czekał nie 2h a jakieś 12, bo barany z osiedla zasypią posterunek falą zgłoszeń.... Odpowiedz Link
rypioze Re: BĘDZIE SIĘ DZIAŁO ... doczekaliśmy sie :) 28.07.09, 12:19 To tak często masz kolizje?Współczuję.Pozdrowienia. Odpowiedz Link
anty_marian Re: BĘDZIE SIĘ DZIAŁO ... doczekaliśmy sie :) 28.07.09, 13:15 No zdarza sie ze ktoś sie w Ciebie wrypi(oz)e... poza tym czytając Wasze wpisy odnoszę wrażenie że wołomińska drogówka będzie musiała zorganizować na Victorii filię czynną 24H żeby ogarnąć wszystkie te niesamowite zdarzenia.. ale za to może nikt nie będzie lał na parking a ochrona zachowa trzeźwośc.. również pozdrawiam Odpowiedz Link
antydekiel Re: BĘDZIE SIĘ DZIAŁO ... doczekaliśmy sie :) 28.07.09, 14:44 Przy okazji załatwiając delikwentów od grillowania, głosnego koszenia, srania psami na chodnikach, grania piłką na placu zabaw i innej maści dewiantów z tego uroczego zakątka Radzymina, o dźwięcznej nazwie osiedle Victoria Myślę że warto juz teraz zawnioskować do Urzędu Miasta żeby rozważyli czy nie otworzyć delegatury Komendy Miejskiej gdzieś obok... Odpowiedz Link
ania-9999 Re: BĘDZIE SIĘ DZIAŁO ... doczekaliśmy sie :) 28.07.09, 21:48 Głośne koszenie trawyPrzepraszam,że moja kosiarka wydaje jakiekolwiek dźwięki,może nie będziemy kosić trawy,bo panom przeszkadza?Uszka bolą? Pozdrawiam...głośno Odpowiedz Link
antydekiel Re: BĘDZIE SIĘ DZIAŁO ... doczekaliśmy sie :) 28.07.09, 22:06 I na Twoją kosiarkę znajdziemy sposób. Spokojna głowa ! Odpowiedz Link
ania-9999 Re: BĘDZIE SIĘ DZIAŁO ... doczekaliśmy sie :) 28.07.09, 22:19 Super,pomożecie mi?Bo właśni mi się zepsuła.Nie wiem,czy kupować nową(głośniejszą,hi,hi)czy naprawić starą,która kosi ciszej? Odpowiedz Link
necia27 Re: BĘDZIE SIĘ DZIAŁO ... doczekaliśmy sie :) 28.07.09, 22:22 Ja nie mam mieszkania z ogródkiem ale chyba zacznę kosić kwiatki w doniczkach balkonowych!!! Ania postaraj się o nową kosiareczkę, taką głośniejszą!! Odpowiedz Link
ania-9999 Re: BĘDZIE SIĘ DZIAŁO ... doczekaliśmy sie :) 28.07.09, 22:26 jak mi nie naprawią chłopaki,to kupię,specjalnie dla "antydekiela",najgłośniejszą,jaką tylko dostanę Odpowiedz Link
legana Re: BĘDZIE SIĘ DZIAŁO ... doczekaliśmy sie :) 28.07.09, 22:34 TRAKTOR TRAKTOR TRAKTOR to będzie najlepsze rozwiąznie Odpowiedz Link
antydekiel Re: BĘDZIE SIĘ DZIAŁO ... doczekaliśmy sie :) 28.07.09, 14:46 Nie ma czego, bardzo to lubię, sczególnie jak mogę podzwonic na policję i ich wzywać. Również pozdrawiam. Odpowiedz Link
necia27 Re: BĘDZIE SIĘ DZIAŁO ... doczekaliśmy sie :) 28.07.09, 14:41 I mam nadzieję że wkońcu zobaczymy porządek na naszym osiedlu. Jeden z drugim dostanie mandat to się nauczy nie zostawiać auta tam gdzie popadnie. Odpowiedz Link
legana do ANTYDEKIEL ... 28.07.09, 15:01 ANTYDEKIEL czy jak mieszkańcy zrzucą sie dla nas mundury to może stworzymy taki patrol obywatelski ??? - takiego delikwenta co leje na osiedlu do parteru i wzywamy POLICE i do paki z nim ... - tym co parkują spuszczamuy powietrze żeby nie odjechali zanim nie przyjedzie POLICE ... - kosiarki rekwirujemy ... - psy usypaimy ... - grile niszczymy ... ALE JAZDA co Ty na to ? Odpowiedz Link
antydekiel Re: do ANTYDEKIEL ... 28.07.09, 15:13 Osiedlowy Patrol Obywatelski "Wiktor". Brzmi dobrze. Dodałbym jeszcze uprawnienia do ściągania zaległego czynszu z majątku osobistego właściciela. Odpowiedz Link
legana Re: do ANTYDEKIEL ... 28.07.09, 15:16 PRAWO i SPRAWIEDLIWOŚĆ ... będzie jak w MAD MAXie ... Odpowiedz Link
anty_marian Re: do ANTYDEKIEL ... 28.07.09, 15:24 A Tina Turner będzie śpiewać na pikniku z okazji dnia Świętego Wiktora połączonego z międzygminnym dniem osiedla Odpowiedz Link
antydekiel Re: do ANTYDEKIEL ... 28.07.09, 15:30 A o ścianę budynku F piłkę będzie kopała, nie kto inny jak Victoria Beckham z mężem ! Odpowiedz Link
anty_marian Re: do ANTYDEKIEL ... 28.07.09, 15:39 Jak to dumnie brzmi... Budynek F... jak Fynix Odpowiedz Link