Dodaj do ulubionych

Prezydent Wojciech Gawkowski

19.10.10, 22:52
Pragnę zaproponować kandytaturę bo widzę że mnie skasowano jeszcze raz Prezydenta mista Pruszkowa Wojciecha Gawkowskiego, który swoim programem będzie potrafił zbudować nową markę Pruszkowa. Konkretne rozwiązania komunikacji w Pruszkowie, zapewnie uchwalania planów miejscowych bedących podstawą rozwoju miasta Pruszkowa. Obecna władza kompletnie nie poradziła sobie z rozwiazaniem problemu uchwalania planów miejscowych jak i rozwiazania korkowania Pruszkowa. Ja Mam rozwiązanie w osobie Wojtaka Gawkowskiego. Wierze, ze jego program i determinacja pozwolą rozwiązać problematyke komunikacji w Pruszkowie. Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • radoslavvv Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 20.10.10, 09:18
      A kim jest ten caly Wojtek?
      Masz link do jego zyciorysu?
      Ile czasu mieszka w Pruszkowie?
      • radnysebastian Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 20.10.10, 21:12
        radoslavvv napisał:

> A kim jest ten caly Wojtek?
        > Masz link do jego zyciorysu?
        > Ile czasu mieszka w Pruszkowie?

Wojtek familijnie pochodzi ze wschodu, nie pamiętam czy z Ukrainy, czy z Rosji, pracownik fizyczny elektrociepłowni w Pruszkowie, obecnie zdobywa wykształcenie wyższe na studiach zaocznych na wydziale zarządzania. Członek koła partii w PO w Pruszkowie, lojalny człowiek i oddany przewodniczącej PO. Należy do ludzi, którzy wierzą w to, że przynależność do Gminy Warszawskiej Żydowskiej wszystko może załatwić.

Jak widać słusznie. Ela wystawiła Wojtka na Prezydenta.

• ridgeley Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 20.10.10, 21:26
          Seba, specjalisto od UNIKANIA funduszy unijnych, twoja negatywna wypowiedź na temat konkurenta jaśnie panującego prezydenta, jest wystarczającą rekomendacją, by głosować na Wojtka. Dzięki! A co do wykształcenia konkurenta, to popatrz na siebie. Niby po studiach, a kompetencje nędzne, zerowe efekty, Pruszków na szarym końcu w pozyskaniu funduszy...
          • radnysebastian Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 20.10.10, 22:41
            moja "negatywna wypowiedź"?
            ty chyba mnie nie zrozumiałeś - ja uważam, że należenie do narodu wybranego jest cnotą.
            Gdybym był żydem, byłbym z tego dumny. Jesteś antysemitą, że odebrałeś to negatywnie?
            Gmina Wyznaniowa Żydowska w Warszawie to potężna organizacja. Rozumiem, że się znamy koleżanko?

ridgeley napisał:

> Seba, specjalisto od UNIKANIA funduszy unijnych, twoja negatywna wypowiedź na t
            > emat konkurenta jaśnie panującego prezydenta, jest wystarczającą rekomendacją,
            > by głosować na Wojtka. Dzięki! A co do wykształcenia konkurenta, to popatrz na
            > siebie. Niby po studiach, a kompetencje nędzne, zerowe efekty, Pruszków na sza
            > rym końcu w pozyskaniu funduszy...
            • ridgeley Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 21.10.10, 18:38
              Zamiast raczyć nas uwagami o antysemityźmie, z czym jak widać masz sam problem, to lepiej pochwal sie swoją dotychczasową działalnością. Jakie to fundusze pozyskałeś i na co, niech każdy pruszkowiak to wie. Dodam tylko, że pozyskiwać fundusze unijne na "inwestycje" typu modernizacja Kraszewskiego, Kopernika czy Andrzeja, to potrafi każdy średnio ogarnięty pracownik po maturze. Takim "sukcesem" pochwalić sie może każda wiejska gmina w kraju. My jednak wymagamy czegoś więcej od reprezentantów jednej z najbogatszych gmin, a szczególnie od "prawie doktora". Gdzie jest centrum miasta? Mogło być na terenie Porcelitu, a zafundowano nam parking na Kraszewskiego. Żenada. Dobrze wiesz, że niebawem stracisz stołek i dlatego robisz krecią robotę na tym forum. Taki "fachowiec" nie ma szans na normalnym rynku pracy.
              W kwestii zakorkowanego Pruszkowa to płaczecie cały czas, że nic nie można zrobić, bo Struzik wszystko blokuje. Jeśli zatem jesteście za krótcy i nie macie przełożenia na Struzika, to czas wybrać kogoś, kto takie przełożenie będzie miał, a każdy dobrze wie, że PO ma takie możliwości. Pruszkowiacy dobrze to rozumieją i tym razem nie wystarczą głosy rodziny…
        • lesny_dziadzio Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 21.10.10, 09:08
          >
          > Wojtek familijnie pochodzi ze wschodu, nie pamiętam czy z Ukrainy, czy z Rosji,
          > pracownik fizyczny elektrociepłowni w Pruszkowie, obecnie zdobywa wykształceni
          > e wyższe na studiach zaocznych na wydziale zarządzania. Członek koła partii w P
          > O w Pruszkowie, lojalny człowiek i oddany przewodniczącej PO. Należy do ludzi,
          > którzy wierzą w to, że przynależność do Gminy Warszawskiej Żydowskiej wszystko
          > może załatwić.

Widać sprawy w Pruszkowie sięgnęły dna. Ten z PiS (pomijając samo szkodnictwo tej partii dla Pruszkowa i całego kraju ) ledwo potrafi sklecić całe zdanie złożone. Można już gratulować Starzyńskiemu reelekcji. Ma swoje wady, ale przynajmniej obciachu nie będzie no i wiadomo, mniej więcej, czego się spodziewać. I to zdecyduje. Ja w ogóle chyba nie pójdę w tym roku na te wybory. Nie mam na kogo głosować. Ten kraj po 20 latach transformacji nadal nie ma elit.
      • wojtekgawkowski Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 22.10.10, 01:15
        Witam.
        Dziękuję za zainteresowanie sprawami Pruszkowa i jego rozwojem. Informacje o mnie znajdziesz pod linkiem www.facebook.com/home.php?#!/wojtekgawkowski
        pozdrawiam serdecznie,

Wojtek Gawkowski
    • alabama8 Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 20.10.10, 09:24
      Kim jest kandydat? Czego dokonał? Czy ma wiedzę na temat funkcjonowania struktur samorządowych? Jakie ma wykształcenie? Kto go popiera?
      Bo na razie jest równie dobrym kandydatem na Prezydenta, co ja. Nie negując moich oczywistych zalet - po prostu nikt mnie nie zna, tak samo jak kandydata Wojciecha G.
      • wfe416n Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 20.10.10, 10:45
        Wystarczy poczytać protokóły z posiedzeń Rady Miasta
        radni umpruszkow.bip.org.pl/?tree=340
        protokóły umpruszkow.bip.org.pl/?tree=593
        zawsze to była ciekawa lektura.
      • wojtekgawkowski Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 22.10.10, 01:14
        Witam.
        Dziękuję za zainteresowanie sprawami Pruszkowa i jego rozwojem. Informacje o mnie znajdziesz pod linkiem www.facebook.com/home.php?#!/wojtekgawkowski
        pozdrawiam serdecznie,

Wojtek Gawkowski
        • kwika Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 22.10.10, 09:37
          A gdzie mogą znaleść informacje o Panu osoby nie posiadające profilu/kąta na FB?
          • lesny_dziadzio Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 22.10.10, 10:18
            kwika napisał:

> A gdzie mogą znaleść informacje o Panu osoby nie posiadające profilu/kąta na FB
            > ?

No co ty pytasz o takie nieistotne szczegóły. ;-)

Pytanie do pana (kandydata na) Prezydenta Wojciecha Gawkowskiego:

Dlaczego Pana ugrupowanie - PO - blokuje rękami Hanny Gronkiewicz-Waltz oraz Leszka Ruty (szef ZTM) wprowadzenie wspólnego biletu na linii WKD do Pruszkowa
            dyktując podwarszawskim gminom nieuzasadnione ekonomicznie, zaporowe ceny?
            • mantra1 Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 22.10.10, 10:56
              Dlaczego Wojtek, a nie np. Wojtuś, albo Wojtasek?
    • michart Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 20.10.10, 11:33
      Mam nadzieję, że tego nie pisał sam Radny, bo to by oznaczało, że powinien wrócić na polski do podstawówki.
      • wfe416n Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 20.10.10, 12:18
        Nie, nie jestem radnym - możesz spać spokojnie.
        • michart Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 20.10.10, 15:24
          wfe416n napisał:

> Nie, nie jestem radnym - możesz spać spokojnie.

Ej, ale ja to do tego, który zaczał wątek pisałem. :))
          • michart Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 20.10.10, 15:25
            Chyba że ty to on, a on to ty. :)
          • wfe416n Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 20.10.10, 18:23
            a, to ja też mogę spać spokojnie.
    • august.bw Bardzo, barco cjekawe... 21.10.10, 00:44
      Ja z barddzo wielkom zainteresowaniom przeczytałże tego posta. Ale ja mam jedno pytanje: o jakie marke chodzi co do tego rozwiozanja korkowanja. To znaczy sie o jakje markje alkochola hodźi, bo morze ja mugbym cosi pomuc w tym problemje społecznje njezwykle warznym dla Naszego kohanego Mjasta. Ja sje pytam o jakje marke po prostu hodźi. Z jakim korkjem znaczy, bo jak z korkowym to ja dam rade, a z plastikowym terz mogie se poradźić. To znaczy hodźi o te korkowanje sie Prószkowa, co nie? I tak mie sie wydaje rze ja mugbym pszy tym Panó Kandydacie Wojciehu byci barco pomocny mugbym być. To znacy jak on tym Prezydętem jurz by był to ja bym mó mugł pomuc.
    • 1_masza Re: Prezydent Wojciech Gawkowski 21.10.10, 13:32
      ludzie, ale dajecie sie zlapac na podpuche - a ja jestem fanem prezydenta stażynskiego i go bardzo lóbie, terz bende na niego głosowac. Ciekaw jestem iloma cyframi rozni sie numer IP radnegosebastiana i zaradnegolegionisty ?? no chyba ze przed ta prowokacja czy tez autoreklama pan radny sebastian wpadl na to, zeby napisal to z 2 roznych komputerow.

• czarek_29 Debata??? 22.10.10, 13:20
        Słuchajcie a co myślicie o debacie prezydenckiej z udziałem wszystkich kandydatów (czyli trzech), przy obecności lokalnych mediów??? Czy część naszego społeczeństwa mogłaby sobie wyrobić zdanie o kandydatach???
        • lesny_dziadzio Re: Debata??? 22.10.10, 13:29
          W cyliwizowanym kraju sami by to zaproponowali. W cywilizowanym mieście telewizja TVN Warszawa prowadzi cykl debat przedwyborczych w ramach poszczególnych dzielnic. A tu jest Pruszków. Poza tym ten:
          - z PiS się pewnie nie zgodzi na debatę, bo nie za bardzo wychodzi mu zrozumiałe mówienie czegokolwiek.
          - ten z PO bez wsparcia ujadaczy z młodzieżówki nie za bardzo miałby cokolwiek do powiedzenia, czego sami byśmy nie wiedzięli, zwłaszcza w temacie blokowania przez jego partię doprowadzenia wspólnego biletu WKD do Pruszkowa
          - a ten trzeci wobec opisanej powyżej sytuacji tak na prawdę nie musi się w ogóle o cokolwiek starać, bo i tak wygraną ma w kieszeni
        • wojtekgawkowski Re: Debata??? 22.10.10, 14:02
          Uważam, że to bardzo dobry pomysł.
          Warto zorganizować takie wydarzenie.
          Pozdrawiam
          Wojtek Gawkowski
          • czarek_29 Re: Debata??? 22.10.10, 15:36
            To prosimy bardzo o poczynienie w tym kierunku konkretnych ruchów a nie czekać, że może ktoś inny wyjdzie z taką inicjatywą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka