kakui 04.07.05, 15:02 czy ktos wie czy mozna je kupic na ul. Fredry w Poznaniu? jezeli nie to ktos moze wie gdzie ejszcze? w Piotrze i Pawle widzialam tylko orzeszki cedrowe ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atagha Re: Orzeszki piniowe 04.07.05, 21:42 Odpowiadam tylko dlatego że współczuję "jedynce". Nie wiem czy na Fredry są orzeszki piniowe ale można sprawdzić w tym sklepie ze zdrową żywnością, na przeciwko kościoła, po schodkach w dół - ale pewnie właśnie to miejsce miałaś na myśli. Duży wybór orzechów mają też w Auchan (ale czy akurat piniowe to nie wiem). Kiedyś na Szkolnej lub Wrocławskiej był sklep spożywczy w którym mieli orzechy ale nie wiem czy nadal istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: Orzeszki piniowe 04.07.05, 22:30 dzieki. musze sie wybrac kiedys. patrzylam w roznych marketach ale nie maja. zostaje wiec tylko zdrowa zywnosc Odpowiedz Link Zgłoś
reni_b Re: Orzeszki piniowe 05.07.05, 10:41 Kakui, a do czego chcesz spożytkować orzeszki? Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: Orzeszki piniowe 05.07.05, 16:45 zamierzam zrobic pesto. mam a sloiczkach ale czy nie warto sie pobawic? Odpowiedz Link Zgłoś