Dodaj do ulubionych

Zagłosuj na Prezydenta Pruszkowa

07.11.10, 19:24
Wirtualne głosowanie - zapraszam :-)
Do wyboru Gawkowski, Osiński, Starzyński.

Zagłosuj na Prezydenta Pruszkowa

Do Admina tego forum - zanim skasujesz temat - proszę o podanie podstawy na jakiej opierasz swoje posunięcia. Przeczytałem bardzo dokładnie regulamin do którego musisz się stosować i widzę, że.... masz słabszy dzień ;-)
Obserwuj wątek
    • zwierz.alpuhary Re: Zagłosuj na Prezydenta Pruszkowa 07.11.10, 19:56
      Wszystkie posty otwierające nowy wątek, które nie zawierają niczego oprócz linków, traktujemy jako spam. Wcześniej przekonała się o tym gazeta WPR.
      • zwierz.alpuhary post scriptum 07.11.10, 20:07
        jeśli najbardziej aktywne forum Pruszkowa ma problemy z ruchem na stronie, to ja bym sugerował zainwestowanie w reklamy Google Adwords, w WPR albo nawet tutaj przez Agorę. Bo to tak trochę dziwnie, że o wszystkich wydarzeniach na swoim forum musicie informować u konkurencji :-)
        • tomekf76 Re: post scriptum 07.11.10, 20:21
          Znasz może definicję SPAMU ??? Wydaje mi się, że nie pl.wikipedia.org/wiki/Spam
          Co do mojego tematu, tutejsze forum nie ma takich możliwości technicznych jak moje (np. tworzenie ankiet) więc przeniesienie na głosowanie jest uzasadnione.
          Spam - tak - pod warunkiem że link prowadziłby do strony głównej i temat forum był tematem reklamującym stronę a tak nie jest.
          Niestety nie odpowiedziałeś mi na pytanie: proszę o podanie punktu regulaminu.
          • zwierz.alpuhary Re: post scriptum 07.11.10, 20:33
            nie będę prowadził akademickiej dyskusji o definicji spamu. Wystarczy powiedzieć, że większość filtrów antyspamowych odrzuca maile, które nie zawierają niczego oprócz linków. Tak samo działają filtry w komentarzach na blogach.
            Na forum oprócz regulaminu obowiązuje też netykieta, która mówi, że nie wolno publikować ogłoszeń ani reklam. My przymykamy na to oko, jeżeli ogłoszenia znajdują się w odpowiednim wątku.
            Jeśli taka odpowiedź cię nie satysfakcjonuje możesz się poskarżyć na forum.abuse@gazeta.pl.
            • tomekf76 Re: post scriptum 07.11.10, 20:36
              Tak to się prowadzi dialog od strony Admina ?? - dosyć niskie stwierdzenie - "nie będę prowadził dyskusji....
              Prosiłem o punkt regulaminu... nie ma ?? - jesli nie złamałem regulaminu to nie pozostaje Ci nic innego tylko pozostawić temat bez zmian.
              • tomekf76 Re: post scriptum 07.11.10, 20:39
                aha, wysłałem własnie maila na podany przez Ciebie adres. Do momentu rozstrzygnięcia sprawy przez jednostkę nadrzędną proszę o pozostawienie powyższego dialogu bez zmian.
              • zwierz.alpuhary Re: post scriptum 07.11.10, 20:44
                nie będę prowadził dyskusji, bo nie rozumiesz albo udajesz, że nie rozumiesz pojęcia, na które sie powołujesz.
                Jeszcze raz zachęcam cię do napisania pod ten adres, który ci podałem. Regulamin nie zwalnia nas ze zdrowego rozsądku. A oprócz regulaminu jest jeszcze netykieta. Nie każ mi tego jeszcze raz powtarzać.
                Pozdrawiam.
                • tomekf76 Re: post scriptum 07.11.10, 20:55
                  Świecisz się na czerwono (przede wszystkim "trzyma" Cię REGULAMIN) prowadzisz dialog z pozycji siły i nie umiesz podać pkt tegoż regulaminu.
                  Po drugie nie czytasz, maila wysłałem i czekam na odpowiedź
                  • zwierz.alpuhary Re: post scriptum 07.11.10, 21:02
                    w mojej skrzynce nic nie ma. To nie jest moje najważniejsze konto, nie sprawdzam go co 15 minut.
                    • tomekf76 Re: post scriptum 07.11.10, 21:04
                      Wiec wprowadziłeś mnie w błąd - ja z Tobą rozmawiam tutaj a maila chcę do kogoś wyższego od Ciebie :-)
                    • zwierz.alpuhary Re: post scriptum 07.11.10, 21:04
                      żaden mail od ciebie nie trafił również do folderu ze spamem.
                  • zwierz.alpuhary Re: post scriptum 07.11.10, 21:11
                    wydawało mi się jasne, że to nie jest mój adres. Twój mail trafił do administracji forum Gazeta.pl. Myślę, że wiem, jaką dostaniesz odpowiedź.
                    • tomekf76 Re: post scriptum 07.11.10, 21:18
                      No to poczekajmy na odpowiedź... na pewno nie będę jej ukrywał, jeśli będzie dla mnie niepomyślna sam w tym temacie przeproszę i poproszę o skasowanie.
                      Tak moze być ??
                      • zwierz.alpuhary Re: post scriptum 07.11.10, 21:22
                        Oczywiście, że tak :-)
                        • tomekf76 Re: post scriptum 07.11.10, 21:25
                          No to sam widzisz, wystarczy się tylko zrozumieć :-) a nie rzucać tekstu - "...nie będę prowadził dyskusji..."
          • sqh Re: post scriptum 07.11.10, 22:58
            tomekf76 napisał:

> Co do mojego tematu, tutejsze forum nie ma takich możliwości technicznych jak moje (np.
            > tworzenie ankiet)

Gdybyś częściej używał tutejszego forum w innych celach niż reklamowanie swojego, to wiedziałbyś, że taka możliwość istnieje.
            • mrdefi Re: post scriptum 08.11.10, 08:37
              A gdybyś wiedział co to forum to nie nazywał byś tej grupy dyskusyjnej forum ;>

• xanax_1410 Re: Zagłosuj na Prezydenta Pruszkowa 16.11.10, 15:29
      Ale fajnie sobie rozmawiacie:)

Dodajcie coś jeszcze :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka