lokianna 15.10.14, 13:55 Mieszkam w okręgu nr 3 kto z kandydatów powinien nas reprezentować- jak uważacie ,Z tego co podaje'' Ciechanów inaczej'' nie wszyscy mieszkają w tym okręgu -chyba trzeba postawić na swojego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Ignacy Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.14, 14:12 Tylko na kogoś reprezentującego KNP i JKM! Jedyny słuszny wybór! Odpowiedz Link Zgłoś
xy68 Re: WYBORY 15.10.14, 15:11 Mariusz Stawicki, nauczyciel j. polskiego i w-ce Dyrektor w Krasiniaku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marwik Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.14, 16:54 Ignacy, tu nie sejm. Tu się głosuje na ludzi stąd, których się zna a nie na partie. Stawicki to dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek Re: WYBORY IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.14, 18:05 Stawicki nie jest stąd , więc odpada.Nie głosuje na ludzi którzy tu nie mieszkają, czyżby nie miał poparcie u siebie? A może Jankowski- działa w komitecie osiedlowym Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ignacy Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.14, 18:36 Wybacz Marwik ale wolę wybrac kogoś kto nie jest stąd i ma sensowne poglądy i coś zrobi a nie kogoś kto mieszka na moim osiedlu a będzie tylko siedział i pierdział w stołek albo myuślał jak to ludziom życie uprzykrzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nieten Re: WYBORY IP: *.centertel.pl 15.10.14, 20:04 Ignac a jak myślisz, po co wymyślono okręgi? - żeby nam podrzucać "spadochroniarzy" WW. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek Re: WYBORY IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.14, 20:05 każdy wybór ma swoje plusy i minusy ale skoro kogoś nie znamy to nie krytykujmy,obcy tez może nic nie robic Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ignacy Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.14, 20:43 Dla tego trzeba głosować na ludzi związanych z KNP i JKM bo tylko oni mogą zrobic cos pożytecznego dla naszego miasta i dla Polski. Mam dość oglądania tych samych mord wymieniających się tylko stołkami i myślącymi jak to się najbardziej nakraść. Czas na zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pytajnik Re: WYBORY IP: *.opera-mini.net 15.10.14, 20:54 A tak wogóle to kto startuje na prezydenta?-stryczyński,wardziński,pawłowski,kosiński... Ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zwieg Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.14, 21:12 Jakoś tylko Stawickiemu chciało się wysilić i wygrał dla tego okręgu park, boisko i plac zabaw na Witosa, bo napisał projekt w budżecie obywatelskim i popracował, żeby ludzie zagłosowali. Mieszkał tu tyle lat i nagle jest spadochroniarzem? To jak nazwać młodego z Grzybowa, który teraz jest z Warszawy a chce być prezydentem Ciechanowa? Mniej polityki, więcej rozsądku by się przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxxx Re: WYBORY IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.14, 21:39 Jesteś tego pewny ze to był pomysł projekt Stawickiego? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nieten Re: WYBORY IP: *.centertel.pl 15.10.14, 21:53 "...napisał projekt ... i popracował..." ale jaja jak kiełbasa wyborcza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaman Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.14, 22:01 we wszystkich informacjach piszą, że projekt jest stawickiego, więc o co kaman? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mieszkaniec Re: WYBORY IP: *.dynamic.mm.pl 16.10.14, 21:23 O to kaman, że Zarząd Osiedla propozycję placu zabaw zgłosił Radzie Miasta pod przewodnictwem Pana Stawickiego już w 2011 roku. Ciekawe, że wtedy pomysł utknął w szufladzie. Teraz magicznie wypłynął w roku wyborczym. Ogólnie nie jest to zarzut do Pana Stawickiego. Drażni mnie tylko, że w naszym kraju politycy sobie robią "kampanię wyborczą" za nasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: z Krubina Re: WYBORY IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.14, 22:00 Święci ludzie z tego KKKKW czy jak to tam. A ja przez 4 lata myślałem, że tylko na nabijaniu własnej kieszeni im zależy. Ale się myliłem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
baeuty.andrzej Re: WYBORY 15.10.14, 22:42 A co powiecie by zagłosować w przyszłych wyborach na normalnego kandydata, kogoś z ludu kto zna problemy naszego miasta, kogoś kto usprawni komunikację w naszym mieście miejską i dalekobieżną, zrobi porządek z młodzieżą, żeby młodzież była naprawdę a nie tak jak teraz starszych ludzi zaczepia, bije się i narkotyzuje. Na kogoś kto zlikwiduje zbędną straż miejską która dostaje nasze pieniądze za nic. Na kogoś kto zajmie się problemem żuli wystających pod sklepami monopolowymi, sikającymi i rzygającymi gdzie popadnie, bo obecna władza chyba sprawy żuli nie dostrzega i na skargi mieszkańców uwagi nie zwraca. Kogoś kto stworzy zakłady pracy i pobuduje nowe mieszkania. I wreszcie na kogoś kto zlikwiduje bałagan i chamstwo w urzędzie miasta i w innych urzędach żeby urzędy w naszym mieście były jak trzeba. Jeśli chcecie prawdziwych zmian w Ciechanowie to jest tylko jeden kandydat który polepszy i usprawni życie w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: młody Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.14, 23:23 zapomniałeś napisać -i do po 5 tysi miesięcznie dla każdego. nawet komuna nie była tak populistyczna, a ty się lecz człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oburzony Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.14, 09:29 Mieszkał w naszym bloku niejaki Stawicki ale bardzo krótko podobnierz postawił piękny dom na Kargoszynie i tam się osiedlił i niema nic wspólnego z tym okręgiem wyborczym i nic nie zrobił przez 8 lat jako radny dla zaniedbanej Aleksandrówki a to co objecuje to propaganda Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pawcio Re: WYBORY IP: *.play-internet.pl 16.10.14, 09:32 Panie Ignacy nie wiem czy Pan sobie przypomina, ale juz Ciechanowem rzadzili ludzie spoza Ciechanowa i oczywiscie nic nie robili dla Ciechanowa.Nigdy nie bylo dobrego gospodaza. Jedno jest pewne,ze kazdy lepszy od pana W. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ignacy Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.14, 10:00 Mi jest obojętne czy ktoś jest z Ciechanowa czy z poza Ciechanowa. Ważne by miał postulaty i program wolnościowy dzięki któremu nasze miasto się rozwinie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zb Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.14, 10:58 Jak ktoś nie widzi zmian w mieście, to znaczy że nie chce widzieć, bo patrzy na opcję polityczną a nie zmiany. To na szczęście nie jest mój przypadek. Doceniam i prezydenta i radnych (nielicznych), którzy pracowali. Stawicki jest wśród nich. W prezydenckich zagłosuję na WW. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pawcio Re: WYBORY IP: *.play-internet.pl 16.10.14, 11:34 Panie Zb to skoro tak ma Pan super w Ciechanowie to mile widziane przyklady tak pieknego Ciechanowa? Ma Pan na mysli ten piekny parking w rynku czy deptak na warszawskiej, a moze ilosc biedronek na m2 w Ciechanowie? Napewno pijaczkom to odpowiada bo maja gdzie przesiadywac od rana do wieczora. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anty ww Re: WYBORY IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.14, 11:50 Wy od tego Wardzińskiego to jakąś sektą jesteście. Macie w domu jego figurki i się do niego modlicie? Ciechanów ma oficjalnie 45 tys. Mieszkańców nie oficjalnie ze 35. Ludzie głosują nogami. Kto może ucieka z tego miasta. Na ulicach sami starsi ludzie lub dzieciaki. Ludzi w przedziale wieku 25 35 lat praktycznie nie ma. To co ww zrobił z Warszawską to zbrodnia. Główna ulica w mieście wymiera. Kiedyś nie dało nią przejść a teraz szukasz ludzi na niej. Sklepy upadają. Krubin jego firma kupiła tam ziemię za 10,5 zł za metr. Teraz warta jest 130 150 zł za metr. A wszystko dlatego że miasto zmieniło plan zagospodarowania i za nasze pieniądze z podatków pobudowało kanalizację i drogi. Zobaczcie co się dzieje na ul. Przytorowej tam nie ma chodników i asfaltu a ludzie mieszkają tam od 20 lat. A Pan WW w polu buduje drogi żeby podnieść wartość swojej ziemi. Ja będę głosował na Kosińskiego, ale wy zagłosujecie na Pawłowskiego, Stryczyńskiego. Byle nie na WW. Nie dajmy się robić wiecie w co. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nowy Re: WYBORY IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.14, 12:13 Nie wiem czy zagłosuję na Kosińskiego. Boję się że za młody. Ale faktycznie gdyby on nie kandydował to wybór byłby taki. Obecny prezydent były prezydent i wice starosta. Czyli ludzie którzy już pokazali że nie mają pomysły na Ciechanów. Ich program to zrobię wam dobrze a jak to się zobaczy jak mnie wybierzecie. Kosiński ma przynajmniej pomysł. Czytałem z nim wywitd. 45 minut do Warszawy to jest jakieś realne rozwiązanie bezrobocia wśród młodych. Kampania zachęcająca do zamieszkania w Ciechanowie. Jakieś konkrety. Tylko ten wiek. Żeby on miał ze 30 lat miałby mój głos. Muszę się nad tym zastanowić to duże ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta83 Re: WYBORY IP: *.static.entel.pl 16.10.14, 12:59 Ludzie dajcie spokój z tym wiekiem Kosińskiego. Mój ojciec miał w jego wieku 7 letnią córkę. W czym młody facet jest gorszy od 60 latów, którzy nie ogarniają rewolucji informatycznej. Wardziński zrobił sobie konto na Facebooku tydzień temu. Żałosne. Brak pomysłów, marazm w mieście. Tu nie ma na co czekać, tu trzeba ryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Realista Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.14, 17:01 Ale Kosiński nie ma dziecka, żony, nie mieszka tutaj, nie pracuje w Ciechanowie, ma pracę od partii politycznej, jeszcze żadne wybory go nie zweryfikowały - dlaczego nie startuje w Warszawie? Przecież tam mieszka i pracuje? Jak dla ciebie najważniejsza jest strona na fejsie to gratuluję rozsądku. Miastem nie rządzi się siedząc na fejsie tylko podejmując decyzje w sprawach, na których trzeba się znać. Jakiś sukces Kosińskiego? Bo nie słyszałem. Iloma ludźmi zarządza? Jakieś inwestycje prowadził? Firmę stworzył od początku? Mylisz się, wiek tu jest ważny. Może jest gdzieś w Polsce tak młiody i niedoświadczony sołtys, ale na pewno nie burmistrz, nie mówiąc o prezydencie. Niedawno skończył studia i ma kwalifikacje na najwyższą funkcję w mieście? To nawet nie śmieszne - to jest żałosne. Helou, zejdź na ziemię. Może ty np. leczysz się u 26-letniego lekarza, którzy jedno ma extra - stronę na fejsie. ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: człowiek Re: WYBORY IP: *.158.219.149.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.10.14, 17:14 Nie jest Wardzińskim. To już dużo. Myślicie że PSL zrobiło z niego rzecznika swojej partii przez przypadek? Nic nie zrobił? W wieku 23 lat został najmłodszym rzecznikiem wszystkich partii w historii. Musiał rywalizować z Hofmanem i innymi. Z politykami z pierwszych stron gazet. I dał radę. Mógł zostać w Warszawie i robić karierę w Sejmie. Nie zrobił tego. Chce pracować dla Ciechanowa. To jego rodzinne miasto. Kto z nas na jego miejscu postąpił by podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.14, 17:29 najmłodszy rzecznik proszę bardzo, ale co z tego - to, że ma kwalifikacje na rzecznika. nic więcej. z hoffmanem nie musiał rywalizować, bo rywalizuje się we własnej partii a hoffman z pis. w tivi do pojedynków słownych przeciwko hoffmanowi psl nie wystawia szczawika tylko np. żelichowskiego, gościa z doświadczeniem. piszesz, że mógł zostać w warszawie - ależ został, przecież nie mieszka w ciechanowie. wg mnie start u nas ma mu budować pozycję do przyszłorocznych wyborów. to czysta kalkulacja. ja się na plewy nie nabieram a start szczawika traktuję jako folklor polityczny ps. to jest moje rodzinne miasto. kosiński tu tylko chodził do ogólniaka. może jeszcze urodził się w naszym szpitalu - wszystko. takie naciąganie rzeczywistości nie działa na korzyść młodego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stary dziennikarz Re: WYBORY IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.14, 17:56 Chłopaki od Wardzińskiego. Co wy tak agresywni? Czego tak atakujecie tego młodego? Skoro to dla was nie przeciwnik to takie wpisy powinny po was spływać. Ale co wpis to atak. I to na człowieka a nie jego program. Czego tak się boicie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibic Re: WYBORY IP: 46.22.160.* 16.10.14, 18:19 przeczytałem gazetę browaru ,czy wszyscy prezesi spółek miejskich ipodległych zakładów prezydentowi muszą startować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.14, 21:36 stary dziennikarzu - nie jestem niczyim chłopakiem. bać się? wolne żarty. to nie obawa tylko odruch wymiotny wobec tupetu. to nie są ataki tylko uświadomienie takim jak ty, że bez kwalifikacji startować na taki urząd to hucpa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ankieta Re: WYBORY IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.14, 21:35 Poniżej link do ankiety pod tytułem: Na kogo zagłosujesz w wyborach na Prezydenta Miasta CIECHANÓW ? sonda.hanzo.pl/sondy,233367,kh91.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.14, 21:39 według takiej sondy poprzednie wybory miał wygrać bodaj cezary szeski... możliwość manipulacji prosta jak drut Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zdziwiony Re: WYBORY IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.14, 22:09 Do m. Czytając wpisy dochodzę do wniosku, że jest Pan szczerze zirytowany faktem, że ktoś śmiał stanąć do wyborów z obecnym prezydentem. Tak duże zaangażowanie emocjonalne jest tu nie na miejscu. Niech Pan się uspokoi weźmie głęboki oddech i pomyśli, że przez kolejne 4 lata będzie nami rządził Waldemar Wardziński. Mnie z tego powodu zbiera się na wymioty, ale co tam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nieten Re: WYBORY IP: *.centertel.pl 16.10.14, 22:31 Na wymioty to mi się zbiera jak patrzę na rządy PSL w starostwie, uporządkujcie tam dopiero myśleć o wyborach w kolejnej radzie chcecie narobić bałaganu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: poeta Re: WYBORY IP: *.204.70.237.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.10.14, 22:57 Co widzą moje oczy, toż to pan dyrektor kroczy, a zanim następny powłóczy nogą, cóż to się stało tak swoja drogą. Pan nie pyta, mam minę smutną, Waldemar poniósł porażkę okrutną. I co teraz będzie z wami chłopacy, będziecie musieli iść do uczciwej pracy? Wypluj te słowa gadzie potworny, nie dla nas w życiu takie reformy. Pieniędzy udało się zebrać dość, tylko tej władzy żal, psia kość. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: politolog Re: WYBORY IP: 213.158.221.* 17.10.14, 13:26 Stawicki? Porządni i uczciwi ujawnili się po 10kw. 2014r, Stawickiego wśród nich nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andrzej Re: WYBORY IP: *.cnow.pl 17.10.14, 13:38 Dla niektórych historia zaczęła się (i skończyła) na 10 kwietnia. Ale 2014?! Są chyba granice tego zbiorowego obłędu, już nawet kalendarza wyznawcy zbawcy z Żoliborza nie ogarniają? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: politolog Re: WYBORY IP: *.158.218.24.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.10.14, 20:53 Od 10kw2014 była platformiana cholota która nagle zniknęła przed wyborami i chce nam wmówić że oni teraz są z innej bajki. . Oto miara uczciwości i szczerości tych stawickich,wardzinskich Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sonda_prezydent Re: WYBORY IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.14, 21:42 Kliknij i zagłosuj - SONDA na temat: "Na kogo zagłosujesz w wyborach na Prezydenta Miasta CIECHANÓW ?" sonda.hanzo.pl/sondy,233367,kh91.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: janusz Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.14, 16:44 W sondzie brakuje beauty Andrzeja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mieszkanka Re: WYBORY IP: *.centertel.pl 17.10.14, 23:37 Anty WW napisał całą prawdę, cieszę się, że jest więcej osób w tym mieście którzy widzą obłudę i zaklamanie u UM ja zagłosuje na Pana Stryczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lol Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.14, 00:07 gimbaza i psl-owska młodzieżówka tłucze posty z poparciem takich, co jeszcze się nie golą a szanowna pani chce na emeryta głosować... jeszcze takiego co już 2 razy przerżnął z urzędującym. co za strata głosu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Stary Re: WYBORY IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.14, 00:22 Ja rozumiem idę władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy. Co do ww ludzie mają konkretne zarzuty. Wy co, jeden za młody drugi za stary. Jaki program ma ww? Obronić fotel to jedyny program. Wiecie że on przegra? Ludzi są mają jego i was dość. 4 lata temu w I turze dostał 6300 głosów to było 34% wszyskich. W drugiej 6500. Co stanowiło 64%. On jest prezydentem bo ludzie nie poszli do wyborów. Ale teraz pójdą. Zapewniam was. A żeby bardziej upokorzyć ww wybiorą Kosińskiego. Choćby dlatego że tak na niego plujecie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kryniek Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.14, 10:00 Oczywiście... Ludzie te miasto umiera, czy wy tego nie widzicie? Co zrobil dobrego WW? BIEDRONKI przez które ludzie pozamykali wlasne biznesy? Sport, ktorego nie ma? Hala Sportowa, ktora stoi pusta, Baseny odkryte gdzie jest syf, Basen kryty, ktory od 14lat byl nieremontowany, Warszawska, ktora wieczorami powinna tetnc zyciem jak Nowy Swiat, a biegaja po niej bezdomne psy. Nie dziwie sie ze wszyscy uciekaja do Warszawy... Miasto - Sypialnia bez zycia... Dajcie szanse mlodemu Kosinskiemu, niech wprowadzi mloda energie. I co ze mieszka w Warszawie. A gdzie miał zdobyć cenne doswiadczenie? U rodziców bo tak najlatwiej? Ludzie zacznijcie ryzkowac, a nie idziecie na latwizne to co bylo i jest Wam znane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: WYBORY IP: *.205.42.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.14, 11:20 Piszesz: "Miasto - sypialnia bez życia". No to się wczytaj w program twojego guru - Kosińskiego. On mówi: niech ludzie śpią w Ciechanowie, a pracują w Warszawie. I Ty go popierasz?! Błagam, odrobinę logiki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Za Kosińskim Re: WYBORY IP: 213.158.222.* 18.10.14, 12:09 Człowieku to jest rozwiązanie dla tych co już śpią w Warszawie i pracują w Warszawie. Zobacz na ulice Ciechanowa. Widzisz ludzi w wieku 25 -35. Ja jak z kolegami z ogólniaka chcę iść na piwo to jadę do Warszawy. Z mojej klasy w Ciechanowie zostało może 6 osób. Ja zostałem bo rodzice mają tu biznes. Gdyby nie to też bym wyjechał. To najlepszy pomysł jaki słyszałem na rozwiązanie problemu ucieczki ludzi. A co nam proponuje WW. Podzielcie się tymi mądrościami. Może zmienie zdanie i na niego zagłosuję. Żartowałem nigdy na WW. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: WYBORY IP: *.205.42.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.14, 12:24 "Zobaczyłem na ulice Ciechanowa". Ujrzałem coś zupełnie innego. Nie zagłosuję na Kosińskiego. Nie żartuję. Zbyt poważnie myślę o moim mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: politolog Re: WYBORY IP: *.181.248.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.14, 12:25 Czy dowiemy się ile to miejsc pracy przybyło po trzech kadencjach tych niePOradnych z ich guru? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: WYBORY IP: *.205.42.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.14, 12:31 Powiatowy Urząd Pracy. Tam kieruj zapytanie. Tam rządzą koledzy i koleżanki towarzysza Kosińskiego. Peesel ramię w ramię z PiS odpowiada za tę kwestię w samorządach? Towarzysz Kosiński tego nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: politolog Re: WYBORY IP: *.181.248.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.14, 12:48 Nie rznij glupa. PUP nie tworzy miejsc pracy i warunków do ich powiększania czy zmniejszenia.To władze samorządowe tworzą te warunki. POLECAM reklamę PRZASNYSZA w Superstacji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Za Kosińskim Re: WYBORY IP: 213.158.222.* 18.10.14, 12:35 Do ludzi WW. Co WW proponuje na kolejne 4 lata. Bo z tego co znalazłem a szukałem to ma taki plan. Odnowić parki przy Łdyni. Oby nie tak jak ten na placu JP II. I wybudować nowe drogi dla rowerów. I dla tego mamy na niego głosować? Ludzie to jest komedia. Jemu się nawet nie chciało programu napisać. Jak on nas wyborów traktuje. Ci co chcą Kosińskiego są za jego pomysłami. A za czym są ludzie WW? Za swoimi posadami. To jest cała prawda o was dyrektory. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: WYBORY IP: *.205.42.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.14, 12:42 Program to jest działanie. Żyjesz w XIX wieku sądząc, że jak coś napiszesz, to się stanie. Myślenie życzeniowe, demagogia, PR - w tym wyszkoliliście towarzysza Kosińskiego. Jeśli nie widzisz zmian w mieście, nie widzisz kierunku drogi, to znaczy że jesteś ślepy, żyjesz złudzeniami marzeniami "skoku na ratusz".A może o "odzyskaniu ratusza"? To poparcie lewicy jest bardzo znaczące... Wracają stare przyjaźnie, towarzysze?! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: student Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.14, 12:39 Czy ktos cos wie czy jakas nowa BIEDRONKA powstanie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: WYBORY IP: *.205.42.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.14, 12:44 Słabe, student. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obserwator Re: WYBORY IP: *.tktelekom.pl 30.10.14, 23:38 tak !!!! planowana jest nowa biedronka .... w okolicach ZUS z tyłu warsztatów LOK-u wjazd od ul. Płońskiej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Za Kosińskim Re: WYBORY IP: *.30.113.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.14, 13:17 Pytam się za czym mam głosować? Na kaprawe oczy WW. Program to podstawa. Potem można rozliczać kandydata z tego co zrobił. A ty zwolennik WW sam przyznajesz że WW nie ma programu? Kurde facet trudno mi znaleźć mocniejszy argument za tym żeby nie głosować na WW od tego który sam podałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: WYBORY IP: *.205.42.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.14, 13:21 "Kurde facet". Jak byś umiał czytać, to byś się dowiedział, że program to działanie. Co zdziałał towarzysz Kosiński poza pobieraniem pensji rzecznika Partii Stanowisk Lukratywnych? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: przeJAw Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.14, 13:36 Dzielny rycerzu ("ja" *.205.42.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) okrąglego stołu WW twoje działanie jest godne podziwu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Za Kosińskim Re: WYBORY IP: *.30.113.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.14, 13:55 Właśnie za te działania ludzie mają go dość. Za zniszczenie parku przy palacu JP II. Za zniszczenie kupców na Warszawskiej za Krubin gdzie uprawia prywatę. Jeśli on nie ma programu to skąd wybracy mają wiedzieć co on jeszcze planuje. Ludzie uciekają z Ciechanowa. Co on zrobił? Jeśli chcecie go bronić na tym forum to zacznijcie wymieniać te jego zasługi. A nie plujecie na każdego kto nie chce na niego głosować. Powtarzam. Jeśli nie masz programu na najbliższe 4 lata to nie masz moralnego prawa ubiegać się o ten fotel. WW nie ma moralnego prawa prosić ludzi o głos bez przedstawienia im programu. Tak jest w każdej demokracji. Aaa. OK muszę ci to wytłumaczyć. Demokracja to taki ustrój w którym co kilka lat ludzie mają prawo wybrać kogo chcą na swego np. Prezydenta. I nie MUSI to być urzędujący prezydent. Te ostatnie zdanie pewnie jest dla Ciebie szokiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wyborca Re: WYBORY IP: *.146.220.220.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.14, 14:43 Pan Kosiński w swoim programie zapomiał o jednej rzeczy typowej dla PSLu mianowicie ilu znajomych i członków rodziny zatrudni w ratuszu:-) jak by wygrał wybory. Doskonałym przykładem polityki tej parti jest samorząd woj mazowieckiego i nasze starostwo. Na szczęście naród już jest mądrzejszy i powoli przestaje głosować na PSL Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wyborca Re: WYBORY IP: *.146.220.220.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.14, 15:28 Tutaj nie chodzi o Pana Kosińskiego tylko ugrupowanie które reprezentuje. Jak sam nie zatrudni to mu kolesie nakaźą. Wybacz ale naprawdę ta partia ludowa to już jest tylko z nazwy. Nepotyzm to ich druge imie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Za Kosińskim Re: WYBORY IP: *.30.113.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.14, 14:53 Co myślicie o Kosińskim to już wszyscy wiedzą. Wylewacie na niego pomyje od kilku miesięcy. Ale napiszcie coś pozytywnego o WW. Tylko bez ogólników. W stylu. On tyle zrobił. Konkrety. Bo to że nie ma pomysłu na następne 4 lata to już sami przyznaliście. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: WYBORY IP: *.205.42.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.14, 16:05 Towarzyszu partyjny Pana Kosińskiego! To co zrobił WW sam wymieniłeś, tylko w swym partyjnym zaślepieniu uznajesz to za zarzuty.Mógłbym podrzucić Ci jeszcze parę rzeczy, tylko po co, wszystko utytłasz w błocie i pomówieniach, bo innym przypisujesz własny system (anty)wartości. Że ślepcami nie zamierzam dyskutować o kształtach i kolorach, kto ma oczy do patrzenia, ten widzi. Przekonasz się 16 listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Za Kosińskim Re: WYBORY IP: *.30.113.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.14, 16:20 Już się nie mogę doczekać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: re Kosiński Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.14, 16:43 Kosiński niech najpierw wytłumaczy dlaczego Morawski/PSL/ zakochał się w Pawłowskim /PiS/ i rządzili w powiecie ? Co zrobił PSL z PiSem, w takiej słodkiej komitywie w powiecie.To przecież PSL Kosińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: WYBORY IP: *.205.42.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.14, 16:56 W mieście Kosińskiego będzie tak jak w powiecie. Najpierw kilka nowych stanowisk urzędniczych. Potem doprowadzą do ruiny jakąś ładną kamienicę. Potem zamienią kilka instytucji w swoją tubę propagandową, gdzie będą organizować akademie ku czci wzorem z łezką w oku wspominanego peerelu. Potem nie wyremontują żadnej drogi w mieście. Ale napiszą PROGRAM i będą robić co tydzień konferencję prasową:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Za Kosińskim Re: WYBORY IP: *.30.113.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.14, 16:50 Naprawdę nie macie ani jednego argumentu za WW.?Potraficie tylko pluć? Drodzy czytelnicy tego forum. Jeśli byliście ciekawi dlaczego w mieście nie ma pozytywnych zmian to teraz widzicie. Ludzie z kręgu WW nie są do nich zdolni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: WYBORY IP: *.205.42.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.14, 16:58 Specjalisto od plucia, czytaj, czytaj, czytaj... może wreszcie zrozumiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
amroftalp Re: WYBORY 18.10.14, 18:22 Wracając do meritum. W okręgu nr 3 startuje Jacek Pawlak. Mieszka na kwadracie od lat, tam mieszkają jego rodzice, porządni ludzie. Ojciec przez lata był egzaminatorem na prawo jazdy, szanowany i poważany człowiek. Jacek jest z zawodu kierowcą. Ma mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samorządowiec Re: WYBORY IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.10.14, 23:12 Młody gniewny człowieku, zanim zaczniesz wypisywać kolejne bzdury i ogłaszać "programy" dla Ciechanowa, poczytaj co na ten temat myślą twoi starsi koledzy. " Na koniec należy sobie zadać pytanie jaki był ten budżet i co on dał miastu i mieszkańcom? Otóż był to budżet wysoki, budżet ponad 150 milionowy. Był to budżet bardzo proinwestycyjny. Wydatki majątkowe to ponad 28% wszystkich wydatków, a przecież dochodzi jeszcze 22 mln zainwestowane przez spółki miejskie. To znaczy, że nie przejedliśmy tych pieniędzy, że za nie budowaliśmy i kupowaliśmy środki trwałe. Że to wszystko zostanie i będzie służyło przyszłym pokoleniom, że dzięki chociażby pętli miejskiej mamy dostatek terenów inwestycyjnych a miasto będzie doskonale skomunikowane dla ruchu samochodowego ale i rowerowego, że kolejne rodziny mają dostęp do kanalizacji, jeżdżą po asfalcie, chodzą po chodnikach, mają oświetlone ulice jak na cywilizowane miasto przystało. Ale trzeba też spojrzeć na koszty. I tu z satysfakcją stwierdzam, że udało się to wszystko osiągnąć zachowując bezpieczeństwo finansowe, nie zadłużając się ponad stan, wykorzystując środki zewnętrzne. Używając języka młodzieżowego - nie pojechaliśmy po bandzie, ale wszystko co robiliśmy, robiliśmy roztropnie i odpowiedzialnie." Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samorządowiec Re: WYBORY IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.10.14, 23:42 Do młodego gniewnego człowieka. Jeszcze mała porcja lektury od starszego kolegi, podobno na naukę nigdy nie jest za późno: "Dostrzegamy z satysfakcją dywersyfikację źródeł finansowania inwestycji, które realizowane były nie tylko przy udziale środków własnych ale również unijnych i to w wysokości ponad 30 mln zł oraz dotacji z budżetu państwa. To w ramach ubiegłorocznego budżetu były realizowane m.in. takie zadania jak: pętla miejska, kompleksowa budowa 6 ulic na Krubinie, przebudowa ulic Słonimskiego, Żeromskiego, Lechonia i Gombrowicza, rozpoczęto przebudowę ulic Świerkowej, Zacisze, Lipowej i Klonowej, budowano świetlicę środowiskową przy ul. Powstańców Wlkp., wspólnie z GDDKiA zbudowano kanalizację w ul. Płońskiej, zbudowano plac zabaw przy MZS nr 1. Zrealizowano również dokumentację na Pasaż im. Marii Konopnickiej, co świadczy o konsekwentnym realizowaniu wizji rozwoju miasta i dalekosiężnych, spójnych planach rozwojowych. W połączeniu z inwestycjami realizowanymi na terenie miasta przez PKP, GDDKiA, samorządy województwa i powiatu, inwestycjami wykonanymi w latach ubiegłych i przewidzianych do realizacji w roku obecnym i najbliższych latach, inwestycje zrealizowane w ramach wykonania budżetu miasta w roku 2013 zmieniają w sposób zaplanowany, przemyślany i uporządkowany oblicze i wizerunek naszego miasta na skalę dotąd niespotykaną oraz przyczyniają się do poprawy jakości życia w Ciechanowie. Czy byłoby to możliwe w innym czasie i bez członkostwa naszego kraju w Unii Europejskiej, którego 10 rocznicę właśnie będziemy obchodzić? Zapewne nie. Ale ważne jest, że szansę daną nam przez historię wykorzystaliśmy w sposób bardzo dobry." Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Za Kosińskim Re: WYBORY IP: *.204.117.211.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.10.14, 00:42 Dziękuję Panie Samorządowiec. Nie jest to żadna ironia. Jest Pan jedynym zwolennikiem WW, który chociaż próbuje go bronić merytorycznie. Dlatego nie chcę tego zmarnować i nie będę czepiał się, że jest to kopiuj wklej. Nawet nie będę odnosił się szerzej do Krubina i ile tych ulic jest obok terenów ABC i nie będę się pytał co z opłatą. To zostawmy, myślę, że będzie czas do tego wrócić. W Ciechanowie terenów pod inwestycje nigdy nie brakowało. Brakuje nam inwestycji. Duże środki na infrastrukturę przyniosą nam efekty tylko wtedy kiedy inwestor nie będzie miał problemu ze znalezieniem pracowników wykwalifikowanych. Tych u nas brakuje. To jest obecnie nawiekszy problem inwestorów. Obecna władza, której jest Pan zapewne przedstawicielem zapomniała o ludziach. Czemu w Ciechanowie nie ma inkubatorów przedsiębiorczości. Czemu nie ma programu skierowanych do młodych ludzi po studiach? Kto ma w tych przedsiębiorstwach które być może powstaną na nowych terenach inwestycyjnych pracować pracować. Czas robotników nie wykwalifikowanych minął bez powrotnie. Młody człowiek z Ciechanowa z dyplomem robi 2 rzeczy najpierw idzie do PUP, a potem na PKP i kupuje bilet to Warszawy. Obecny prezydent to technokrata. Jak mu się zgadzają tabelki jest wszysko ok. Ale zarządzanie miastem to wychodzenie na przeciw potrzebom ludzi. Po pierwsze praca. Jeśli nie w Ciechanowie to Warszawie. Ale niech mieszkają w Ciechanowie. Pomóżmy im w tym. Kolejna rzecz szerokopasmowy internet. To kwestia kilku a nie kilkunastu lat kiedy to praca zdalna będzie powszechna. Pomóżmy małym firmom dając im za darmo wędkę w postaci szybkiego łącza. Budżet Ciechanowa z 2013 r. To budżet z XX wieku. My żyjemy w XXI. Czy zdaje Pan sobie sprawę jakie zmiany w naszym życiu za góra 10 lat spowodują drukarki 3d. Będziemy mieć w domu małą fabrykę, która będzie nam produkować ubrania i wiekszość rzeczy podstawowego użytku. Dlatego nie będę potrzeba fabryk w tej ilości co teraz. Wystarczy że przez internet zakupimy plik z parametrami interesujacego nas produktu. tereny pod inwestycje w zmieniającym się świecie będą stały puste jak stoją. Trzeba to wiedzieć planując rozwój miasta. Trzeba rozumieć rzeczywistość aby dobrze planować przyszłość. Dlatego przyszłe pokolenia nie będą Wam wdzięczne bo nie trafiliście. Młodzi inny świat dostają niż starzy dostali. Jak śpiewał Kazik. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obywatel Re: WYBORY IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.14, 09:12 I coś Pan panie za Kosińskim zrobił? Przecież to dla większości bywalców tego forum w obcym języku jest napisane. :) już Pan widział pierwszy wpis jaskiniowca popierającego Wardzińskiego. :) a tak poważnie duży szacunek. Bardzo ciekawa analiza. Zajmuje się projektami UE i po pierwszych dokumentach będącymi wytycznymi jak dysponować środkami na lata 2014 2020 widać że chcą iść w tą stronę. Jeszcze raz gratuluje wpisu i oby więcej takich. Pozdrawiam i być może pójdę zagłosować. Właściwie pojadę. Jestem z C. Ale jak większość osób z dyplomem po studiach poszedłem na PKP. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: samorządowiec Re: WYBORY IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.14, 12:52 Do młodego gniewnego, bez ironii, ale z wielką życzliwością i prośbą aby zapoznał się z opiniami swoich starszych i bardziej doświadczonych kolegów: "1. Mam zaszczyt przedstawić Państwu opinię Klubu Radnych PSL ws. projektu budżetu miasta na rok 2014. 2. Analizując projekt, tak jak co roku skupiliśmy się nie tylko na jego mocnych i słabych stronach, ale również na zewnętrznych szansach i zagrożeniach dla tego budżetu. Dokonaliśmy zatem jak co roku swoistej analizy SWOT, rozbierając budżet na czynniki pierwsze. 3. Proponowany dokument jest w naszym odczuciu przygotowany w sposób fachowy, jest dokumentem zrównoważonym oraz kolejnym etapem konsekwentnej realizacji wieloletniej wizji rozwoju. Potwierdzają to duże inwestycje - petla miejska, dokończenie ulic na Krubinie, rozbudowa budynku przy ul. Powstańców Wlkp. z przeznaczeniem na świetlicę środowiskową, przebudowa 8 ulic. 4. Zwróćmy uwagę na wydatki inwestycyjne. W ramach Wieloletniej Prognozy Finansowej wydamy niemal 33,5 mln. Na zadania jednoroczne przeznaczyliśmy kolejne 2 mln. Ale to tylko część inwestycji. Jeśli dodamy inwestycje realizowane przez spółki komunalne tj. 7,7 mln PEC, 14mln. PUK, 56,2 mln ZWiK i 800 tys. ZKM otrzymamy kwotę ponad 114 milionów na inwestycje w ciągu roku. 4. Należy dostrzec konsekwencję w planowym i przemyślanym rozwoju naszego miasta i zmianie jego wyglądu. Świadczy o tym zabezpieczenie środków na opracowanie dokumentacji pasażu Marii Konopnickiej, jednego z ostatnich fragmentów centrum, który wymagał wizerunkowej zmiany. Inwestycja ta, która będzie mogła być realizowana po opracowaniu dokumentacji stanowiła będzie postawienie "kropki nad i" w ogromnym przedsięwzięciu zmiany wizerunkowej centrum miasta. 5. Wizja rozwoju miasta na zasadzie koncentracji sił na całych osiedlach realizowanych kompleksowo sprawdza się, czego najlepszym przykładem może być Osiedle Zachód, Centrum czy realizowany obecnie Krubin. ......... 7. Aby było to możliwe, budżet musi być bezpieczny, a to bezpieczeństwo obrazuje wskaźnik zadłużenia (37,28%, dop. 60%) i wskaźnik obsługi długu (6,28%, dop. 15%). Wskaźnik zadłużenia wprawdzie wzrósł, ale wciąż daleko mu do maksymalnej dopuszczalnej wielkości. Nowy wskaźnik spłaty zobowiązań również nie przekracza dopuszczalnego limitu 8,58%. ........ 13. Reasumując, przedstawiony projekt budżetu jest realistycznym tj. śmiałym, ale bezpiecznym dokumentem proinwestycyjnym, którego realizacja oznaczać będzie dalszy uporządkowany, przemyślany i dostosowany do trudnych czasów rozwój Ciechanowa w kierunku realizowanym od lat. Radni PSL będą głosowali za przyjęciem budżetu miasta Ciechanów na rok 2014." Przedstawione fragmenty pochodzą z wystąpienia radnego Rady Miasta Ciechanów Pana Dariusza Węcławskiego, który przedstawiał opinię klubu radnych PSL na sesji Rady Miasta 23.12.2013. Wcześniej przedstawione cytaty pochodziły z wystąpienia Pana radnego Dariusza Węcławskiego w imieniu klubu radnych PSL na sesji Rady Miasta Ciechanów w dniu 30.04.2014 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michał Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.14, 13:02 @ samorządowiec Bardzo ciekawe cytaty. Dlaczego sam Węcławski nie staruje? Przecież młodego bije wiedzą na głowę. A jeżeli kilka miesięcy temu tak wychwalał Wardzińskiego, to znaczy, że jego z kolei bije na głowę prezydent. Pan Węcławski wypiera się teraz swoich słów czy dostał amnezji? Czy dostał nakaz z PSL-owskiej góry, żeby wbrew sobie popierać młodego, który prawie mógłby być jego synem i nie ma wiedzy o samorządzie -sądząc po jego obiecankach dla nierozgarniętych? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jojo Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.14, 07:54 Panie Kosinski przestan Pan pisac o sobie juz 25 lat temu w Ciechanowie mielismy taka gwiazde jak Pan anazywal sie Stanislaw Tyminski ludzieopamietajcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wyborca Re: WYBORY IP: *.180.201.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.10.14, 09:05 I co Panie Kosiński zadłuży Pan miasto przy swoich durnych inwestycjach. jak pański pryncypał woj. mazowieckie a potem będzie wciskanie kitu o janosikowym. Mam jeszcze jedno pytanie czy zgodne z prawem jest wieszanie bilbordów wyborczych na blokowiskach? Kto o tym decyduje? Chodzi mi o te bilbordy na blokowiskach na pułtuskiej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rex Re: WYBORY IP: *.opera-mini.net 19.10.14, 09:51 blokowiska? nie wiesz, ze Kosinski je zlikwiduje? kazdy sobie domek na drukarce 3D zmajstruje.taki to magik! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obywatel Re: WYBORY IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.14, 10:17 No i się zaczyna. Jak człowiekowi siedzącemu w ciemności pokażesz światło to ten zakrywa oczy i krzyczy że razi. Ludziska nie głosujcie na Kosińskiego. To zło wcielone. On dzieci w ofierze będzie składał. To wynika z tego fragmentu o drukarkach. Łon nas na zatracenie poprowadzi. Jak wygra to słońce zgaśnie. Nie wolno. Tylko w Ciechanowie jest jeden pomazaniec. I tylko jemu winniśmy pokłony składać. Nie trza nam innego. Łamen. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Twarz Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.14, 10:59 Kosiński nie walczy o prezydencki stołek tylko jest to przygrywka do wyborów do sejmowych ław. O to mu chodzi a jak się przydarzy ratusz to też dobrze. Wyborcy naiwni uwierzą każdej miłej twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pomysłowy Re: WYBORY IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.14, 11:09 Udaje, że kandyduje? Tyle billboardów, plakatów, ulotek, spotkań z ludźmi, szukania poparcia u różnych środowisk. Prawie się nabrałem. Dziękuję że mnie z błędu wyciągałeś. :) Już wolę ten argument że jak wygra to słońce zgaśnie. W nim jest więcej sensu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Twarz Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.14, 11:13 ( jak się przydarzy ratusz to też dobrze. ) To kąsek o który warto też powalczyć. A rozumiesz tę część zdania ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pomysłowy Re: WYBORY IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.14, 11:23 A jeśli nie wygra to co ma zrobić? Wejść do grobu i umrzeć? Co to za zarzut? Inni kandydaci startują jednocześnie do rady powiatu, miasta. Tym można zarzucić, że o prezydenta walczą przy okazji. Facet kandyduje tylko na prezydenta, a ty wypisujesz, że jak nie wygra to za rok będzie chciał zostać posłem. Skąd wy się ludzie bierzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wyborca Re: WYBORY IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.14, 11:45 A na listach PSL do sejmiku to nie on? Może jego klon. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Twarz Re: WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.14, 11:51 A skąd ty się człowieku wziąłeś? On dalej swoje. Czy ja napisałem, że Kosiński nie może zostać prezydentem? Może, tak jak ty też możesz. Tłum wybiera, bo taka jest demokracja. A to, że jest to też przygrywka do przyszłorocznych wyborów do Sejmu to oczywiste . A swoją drogą to życzę Kosińskiemu jak i innym kandydatom powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 1954a4 Re: WYBORY IP: 213.199.253.* 19.10.14, 12:07 Z czym do ludu Panie Kosiński.Najpierw zostań pan wójtem w Regiminie, a potem szarża na Ciechanów.Kto panu wymyślił ten bzdurny program ,a już wypowiedz o tym ,że piłkarze ręczni spadli z super ligi przez Wardzińskiego to szczyt głupoty.Rozumiem ,że jak pan przegra zostanie pan trenerem piłkarzy i uzyska awans do super ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jk Re: WYBORY IP: *.opera-mini.net 19.10.14, 12:12 Dajcie spokój z tym Kosińskim. Typowy człowiek z plastiku wymyślony, a teraz nadmuchiwany przez pewnego niespełnionego polityka PSL, ktory a to wierszyk, a to bloga, a to program lewą ręką komuś machnie... Odpowiedz Link Zgłoś