milena666 17.12.10, 10:04 Szymek Jakubowski kończy właśnie dwa i pół roku. Postanowiliśmy odwiedzić jego rodziców i zapytać o aktualny stan ich heroicznej walki o przywrócenie dziecku wzroku. www.gazetawpr.pl/wydania_2010/wpr100/szymek_widzi_swiat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakrzysia4 Re: Szymek widzi świat 17.12.10, 15:48 myślałam że to WPR a nie gazeta fakt Odpowiedz Link Zgłoś
1_masza Re: Szymek widzi świat 18.12.10, 17:19 ciekawe, jakby krzyś był na miejscu szymka czy mamakrzysia podobnie by śpiewała. A zapomniałem - ważniejsze są koty... Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: Szymek widzi świat 20.12.10, 10:41 a tak się składa że moje dzieci Krzyś i Natalia nie należą do najzdrowszych ale mało mnie wzruszają kampanie medialne tego typu bo ile w tym jest chęci prawdziwej pomocy? dlaczego zawsze przy tego typu akcjach walą po oczach loga stacji,gazet...? ile jest potrzebujących dzieci o których naprawde nikt nie pamięta bo nie opiekuje się nimi żadna rozpoznawalna fundacja,stacja tv czy gazeta? Odpowiedz Link Zgłoś
michart Re: Szymek widzi świat 20.12.10, 11:25 > a tak się składa że moje dzieci Krzyś i Natalia nie należą do najzdrowszych ale > mało mnie wzruszają kampanie medialne tego typu bo ile w tym jest chęci prawdz > iwej pomocy? dlaczego zawsze przy tego typu akcjach walą po oczach loga stacji, > gazet...? ile jest potrzebujących dzieci o których naprawde nikt nie pamięta bo > nie opiekuje się nimi żadna rozpoznawalna fundacja,stacja tv czy gazeta? Coś bredzisz, ale nie wiesz co. Wróć lepiej do sprzątania kibli w MOK-u. Odpowiedz Link Zgłoś
michart Re: Szymek widzi świat 20.12.10, 11:33 > Coś bredzisz, ale nie wiesz co. Wróć lepiej do sprzątania kibli w MOK-u. Przepraszam, jeśli uraziłem sprzątaczki. Większość osób zajmujących się sprzątaniem z pewnością nie reprezentuje sobą takiej intelektualnej miernoty, jak mamakrzysia4. Pomyśleć, że ktoś taki siedzi w Miejskim Ośrodku Kultury za nasze pieniądze. Dawno pisałem, że trzeba was rozpędzić. Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Szymek widzi świat 20.12.10, 14:27 Ludzie, co się dzieje ? Kiedyś sprawa Szymka nas jednoczyła w konkretnym aktywnym działaniu. Dziś wszystko na tym forum a więc nawet i to jest wystarczającym powodem do kłótni. WSTYD ! . Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 przepraszam 20.12.10, 14:37 bo to ode mnie się zaczęło, niepotrzebnie uległam prowokacji Odpowiedz Link Zgłoś
michart Re: Szymek widzi świat 20.12.10, 14:38 Sorry, leo, ale: 1. To jest forum dyskusyjne, a nie tablica ogłoszeń. 2. Jak ktoś wypisuje bzdury, tak jak robi to mamakrzysia4, to trzeba interweniować. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 michart 20.12.10, 14:47 Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej (by wikipedia) wymiana poglądów rozumiem, że każdy inny od jedynego słusznego poglądu (czytaj micharta ) jest uznany za bzdurę pozdrawiam miłego popołudnia Odpowiedz Link Zgłoś
michart Re: michart 20.12.10, 14:51 > rozumiem, że każdy inny od jedynego słusznego poglądu (czytaj micharta ) jest u > znany za bzdurę Byłoby fajnie, ale obawiam się, że nie mam aż takiej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub5g Re: michart 20.12.10, 18:14 Jak na razie to szanowna Pani prezentuje tu poglądy wyjątkowo skrajne, ale proszę mi wierzyć, że są pewne rejony, gdzie warto odpuścić sobie ich głoszenie. Kampania medialna to była 2 lata temu i nie widziałem, aby logo jakiejś stacji bądź gazety promowało się przy okazji Szymka. Dużo ludzi zaangażowało się wtedy w pomoc .... i bez tej bezinteresownej pomocy z jednej strony i determinacji rodziców z drugiej dziecko byłoby dzisiaj niewidome jak kret. @michart ekstremalnie dosadnie wyraził swoją opinię i ja go w tej kwestii z przykrością (bo daleki jestem od skrajności) serdecznie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
kanchi Re: Szymek widzi świat 20.12.10, 17:04 Szymek widzi świat i... a nie ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
sofmix Re: Szymek widzi świat 17.12.10, 23:23 Szymeczku trzymamy za Ciebie kciuki!!! Pozdrawiamy Ciebie i Twoją tak dzielną rodzinę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doska26 Re: Szymek widzi świat 17.12.10, 23:46 [i]Wszystkiego dobrego dla Szymka ,dużo siły dla rodzicow tak skromnych a tak wielkich.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś