czarnyszczurek1 06.04.11, 10:40 Z powodu wyłączenia magistrali wodociągowej na odcinku Jesionowa-Działkowa mieszkańcy pasma pruszkowskiego zostaną pozbawieni wody. Wiecej informacji tutaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mwirek Re: Brak wody 08.04.11, 11:19 I co z tą wodą? Na ulicy Kościuszki cały czas jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Brak wody 09.04.11, 09:33 pierwszy raz uprzedzili ze wody nie bedzie, a woda byla:D jestem w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.c3 Re: Brak wody 12.05.11, 21:03 Prawdopodobnie od dziś (12.05.2011) od 23-ciej będzie obniżone ciśnienie wody. Informacja przekazana poczta pantoflową, więc nie wiem na ile wiarygodna, w jakim rejonie i na jak długo, ale ja trochę wody "nałapię na wypadek wszelki. Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: Brak wody 13.05.11, 07:50 Informacja o braku wody była na stronie WPR, stronie Pruszkowa i u mnie na klatce (ale nie tak jak zwykle na drzwiach, tylko na tablicy ogłoszeń nadziubdziane drobnym maczkiem). Rano miało nie być wody - a była - widocznie lokalne przepompownie jednak dają radę. Odpowiedz Link Zgłoś