Dodaj do ulubionych

NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 12:51
JAK OCENIACIE PRACE NASZEJ POLICJI?CO SĄDZICIE O TAKICH PANACH JAK SAŁATA CZY
BUGAJ?
Obserwuj wątek
    • the_sowisko Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? 20.06.05, 15:48
      mnie ze strony policji jeszcze nic złego nie spotkało, jeśli mam być szczera
      • Gość: ... Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:53
        jak wszędzie,oni też są ludźmi...
      • ciechanowianka Re: 14.09.06, 20:10
        A kto to jest przepraszam bardzo ten cały Sałata??
    • Gość: :) Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:03
      czyzby kolega (moze kolezanka) rozrabial i dostał w pałe ?? jak sie zasłużyło
      to i sie dostało.. niestety
    • Gość: goro Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:13
      Jeżeli Policja mnie złapała na przekroczeniu dozwolonej prędkości to zawsze
      byli uprzejmi i mozna z nimi było porozmawiać jak z człowiek z człowiekiem . Co
      nie znaczy ,że nie karali . U nas Policja ,wedlug mnie , jest na wysokim
      poziomie . Jednym słowem nie mam zastrzeżeń .
      • Gość: Lilika Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:48
        Powiem szczerze przeczytałam wszystkie wypowiedzi na temat "Nasza policja-dobra
        czy zła?" i musze z przykroscia stwierdzic , że niewiele było wypowiedzi na ten
        temat.Wiekszośc dotyczyła ubliżaniu drugiej osobie.Niektóre miały sens, ale
        bylo ich niewiele.
        Myśle , że opinia na ten temat nie bedzie zbyt obiektywna ponieważ, Ci co
        mieli "przygody" z POLICJĄ i to nie za dobre przygody będą niezaciekawie sie
        wypowiadali na ich temat, Ci zaś ktorzy maja nie za wiele z nimi wspolnego będą
        o nich pisali troche lepiej.
        Ja osobiście nigdy nie miałam "przygod" z POLICJĄ, nigdy nawet mnie nie
        zatrzymali jak do tej pory jak jechalam samochodem (moj fart), ale z całaą
        zgodnościa mogę sie ustosunkowac do klku wypowiedzi poprzednikow.
        To prawda, że najczęściej gdy są potrzebni to ich nie ma,to prawda, że potrafią
        sie czepiac i to pawda ,że gdy dostaja "niebieskie wdzianko" to sie zmieniaja i
        nie poznaja kolegow z "paczki".
        Z drugiej jednak strony bądzmy ludzmi...Jak mają byc w każymy miejscu na Ziemi,
        jak majaą wyczuc gdzie są akurat potrzebni to nie sa przecież "anioły stróze"
        za każdym nie sa w stanie chodzic.Trzeba im troche pomoc i sasmemu sie pilnowac
        (nie wiem np nie chodzic odludziami o polnocy).Potrafią sie czepiac i to fakt,
        ale czy kazdy jest tak genialny i nie puszczaja mu nigdy nerwy?!A jesli chodzi
        o kolegow z "paczki" to przecież to naturalne,że przy koledze z pracy nie beda
        mowli np czesc X wiem ze stłukłeś kolesia ale to nic bo jestes moj klega.To
        dopiero byloby nie feir.
        No wlasnie....ZastanOwmy sie przez chwilę co by bylo gdyby nie było
        policji...bezprawie panoszylo by sie na ulicy, handel bezkarny narkotykami,
        wlamania,gwaltyt taki Ciechanów mozna by odrazu zamknac albo odgrodzic od reszt
        swiata (obejzyjcie sobie film "13 dzielnica").Z przykrościa musze stwierdzic ,
        ze mlodziez co roku jest gorsza, bardziej pwena siebie i z coraz to mniejszymi
        hamulcami...jesli nie bedzie nikogo kto bedzie choc troche staral sie zapanowac
        nad tym wszystkim to nie wiem co sie stanie...
        Ps.Nie jestem jakas stara baba co truje ,poprostu wiedze co sie dzieje...moim
        zdaniem nie da sie jednoznacznie okreslic ,czy policja jest zla czy dobra.To
        zalezy od czlowieka.
    • Gość: obcykany Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 10:18
      kiedys to byli wielcy lobuzy,a teraz psy cala gieba...
    • the_sowisko Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? 22.06.05, 10:35
      to znaczy że macie ochotę się przespać z policjantami?
      była taka parada niedawno w Wawie, powinniście byli iść i tam poszukać chętnych
      • Gość: mathaw Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: 213.199.253.* 28.06.05, 21:19
        świetna riposta! mysle nawet ze trafna(kazdy duren który oczernia strózy prawa,
        powinien wiedziec ze sam siebie atakuje) co by sie działo gdyby nie było
        poliocji?! zastanówcie sie(to kieruje do ludzi o mózgach małoletnich wandali....)
    • Gość: ja Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 12:34
      oni sa gorsi niz przestepcy
      • Gość: sisi Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 12:50
        oni sa bez pojecia czepiaja sie porzadnych ludzi a jak przyjdzie cos do czego
        to ich nigdy nie ma!!!
        • Gość: deepthroat Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 13:05
          Jak wam pokradną telefony, zgwałcą, napadną i pobiją nie przychodźcie na
          Policję wy wykształceni i wspaniali obywatele napewno poradzicie sobie sami!
    • misiek021981 Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? 22.06.05, 13:43
      uważam iż każdy policjant w naszym mieście wykonuje kawał dobrej roboty. Dziękuję im za to !!!!
      Natomiast wszystkie złe wypowiedzi na ich temat które tu są uważam iż piszą je "młodzi gniewni" pogniewani na świat za to że żyją. Jak jesteście tacy cwani to wstąpcie do policji jeżeli przejdziecie wszystkie testy (w co wątpię) i pokażcie wtedy jak powinna działać policja.
    • Gość: zunia Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: 213.199.253.* 22.06.05, 22:24
      A twoja matura ile cie kosztowala? No chyba ze jeszcze nie doszedles, to w
      takim razie zacznij odkladac, jesli chcesz ja zdobyc, bo ciebie powinna
      baaardzo duzo kosztowac
      • Gość: Komar Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 22:53
        Czy twój mały móżdżek nie ogarnia tego, że to nie jest dyskusja o mojej
        maturze, a zdaniu na temat policji???
        - któś zapytał: "NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA?" wiec wyrażam swoje ( nota bene
        bardzo negatywne )zdanie o naszej policji bo chyba o to chodzi ...
        Ja mam złe mniemanie o funkcjonariuszach bo tego uczy mnie każdy kontakt z
        nimi - myśle o nich jako o debilach bo takie mam z nimi doświadczenia -
        Nie chodzi mi o to że biją niewinnych, boja sie bandytów itp, a o to że brak w
        nich minimalnej dozy inteligencji...
        Nie twierdze, że ja jestem alfą i omegą... nie twierdze, że zasługuję na
        mature - która jednak trochę kasy mnie kosztowała ( obowiązkowe - dobrowolne
        korepetycje to coś co spotyka większość ludzi tylko bardzo mało potrafi sie do
        tego przyznać )
        Reasumując cienka zuniu - juz doszedłem ( mam nadzieje, ze po napisaniu swojego
        postu równiesz doszłaś ;-)) odkładać nie muszę, myślę że nie kosztowała mnie
        więcej niż przeciętniaka.

A Ty jesteś zwykła ........ :-x

pozdro
        • Gość: zunia Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: 213.199.253.* 23.06.05, 23:55
          Sądzę, że ktoś o Twojej inteligencji wszystkich (lub przynajmniej prawie
          wszystkich) będzie uważał za debili. Dlaczego? Ponieważ ogólnie ludzie
          najlepiej rozumieją tych o podobnym poziomie inteligencji, a do twojego bardzo
          trudno się zniżyć.
    • Gość: wielbiciel komara Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: 80.249.4.* 23.06.05, 09:54
      Komar ty chyba nie jesteś z Ciechanowa, po wypowiedzi i błędach, które piszesz
      widać, że matura kosztowała cię bardzo dużo, ciekawe jak oprocentowany kredyt
      musiałeś zaciągnąć, jak czytam takie bzdury pisane przez takich cymbałów to
      rzygac się chce, człowieku najpierw oceń samego siebie dopiero napisz o innych,
      nie chodzi mi tu o Policję, której jednak dużo zawdzięczam jeżeli chodzi o
      bezpieczeństwo. Mottem dla ciebie na dzień dzisiejszy będzie jedno: "spójrz w
      lustro!!!!!! Mam nadzieję, że nie zobaczysz zwierzęcia, i wcale nie chodzi mu
      to o OSŁA
    • Gość: obiektywny Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 11:08
      co to za policjant,jak on sam niedawno byl taki sam,(a nawet o wiele gorszy...)
      niz jakis rasowy przestepca.teraz jest psem wielka gieba,wiec zastanowcie sie
      co piszecie.zawsze i wszedzie policja je.... bedzie!ci co pisza o nich
      pochlebnie,to tak naprawde albo nigdy nie mieli prawdziwej stycznosci z
      nimi,albo strzelaja z ucha lub sami sa psami...
      • Gość: ucho obiektywnego Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: 80.249.4.* 25.06.05, 22:58
        Obiektywny!!! wiem kim jesteś, dajesz na ucho Policji, a tera się
        usprawiedliwiasz na łamach forum, jestes zerem. Dla ciebie śpiewam
        HWDObiektywnemu!!!!!!! Walnij się w pusty łep
    • Gość: wielbiciel komara Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: 80.249.4.* 25.06.05, 23:01
      Walnij się w coś co jeszcze masz normalnego, chyba tylko w kolano!!!! Jak
      ciebie dyskysja nie dotyczy to się nie ............!!!!!!!
    • Gość: prawnik Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 26.06.05, 09:19
      jedno proste, logiczne pytanie- czy ktoś kto jest w porządku nie lubi Policji i
      wypisuje takie debilizmy. Poniżej dna spaść już nie można więc panowie
      kontynuujcie swoje naukowe wywody.
      • Gość: obiektywny Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 14:15
        sam jestes psem
    • Gość: wioskowy głupek Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 18:14
      Drogą nienawiści jeszcze nikt daleko nie zaszedł . Polaczki co macie z tego
      swojego wymądrzania ?
      - smród
      - brud
      - krzywe drogi
      - korupcje
      - dresiarzy bez mózgu ,ale zdarzają się bezmózgowcy nawet wśród "garniturowców"
      - gangi
      itd. itp.
      • Gość: olka Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:46
        Co macie Polaczki?
        Czy Polaczki co mamy?
        Co masz ze swojego wymądrzania? beznarodowość?
        • Gość: mieszczanin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:28
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: hwdp [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:35
    • Gość: do obserwator [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:49
    • Gość: mathaw Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: 213.199.253.* 28.06.05, 21:21
      ale z ciebie głupek Komar, a co ma do tego matura, jak ktoś jest prawym
      człowiekiem to nie musi mieć na to dyplomu! a ty masz maturę(jezeli tak, to
      pewnie za łapówki....)
    • Gość: komar [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:07
    • Gość: komar [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:08
      • Gość: zunia Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: 213.199.253.* 29.06.05, 19:18
        Skoro znasz tyle szczególów na ten temat, to zapewne ty dostales w glowe i
        dlatego tak pieprzysz (szkoda że nie walnął cię mocniej, chociaż zabijesz
        komara, a odpowiesdz jak za człowieka). Poza tym ciekawe dlaczego sie
        powtarzasz, wczesniej nie było oddźwięku na Twoj post. Zrozum dziecko - ludzie
        już poznali sie na tobie i w ogole nie chcą wchodzić z tobą w dyskusje.
    • Gość: wielbiciel komara Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:00
      Komar chyba ci nerwy puszczają, bo kasyją ci twoje beznadziejne teksty!!!!!
      Chyba się poznali na tym, że nie masz matury!!!!!
    • Gość: ..... Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:47
      ale z was głąby... czytając te forum, mam nieodparte wrażenie, że w większości
      wpisują sie tu ludzie z domów opiekuńczo -wychowawczych...
      • Gość: wielbiciel komara [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:01
        • Gość: ONO Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 15:52
          JA ICH NIENAWIDZE!
          • Gość: ekspa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 11:19
    • Gość: .... Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:30
      co post to utwierdzam sie w swoim przekonaniu... cóż... dzieki wam coraz
      bardziej lubie policje
    • Gość: ja Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:01
      czytajac te opinie to jestem w szoku sałaty nie znam ale bugaja troszke o
      cłkiem niezly klijent a jako policjant tez sie neizle sprawuje hihi
      • Gość: HWDP Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 10:05
        JAK NIE BYLI PSAMI,TO BYLI CALKIEM SPOKO(A SWIECI,TO ONI NIE BYLI).A TERAZ TO
        SIE WYRZYWAJA.SAMI PROWOKUJA I ZACZEPEK SZUKAJA.
        • Gość: TOM Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:40
          Dajcie sie na spokój tam gdzie powinni być to ich nie ma
          • Gość: antypies Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:55
            NASZA POLICJA JEST "THE BEST"!!!HA,HA,HA
            • Gość: stary skate [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:26
            • Gość: Helena Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:53
              zawsze nie am ich jak są potrzebni,za to szukają zaczepki w nas, młodych, ja
              nic im nie zawiniłam,nic do mnie nie mają ale kur... mają coś do moich kolegów,
              wyznaje zasade HWDP, wiem ze starsze pokolenie tego nie rozumie, jak mozna tak
              się wyrażać o naszych koochanych stróżach prawa, a psy to tylko psy choć
              zastanów się człowieku co by było gdyby ich nie było... bezprawie,nie było by
              nawet sklepów bo by wszystko pokradli, nie wyszedłbyś na ulicę bo by cie tam
              zaje.. jeśli niezrobili by tego wcześniej. ale i tak HWDP. nie jestem
              walnięta,ale większość moze przyzna mi racje ze nie są oni wporządku (psy) do
              młodych, i większość niech się zastanowi co by było bez nich, tak proźba
              • Gość: SPOKOJNY Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:15
                WYSTARCZY WRACAC WIECZOREM,A TO JUZ JEST OKAZJA DLA niebieskich DO "WYKAZANIA
                SIE"
                • Gość: HWDP [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 07:14
                • Gość: Adam Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:00
                  Życzenia dla naszej Policji przed Ich Świętem !!!
          • Gość: fan Policji Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 20:48
            Całą odpowiedź możecie o nich znaleźć w piosence zespołu Mleko - Cztery łapy.
            • Gość: HWDP Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:50
              DO FANA:DOBRE STARY!....A NA ŁAPACH PIES KUDŁATY!
            • Gość: ziąąą Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:13
              Ta piosenka to obraza dla polskiego rapu...tragedia.
    • Gość: krzysiek Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:36
      jakie czynności? nie potafisz mysleć twórczo? Uważawsz, że jak ktoś komuś mówi:
      mam cie w dupie to chodzi mu o to, że faktycznie ten ktoś znajduje się w jego
      odbycie?

Po co udajesz debila?
    • Gość: mucha Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:14
      ja tam ich nie lubie,bo przykre doswiadczenia z nimi
    • Gość: wołodyjowsky Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 09:40
      Dobra tylko mieszkańcy źli . Czasami jak się przejdę po Ciechanowie i popatrzę
      na te smutne polskie mordy to się rzygać chce . Sami wybieracie socjalistów to
      macie i źle i mordy smutne . Sami chcecie coś z niczego . Jak przyleci jakiś
      turysta do Polski to pewnie już na lotnisku zaczyna rzygać waszą życzliwością .
      Przyjedzie popatrzy na grubiańskie , smutne , zawistne mordy polskie i
      wypierd.... stąd jak rakieta .
      • Gość: krzysiek Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 17:35
        Jakiej jesteś narodowości?
      • Gość: HWDP Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:49
        A CO TO MA DO PSOW?
        • Gość: HWDP [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:58
        • Gość: wyrocznia Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 10:42
          A teraz to prawda i tylko prawda. Jak taki Sałata miał kilkanaście lat to klej
          wąchał, po klatkach z samarkami biegał, teraz jak ma już zryty łeb to śmiga z
          koleżkami po mieście niebieską kabaryną i wyżywa się na młodziakach, którzy co
          najwyżej wypiją kilka browarków albo zjarają jakiegoś skręta, bo mundur to jego
          zbroja. Następny klejarz to Gacek ze Straży Wiejskiej. To że żachał budziola to
          się nawet nie wyprze, a teraz to nawet starych koleżków na ulicy nie poznaje.
          • gacek009 Re: NASZA POLICJA-DOBRA CZY ZŁA? 14.12.05, 18:07
            Słuchaj Kochana Wyrocznio, potrafię pisać pod swoim pseudonimem który znasz,
            nie chowam się za jakimś nickiem tak jak Ty i chciałbym wiedzieć czemu
            oczerniasz ludzi skoro nie wiesz jak było naprawdę. Nigdy w życiu nie wąchałem
            kleju ani nic takiego. A poza tym pisząc Straż Wiejska tylko pokazujesz jak
            mało mądrym i malutkim jesteś człowieczkiem i z całego serca Ci współczuję,
            ponieważ po twoim słownictwie wnoszę, że Twoje IQ nie wynosi więcej niż 2. A
            tak na marginesie, powiedz mi co znaczy żachać budziola bo ja nie znam tego
            języka, jakim Ty musisz się posługiwać na codzień. A kolegom na których mi
            zależy zawsze mówię cześć jeśli tylko ich widzę. Pozdrawiam Gacek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka