Dodaj do ulubionych

Hydraulik Pruszków

28.07.12, 18:27
Poszukuje hydraulika do 2 prostych czynności : podłączenie nowego syfonu ( cały system ) do wanny i wymiana kranika do spłuczki. Możecie kogoś polecić - solidnego ? Bo Panów ze spółdzielni to mam dosyć - zawsze mają tysiąc problemów i zawsze coś im cieknie i trzeba 3 razy poprawiać po nich.... A przy okazji rzuca tyle k...w że szok.
Obserwuj wątek
    • m.pawlikowska Re: Hydraulik Pruszków 28.07.12, 21:38
      Witam,
      ja od dłuższego czasu korzystam z usług p.Łopatki - mieszka w Pruszkowie,jest solidny.
      Polecałam go wszystkim swoim znajomym i klientom.
      Mogę podać do niego tel. na priv.
      pozdr
      • lupota Re: Hydraulik Pruszków 30.07.12, 20:38
        To bardzo proszę o ten telefon
        lupota@gazeta.pl
        • ilime68 Re: Hydraulik Pruszków 11.09.12, 21:22
          Bardzo, bardzo proszę o namiary na tego dobrego hydraulika!
          Jestem już po wizycie pseudo-fachowca i za chwilę zacznę gryźć ściany...

Bardzo proszę, to pilne! Mój adres e-mail: ilime@op.pl

Z góry dziękuję, mogę się wymienić namiarami na super doktor - chirurga.
    • scudobi Re: Hydraulik Pruszków 12.09.12, 17:42
      Tak, potwierdzam. Pan Łopatka to hydraulik z prawdziwego zdarzenia. Polecam go znajomym i wszyscy są bardzo zadowoleni. Jak coś to nr. tel. mam. więc podam.
      k.klisiak@op.pl
      • m.pawlikowska Re: Hydraulik Pruszków 18.03.15, 01:38
        Witam,
        jestem z Komorowa , korzystałam z usług tego Pana i mogę potwierdzić, że jest to fachowiec przez duże F - jest solidny, terminowy i a usługa w b.dobrej cenie.
        Polecam :)
    • rajuncajun Re: Hydraulik Pruszków 29.05.17, 13:17
      MilBud jest ok
    • annaitomek Re: Hydraulik Pruszków 18.06.17, 23:20
      Witam, my korzystaliśmy z usług pana Roberta Wolskiego z Pruszkowa. Jakość usług i kontakt z klientem na naprawdę wysokim poziomie (nie można porównywać z hydraulikami z administracji żyjących jeszcze w czsach prl-u). Wymiana rur w łazience została wykonana szybko i starannie. Od dwóch miesięcy korzystamy z łazienki i wszystko działa rewelacyjnie. Dostaliśmy wizytówkę od znajomego, który również był zadowolony z usług. Zawsze będziemy kożystać z jego usług i polecać. Kontakt: pogotowiehydrauliczne.com.pl tel. 509352401
      Ania i Tomek
      • annaitomek Re: Hydraulik Pruszków 18.06.17, 23:26
        Przepraszamy pełny adres strony www.pogotowiehydrauliczne.com.pl jeszcze raz gorąco polecamy.
    • hania.88 Re: Hydraulik Pruszków 27.10.17, 15:10
      Polecam Pana Andrzeja Obłuskiego,usługa bardzo solidna i w rozsądnej cenie.
      Znalazłam przez internet www.obluski.waw.pl/
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka