zanowski 13.07.04, 14:41 W tym roku SP nr. 2 w Pruszkowie obchodzi jubileusz swego istnienia. Tak się złożyło, ze jestem jej absolwentem i to z pierwszego rocznika tzn 20 lat temu szedłem do Pierwszej Klasy. Czy są tu jeszcze absolwenci 2- ójki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olaola76 Re: Nasza Dwójka 13.07.04, 14:47 tak ja konczylam w 1991r a moim wychowawca byl pan Marek Werys Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak1972 Re: Nasza Dwójka 13.07.04, 21:35 Witam !! Ja wtedy przyszedłem jako pierwszy rocznik do szóstej klasy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Nasza Dwójka 14.07.04, 10:30 Ja jestem wprawdzie absolwentem SP 12, ale z SP 2 miałem kontakt przez Panią M. od matematyki, która przyszła do nas z tej właśnie szkoły, gdzieś w 1990. Czy Wam też dawała się we znaki? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
smitte Re: Nasza Dwójka 14.07.04, 11:43 Ja też w 91 ukończyłam tę uczelnię, moją wychowawczynią była pani Małgorzata, ale zabijcie, a nie pomnę nazwiska. A pan Werys był od geografii, to były lekcje! Do tej pory pamiętam : mezozoik, paleozoik, kreda, jura, trias. To były wspaniałe czasy, pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
zanowski Re: Nasza Dwójka 14.07.04, 11:46 Mogła być Bączkowska- od matmy , mogła byc Czerniakowska- od historii??? Odpowiedz Link Zgłoś
bwc Re: Nasza Dwójka 14.07.04, 15:46 smitte napisała: > Ja też w 91 ukończyłam tę uczelnię, moją wychowawczynią była pani Małgorzata, > ale zabijcie, a nie pomnę nazwiska. A pan Werys był od geografii, to były > lekcje! Do tej pory pamiętam : mezozoik, paleozoik, kreda, jura, trias. To były > wspaniałe czasy, pozdrawiam wszystkich. Pozdrawiam bwc Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Nasza Dwójka 15.07.04, 13:09 bwc napisał: > Pozdrawiam Bwc - czy pisząc te słowa, miałeś na myśli to, o czym myślę? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bwc Re: Nasza Dwójka 15.07.04, 18:50 sqh napisał: > bwc napisał: > > > Pozdrawiam > > Bwc - czy pisząc te słowa, miałeś na myśli to, o czym myślę? :-))) Pozdrawiając miałem na myśli nie to co napisane a kto napisał. A teraz pozdrawiam wszystkich. bwc > Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Nasza Dwójka 16.07.04, 08:01 Aha. W takim więc razie, dokonałem nadinterpretacji... :-))) Pozdrawiam również. Odpowiedz Link Zgłoś
ciri0306 Re: Nasza Dwójka 15.07.04, 11:21 ja ulończyłam uczelnie w 98 roku, jak żywo pamietam lekcje muzyki z panem Nowakowskim, do dzisiaj umiem grac kolędy na flecie, z czego bardzo ciesza sie sasiedzi i rodzina bwc,smitte: buziak:] Odpowiedz Link Zgłoś
eloon Re: Nasza Dwójka 10.11.04, 21:11 Tak tak, pamietam te lekcje z Nowakowskim. To dopiero byl koles!! Kiedy "odpytywal" z gry na flecie, to nie bylo takiej osoby w klasie, ktorej rece by sie nie trzesly ze strachu. Na szczescie im starsi bylismy, tym bardziej luzowal:) To byly czasy... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
smitte Re: Nasza Dwójka 15.07.04, 12:46 Czerniakowska, rzecz jasna, dziękuję za przypomnienie! Konkurs wiedzy o Finlandii kiedyś wygrałam, do tej pory pamiętam jak jest dziękuję po fińsku i że mają coś koło 5 mln mieszkańców. No i kim był Urho Kaleva Kekkonen, rzecz jasna. Ściskam serdecznie rodzinkę i resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: Nasza Dwójka 15.07.04, 20:23 > Konkurs wiedzy o > Finlandii kiedyś wygrałam, do tej pory pamiętam jak jest dziękuję po fińsku i ż > e > mają coś koło 5 mln mieszkańców. No i kim był Urho Kaleva Kekkonen to pewnie pamiętasz kto to był Kalevala ja byłem drugi na podium i dostałem wielkiego misia :) Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: Nasza Dwójka 15.07.04, 12:46 ja tez jestem w tej grupie osób, które jako pierwsze zaliczyły całą sp nr 2 od pierwszej do ostatniej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
zanowski Re: Nasza Dwójka 16.07.04, 15:08 Właśnie tworzy sie nieoficjalny Komitet Obchodów 20-lecia dwójki. Jeśli jacyś absolwenci są zaintereowani pomoca udziałem, mają pomysły zapraszam na priva. Pozdrawiam Dwójkowiczów raz jeszcze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
omega66 Re: Nasza Dwójka 11.09.04, 14:36 Tak,znajdują się.jestem mogę nawet powiedziec i dzisiaj bardzo związana z ta szkołą , cgociaz skończyłam ją 5 lat temu.Wspomnienia nigdy jednaj nie uchodzą i pamięc zostaje Odpowiedz Link Zgłoś