Dodaj do ulubionych

manicure hybrydowy - gdzie?

23.01.13, 22:07
chciałabym sobie zrobić jednak nie wiem gdzie bo nie korzystałam z salonów kosmetycznych w Pruszkowie. mieszkam na osiedlu staszica i te okolice najbardziej by mi odpowiadały. no i cena żeby była względna. czy możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • mantra1 Re: manicure hybrydowy - gdzie? 24.01.13, 00:24
      Tak! U pani Magdy na Błońskiej 47, tel 606369078. To się chyba nazywa Salon Urody "Magda", czy jakoś tak. Manicure trzyma się pięknie przez ponad miesiąc i gdyby nie odrosty, to wygląda do końca jak nowy. Cena 50-60 zł. Te 60 to za tzw. magnetic, który raz sobie zafundowałam na specjalną okazję. ;)
    • siiiago Re: manicure hybrydowy - gdzie? 24.01.13, 00:35
      www.akademiaurody.pruszkow.pl/blog/uslugi/swiat-paznokci-bez-tajemnic/

• temporalitas Re: manicure hybrydowy - gdzie? 10.05.13, 23:13
      Gorąco polecam, wyżej już wskazany Salon Urody Magda.
      Manicure wykonywany profesjonalnie a przy tym sprawnie, szybko i co mnie najbardziej zaskoczyło - niezwykle delikatnie. Paznokcie nie są przez Panią Magdę szarpane ani mocno ścierane czy maltretowane maszynami, a jednocześnie paznokieć i skórki w okół są nieprawdopodnie wygładzone.
      Lakier hybrydowy nakładany przepięknie, kształt paznokcia idealny, a przy tym wszystko szybciej niż w innych salonach i za bardzo rozsądną cenę.
      Wrócę do Pani Magdy z największą przyjemnością. Chcę spróbować także innych zabiegów.
      O.
      • pruszkowiankacija Re: manicure hybrydowy - gdzie? 11.05.13, 10:37
        również polecam salon Magdy. korzystam z niego od samego początku i cały czas jestem jednakowo zadowolona z jakości .
      • panna_mloda88 Re: manicure hybrydowy - gdzie? 17.04.15, 16:38
        Polecam Hybrydę na w salonie Wyspa Piękna na Kubusia Puchatka. Długo się trzyma a jeszcze pani Sandra pięknie zdobi pazurki. POLECAM W 100%
    • ganamstyle Re: manicure hybrydowy - gdzie? 14.05.13, 22:24
      Spróbuj w Yasumi epil na ul. Emancypantek (os. Prusa) tel. 668 90 44 55, cena 60zł - ja jestem bardzo zadowolona. :-)
      Na stronie www.yasumi-epil.pl jest do pobrania kupon na 50zł - można skorzystać. :-)
    • akademia-urody Re: manicure hybrydowy - gdzie? 15.05.13, 10:54
      ... w Pruszkowie w AKADEMII URODY ul.Hubala 7a tel.507970925 www.mydeal.pl/warszawa-manicure_i_pedicure_w_pruszkowie-12235.html?pos=5
      obecnie oferta z okazji Dnia Matki, ale.. na hasło My Deal- nadal kupisz w salonie kupon! OFERTA WAŻNA DO 30.07.2013. m/in. za 39zł manicure hybrydowy, 39zł pedicure hybrydowy ,69zł - manicure&pedicure sprawdź sama! Profesjonalne marki: CND, Alessandro, OPI, Jessica, Milano, PRO itd..
      • leilea1 Re: manicure hybrydowy - gdzie? 21.12.13, 09:45
        wiem gdzie na pewno już nigdy nie w StudiuZdrowia i Urody Glamour na Wojska Polskiego nad EuroBankiem na przecie PZU. Po pierwsze na drugi dzień z jednego paznokcia zeszło mi pół...po drugie zimno tam jak w psiarmi po trzecie hm patrząc na ogólnie lakiery pozostawia to dużo do życzenia...wole zapłacić więcej w starym miejscu (4 tyg. spokojnie i gdyby nie odrosty to się trzyma dalej) niż korzystać z "okazji". Przed Świętami zapłaciłam 80 i mam jak trzeba paznokcie, a nie wstyd, że odparł mi kawałek...po zrobieniu Hybrydy na Hubala zmywałam, myłam okna i robiłam porządki i nic nawet odprysku wszystko oczywiście bez rękawiczek.
    • 3piotr34 Re: manicure hybrydowy - gdzie? 17.05.13, 05:18
      na Dobrej cos jest...kolo placu zabaw
    • anoto Re: manicure hybrydowy - gdzie? 28.05.13, 22:15
    • temporalitas Re: manicure hybrydowy - gdzie? 16.07.14, 10:36
      Dla mnie Marilla masakra. Dziewczyna nie dojeżdża do skórek, mówiąc że nie można, bo hybryda odejdzie. Rozumiem, że nie wolno NA skórki, ale do samych też nie? Zawsze prosze o jak najgłębszy, bo widoczne odrosty są nuie na moje nerwy. A w Marilla już po wyjściu odrosty natychmiast kłuły w oczy;/
    • scudobi Re: manicure hybrydowy - gdzie? 18.04.15, 13:57
      www.fryzjer.pruszkow.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka