Dodaj do ulubionych

wymiana opon

21.04.13, 21:48
Gdzie w Pruszkowie solidnie i tanio wymieniają opony?
Obserwuj wątek
    • zibi-pruszkow Re: wymiana opon 21.04.13, 23:07
      na ul. Andrzeja, przed basenem, p[o prawej stronie, u Norberta, solidnie, sprawdzone przez lata.
      • motylanoga71 Re: wymiana opon 22.04.13, 00:02
        na plywackiej, bez zapisow, tylko kolejka. 15 min i opony z wywazeniem zmienione.
        • karambaaa Re: wymiana opon 22.04.13, 09:50
          Przez wiele lat byłem klientem wulkanizacji na Pływackiej i było ok, nigdy nie miałem zastrzeżeń co do samej strony technicznej wymiany opon / wulkanizacji / wyważania. Jednak od czasu, gdy interes przejął zięć pana Kaczora poziom obsługi zmienił się radykalnie - facet jest niemiły i opryskliwy. Mówi się, że każdemu może się zdarzyć gorszy dzień, ale jeśli jadę raz, drugi, trzeci i facet ma zawsze gorszy dzień, to ja dziękuję. I choćby z tego względu nie polecam.
          • motylanoga71 Re: wymiana opon 22.04.13, 14:23
            serwis popsul sie ze wzgledu na gburowatosc wlasciciela czy usluga wykonywana jest gorzej?
            Bo jesli tylko to 1 to ja nie zauwazylem jakich gburowatosci, nie wymagam zeby zmieniajacy kola bawil mnie rozmowa tylko zeby solidnie wykonal swoja prace.
    • pruszkowdwa Re: wymiana opon 22.04.13, 08:24
      jak solidnie to cena będzie odpowiednia do jakości, na forum był już wątek o taniej wymianie opon
      • leo48 Re: wymiana opon 22.04.13, 09:47
        Ponownie odradzam partactwo z ulicy Wiśniowej. Zakładał mi zimówki. Nie umie wyważać i na jednej feldze potrafi zawiesić 5-6 wzajemnie się niwelujących ciężarków bo nie usuwa zaschniętego błota. Rano samochód stał na dwóch kapciach.

"Fachowiec" nie przyjął reklamacji. Za ewentualne oczyszczenie felg żąda dodatkowej opłaty. Uratował mnie Stańczyk z ulicy Czereśniowej. Przyjechał z kompresorem, który pozwolił mi na napompowanie kół do stanu pozwalającego jechać na warsztat. Kilka ciężarków "fachowca z Wiśniowej" zastąpił jednym ciężarkiem bo przed wyważaniem starannie oczyszcza z błota wewnętrzna stronę obręczy.

Punkt na Czereśniowej rekomenduję z czystym sumieniem.
        • xszlem Re: wymiana opon 22.04.13, 14:33
          odradzam Wagnera z Brwinowskiej pisałem już o tym jak założył to koło odpadło.
          Reklamacja - zapomnij radź sobie człowieku.
          • michart Re: wymiana opon 22.04.13, 20:16
            Mnie, kiedyś też o tym pisałem, jednego koła z kompletu zapomniał wyważyć, choć miał wyważyć wszystkie. Nie używa klucza dynamometrycznego (przynajmniej, 2x jak kiedyś byłem to nie używał), tylko, dokręcając, pruje pneumatycznym. Także nie polecam.
    • jab0olb Re: wymiana opon 22.04.13, 22:00
      polecam serwis gumiarski na Regulskiej (to już chyba Ursus- jadąc od Alej jerozolimskich zaraz za budowaną właśnie południową obwodnicą, po prawej stronie). jako że jest to większy serwis wymiana nie trwa 30 minut, a maksymalnie 10, ceny takie jak wszędzie, jakość- zmieniałem u nich opony już 3 albo 4 razy za każdym razem byłem bardzo zadowolony. polecam.
    • biotyt Re: wymiana opon 25.04.13, 07:42
      Ja co roku wymieniam na ul. Andrzeja tuż przed stadionem.
      • urwiss Re: wymiana opon 26.04.13, 18:52
        Polecam Wegnera na ul Orła Białego w Piastowie. W zeszłym roku gratis sprawdzili przy okazji główne podzespoły samochodu na obecność usterek (głównie zawieszenie, hamulce, układ kierowniczy). Obsługa miła, rzeczowa, ceny standardowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka