kejt1991 21.04.13, 21:48 Gdzie w Pruszkowie solidnie i tanio wymieniają opony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zibi-pruszkow Re: wymiana opon 21.04.13, 23:07 na ul. Andrzeja, przed basenem, p[o prawej stronie, u Norberta, solidnie, sprawdzone przez lata. Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: wymiana opon 22.04.13, 00:02 na plywackiej, bez zapisow, tylko kolejka. 15 min i opony z wywazeniem zmienione. Odpowiedz Link Zgłoś
karambaaa Re: wymiana opon 22.04.13, 09:50 Przez wiele lat byłem klientem wulkanizacji na Pływackiej i było ok, nigdy nie miałem zastrzeżeń co do samej strony technicznej wymiany opon / wulkanizacji / wyważania. Jednak od czasu, gdy interes przejął zięć pana Kaczora poziom obsługi zmienił się radykalnie - facet jest niemiły i opryskliwy. Mówi się, że każdemu może się zdarzyć gorszy dzień, ale jeśli jadę raz, drugi, trzeci i facet ma zawsze gorszy dzień, to ja dziękuję. I choćby z tego względu nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: wymiana opon 22.04.13, 14:23 serwis popsul sie ze wzgledu na gburowatosc wlasciciela czy usluga wykonywana jest gorzej? Bo jesli tylko to 1 to ja nie zauwazylem jakich gburowatosci, nie wymagam zeby zmieniajacy kola bawil mnie rozmowa tylko zeby solidnie wykonal swoja prace. Odpowiedz Link Zgłoś
pruszkowdwa Re: wymiana opon 22.04.13, 08:24 jak solidnie to cena będzie odpowiednia do jakości, na forum był już wątek o taniej wymianie opon Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: wymiana opon 22.04.13, 09:47 Ponownie odradzam partactwo z ulicy Wiśniowej. Zakładał mi zimówki. Nie umie wyważać i na jednej feldze potrafi zawiesić 5-6 wzajemnie się niwelujących ciężarków bo nie usuwa zaschniętego błota. Rano samochód stał na dwóch kapciach. "Fachowiec" nie przyjął reklamacji. Za ewentualne oczyszczenie felg żąda dodatkowej opłaty. Uratował mnie Stańczyk z ulicy Czereśniowej. Przyjechał z kompresorem, który pozwolił mi na napompowanie kół do stanu pozwalającego jechać na warsztat. Kilka ciężarków "fachowca z Wiśniowej" zastąpił jednym ciężarkiem bo przed wyważaniem starannie oczyszcza z błota wewnętrzna stronę obręczy. Punkt na Czereśniowej rekomenduję z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
xszlem Re: wymiana opon 22.04.13, 14:33 odradzam Wagnera z Brwinowskiej pisałem już o tym jak założył to koło odpadło. Reklamacja - zapomnij radź sobie człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
michart Re: wymiana opon 22.04.13, 20:16 Mnie, kiedyś też o tym pisałem, jednego koła z kompletu zapomniał wyważyć, choć miał wyważyć wszystkie. Nie używa klucza dynamometrycznego (przynajmniej, 2x jak kiedyś byłem to nie używał), tylko, dokręcając, pruje pneumatycznym. Także nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jab0olb Re: wymiana opon 22.04.13, 22:00 polecam serwis gumiarski na Regulskiej (to już chyba Ursus- jadąc od Alej jerozolimskich zaraz za budowaną właśnie południową obwodnicą, po prawej stronie). jako że jest to większy serwis wymiana nie trwa 30 minut, a maksymalnie 10, ceny takie jak wszędzie, jakość- zmieniałem u nich opony już 3 albo 4 razy za każdym razem byłem bardzo zadowolony. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
biotyt Re: wymiana opon 25.04.13, 07:42 Ja co roku wymieniam na ul. Andrzeja tuż przed stadionem. Odpowiedz Link Zgłoś
urwiss Re: wymiana opon 26.04.13, 18:52 Polecam Wegnera na ul Orła Białego w Piastowie. W zeszłym roku gratis sprawdzili przy okazji główne podzespoły samochodu na obecność usterek (głównie zawieszenie, hamulce, układ kierowniczy). Obsługa miła, rzeczowa, ceny standardowe. Odpowiedz Link Zgłoś