kk.nn 19.10.14, 20:09 Prosze o opinie o tej szkole. Planuje skorzystac z oferty ale nie wiem czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilka9990 Re: Pi School Szkoły Językowe 01.05.16, 18:33 dla mnie warto, fajna szkoła, kłada nacisk na mówienie, co bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
marjez_78 Re: Pi School Szkoły Językowe 11.05.16, 12:09 a jak z lektorami? wymagajacy? chciałabym trochę podszkolic swój angielski, ale musiałabym chodzić do grupy dorosłych. w pracy zawsze przyda się taka wiedza a jednak dawno nie używany język zanika... zastanawiam się właśnie nad nimi bo blisko mieszkam więc nie traciłabym czasu na zbędne dojazdy, a wiadomo jak to warszawa... Odpowiedz Link Zgłoś
dawidpazo Re: Pi School Szkoły Językowe 09.08.16, 14:19 Przed zapisaniem sie do grupy poproszą cie o wypełnienie specjalnego testu i rozmowe z lektorem i na tej podstawie określą na jakim jestes poziomie. Ogólnie jestem zadowolony z tej szkoły więc według mnie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy_s Re: Pi School Szkoły Językowe 01.11.16, 12:14 warto - przygotowałam się w niej do egzaminu z języka angielskiego (zdałam go bez problemu) Odpowiedz Link Zgłoś
berrkas Re: Pi School Szkoły Językowe 15.02.18, 21:42 polecam, jak najbardziej. bardzo fajna, przyjazna szkoła! można wiele się nauczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orilka Re: Pi School Szkoły Językowe IP: *.147.100.168.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.11.18, 09:02 zadowolona jestem z Pi School i ich kursów. Chodziłam tam w zeszłym roku i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona. Niezły klimat ma ta szkoła, dobrych lektorów. jest bardzo ok i godna polecenia! Odpowiedz Link Zgłoś