Dodaj do ulubionych

Dobra krawcowa

22.08.15, 18:18
Czy ktos zna dobra krawcowa w Pruszkowie? Sprawa błaha, bo tylko skracanie spodni, ale jakoś dużo krawcowych ma z tym problem, bo albo krzywo robia szew, albo mimo zaznaczenia skracaja wiecej niz miały. Na pewno odpada Pani Ela z Armii Krajowej, pani z osiedla Staszica i z Bolesława Prusa. Wszystkie trzy maja problemy ze skracaniem spodni.
Obserwuj wątek
    • blackwadera Re: Dobra krawcowa 22.08.15, 23:04
      Na Żbikowie są poprawki krawieckie. Adresu nie pamiętam. Naprzeciwko biblioteki
    • kami-lla Re: Dobra krawcowa 23.08.15, 17:44
      W dawnzm Domu Rzemiosa vis a vis kościoła (na parterze Bank),róg Berenta i Kraszewskiego, po schodkach na I p.
      • aaliyah83 Re: Dobra krawcowa 23.08.15, 17:55
        ja jestem zadowolona z Pani to chyba na ul. ANdrzej,po schodkach, na dole jest szklarz, jakies drzwi itp.
      • anetam1984 Re: Dobra krawcowa 24.08.15, 15:32
        Pani Basia bodajze? A orientujesz sie ile bierze za skracanie? Bo słyszałam,ze jest dobra,ale tez podobno bardzo droga.
        • aaliyah83 Re: Dobra krawcowa 24.08.15, 16:39
          Nie wiem czy tak ma na imię, ma blond włosy, szczupła. Nie wiem dokładnie ale ilekroć do niej coś zanoszę mam wrażenie, że nie bierze dużo. Nie chcę wprowadzić w bład ale spodnie to chyba tak 15-20 max. Zazwyczaj zbieram i zanoszę hurtowo.
          • qua_ne Re: Dobra krawcowa 02.09.15, 16:39
            W Ursusie jest nowy krawiec malaszwalnia.pl naprzeciw lidla. robią poprawki i szyją póki co jestem bardzo zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka