Dodaj do ulubionych

Restauracja Kaukaz - Radzymin

24.03.13, 20:08
Restauracja Kaukaz zaprasza.

Oferujemy Państwu szeroki wachlarz tradycyjnych kaukaskich potraw, włoskich makaronów i wiele innych smacznych dań w atrakcyjnych cenach.
Organizujemy imprezy okolicznościowe (chrzciny, komunie, urodziny, imieniny, rocznice ślubu).

Restauracja Kaukaz
Radzymin, ul. Konstytucji 3 Maja 30 (vis-à-vis Szpitala)
www.restauracjakaukaz.pl
Obserwuj wątek
    • rypioze Re: Restauracja Kaukaz - Radzymin 24.03.13, 21:35
      Czy flaki i schabowego z kapustą dostanę?
      • qucyk Re: Restauracja Kaukaz - Radzymin 24.03.13, 22:13
        raczej nie smile Ale też bym zjadł dobrych flaków smile
        • rypioze Re: Restauracja Kaukaz - Radzymin 04.04.13, 20:36
          Widzisz qucyku,nawet im się nie chce odpisać.Chyba moja noga tam nie postanie.
          • slabex Re: Restauracja Kaukaz - Radzymin 04.04.13, 21:32
            Witam.

Przepraszamy za późną odpowiedź.
            Niestety flaków i schabowego nie mamy w menu.
            Za jakiś czas będą lancze i wtedy będą w ofercie.
            Menu dostępne jest na naszej stronie internetowej www.restauracjakaukaz.pl

Zapraszamy i życzymy smacznego.

Restauracja Kaukaz
            Radzymin, ul. Konstytucji 3 Maja 30 (vis-à-vis Szpitala)
            www.restauracjakaukaz.pl
            • rypioze Re: Restauracja Kaukaz - Radzymin 05.04.13, 08:41
              Dziękuję za wyczerpującą odpowiedż.
              • juzeppe13 Re: Restauracja Kaukaz - Radzymin 07.04.13, 15:15
                qucyk tyle lat czekałem nie chciałem tego pisać ale ty poprostu jesteś debilem żal mi ciebie człowieku zastanów sie nad sensem zycia prosze albo nie płac za internet i bedzie spokój
                • qucyk Re: Restauracja Kaukaz - Radzymin 07.04.13, 21:06
                  juzeppe13 heheh - toś pokazał jakim jesteś debilem smile Nie ten post, nie te słowa itp. Nawet nie ma co tu komentować smile
                  • rypioze Re: Restauracja Kaukaz - Radzymin 08.04.13, 08:48
                    Facet przedawkował i nie wie gdzie jest.
                    • juzeppe13 Re: Restauracja Kaukaz - Radzymin 08.04.13, 22:37
                      Czytsjąh was obydwu wszech wiedzących i wszystko rozumiących ludzie maja was dosyc tylko boja się to napisąc cała Viktoria z was ryje społeczniki i donośiciele na innym osiedlu poprostu dostali byście w RYJ
                      • osiedlanin Re: Restauracja Kaukaz - Radzymin 09.04.13, 09:11
                        To idź i daj mu w ryj jak żeś taki chojrak, sądzę że do "służb" na skargę nie poleci.
                      • qucyk Re: Restauracja Kaukaz - Radzymin 09.04.13, 09:14
                        heheh, koleś nawet nie wiesz co piszesz. Nie pij tyle smile
                        Gdybyś znał stan faktyczny to sam sobie w ten pusty czerep zarąbał i zapłakał nad własną głupotą. No chyba że jesteś mentalnie ograniczony (a na to wygląda), to już nikt nie jest w stanie Ci pomóc. I chyba nikt by nie chciał smile
                        • rypioze Re: Restauracja Kaukaz - Radzymin 09.04.13, 15:10
                          Zaczęło się od jadłospisu,a ma się skończyć na mordobiciu z idiotą?
                          • qucyk Re: Restauracja Kaukaz - Radzymin 09.04.13, 15:30
                            fakt, szkoda ręki na idiotę smile
                            • zalewix1 Re: Restauracja Kaukaz - Radzymin 26.06.13, 16:44
                              Witajcie, zapytam krótko smacznie i świeżo jest w tej restauracji? Bo chciałem coś zamówić dzisiaj. Proszę o szybką odp.
                              • apkosik Re: Restauracja Kaukaz - Radzymin 24.07.13, 18:38
                                jedzenie niesmaczne , obsługa fatalna
                                • aghni666 Re: Restauracja Kaukaz - Radzymin 26.07.13, 21:01
                                  o gustach ponoć się nie dyskutuje, ale mi i mojemu mężowi jedzenie bardzo smakowało
                                  na obsługę też złego słowa nie mogę powiedzieć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka