studus 06.05.03, 20:06 czy w konstancinie jest gdzies miejsce by pojezdzic na rolkach?! a co z basenem? moze ktos wie gdzie mona by pochodzic na basen?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
timit Re: rolki i basen 06.05.03, 21:30 w piasecznie jest spoko basen.tanio, czysto a wieczorami luz i spokoj.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
studus Re: rolki i basen 06.05.03, 21:50 a mozna dokladniej poporsic o opis gdzie ten basen w piasecznei sie miesci!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: rolki i basen IP: *.crowley.pl 08.05.03, 11:42 timit napisał: > w piasecznie jest spoko basen.tanio, czysto a wieczorami luz i spokoj.polecam. > Gdzie dokladnie ten basen? Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: rolki i basen 08.05.03, 22:26 ulicy nie pamietam...niedaleko pizza hut...przy jakiejs szkole...tyle wiem...jak sie dowiem to dam znac... Odpowiedz Link Zgłoś
studus Re: rolki i basen 08.05.03, 22:34 hej! jezdzisz tam? podobno jest o maly basen, w zwiazku z tym moje pytanie o ilosc torow, dlugosc basenu oraz jego max i min glebokosc? i spokojnie bede czekal na odp, choc lato idzie i gdzies cialo trza schodzic ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timit Re: rolki i basen IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.05.03, 18:46 basen 25...jest zjezdzalnia i basenik dla dzieci.torow jest chyba z 5...ale nie jestem pewien. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś