kaliaa 07.12.05, 08:46 mam pytanie ktoredy pojechac na ursynow na imielin samochodem z pruszkowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wfe416n Re: jak dojechac na imielin 07.12.05, 15:31 Najprościej: Pruszków - Al. Jerozolimskie - w prawo Łopuszańska - Hynka - Marynarska - dalej obiazd porowadzi ( był jeszcze niedawno )- na końcu obiazdu w prawo Rzymowskiego - Dolina Służewiecka i jesteś na Ursynowie, przynajmniej początku Ursynowa od strony centrum. Można dojechać od strony Piaseczna jest czasami lepsze rozwiązanie. Jak możesz podaj ulicę Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Re: jak dojechac na imielin 07.12.05, 20:30 wfe416n podał najprościej, moja wersja jest trochę krzywa, ale przydatna w porannych korkach: z Pruszkowa przez Pęcice, Sokołów, w lewo przez Puchały, mijasz cmentarz, kawałeczek al. Krakowską w stronę Warszawy, w Raszynie w prawo w Sportową, przez Rybie i Dawidy do Puławskiej, kawałek Puławską w stronę centrum, w okolicach Geanta w prawo, na rondku w lewo w Roentgena, w prawo w Aleję KEN i już jesteś :-) Wyjeżdżając na Puławską nie da się skręcić w lewo, trzeba pojechać kawalątek w stronę Piaseczna i zawrócić lub odbić w lewo z Baletowej tuż przed Puławską (w Farbiarską), i potem w prawo np. w Ludwinowską - z niej można skręcić w Puławską w lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_007 Re: jak dojechac na imielin 07.12.05, 22:19 I do czasu jak nie skończą przebudowy skrzyżowania przy Galerii Mokotów to może być najszybsza droga na Ursynów. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: jak dojechac na imielin 08.12.05, 08:52 jednak pojechalam przez loipuszanska i to zanim mi wfe odpowiedzial portrzebowalam dojechac na 12 do multikina na imielin. I powiem tak nie bylowcale duzych korkow nawet przy galerii mokotow, ale ja gapa jestem bo nie skrecilam z dolinki sluzewieckiej w ursynow tylko prawie zajechalam bodajze na czerniakow. Jakos na mapie inaczej to wygladalo, potem znowu z kina potrzebowalam dojechac do piaseczna i probowalam jechac intuicyjnie - oczywiscie skonczylo sie to moim kolejnym zgubieniem i ponownym utwierdzeniem w przekonaniu, iz nie znosze ursynowa i nie umiem sie po nim poruszac. Do tego warunki pogodowe byly fatalbne wszystkie szyby w srodku poparowane, a okna nie moglam porzadnie otwozryc bo z malym dzieckiem jezde. Niemniej jednak zamierzam teraz co srode bywac w tym multikinie wiec pewnei sie troche lepiej rozezam w tym znienawidzonym ursynowie, czego soebie z calego serca zycze bo poki co dostaje gesiej skorki na mysl ze znowu mam tam za tydzien jechac... Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: jak dojechac na imielin 08.12.05, 09:40 hmm... żeby z Dolinki dojechać do Czerniakowa to trzeba się jednak trochę namęczyć, jeśli pojechałaś prosto to przypuszczam że wyjechałaś gdzieś na Wilanowską a jeśli w lewo to na Stegny:-) > oczywiscie skonczylo sie to moim kolejnym zgubieniem i ponownym utwierdzeniem > w przekonaniu, iz nie znosze ursynowa i nie umiem sie po nim poruszac poruszanie się po Ursynowie bardzo dobrze robi na orientację, wiem coś o tym:) a nie lepiej było kolejką i metrem do Imielina? Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Re: jak dojechac na imielin 08.12.05, 09:46 zwierz.alpuhary napisał: > a nie lepiej było kolejką i metrem do Imielina? Samochodem jednak szybciej. A poza tym kolejką i metrem z bobaskiem... multikino.pl/9213,7,1281641,innywymiarkina.html Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: jak dojechac na imielin 08.12.05, 14:43 rzeczywiscie nie na czerniakow a na stegny :) a podroiz komunikacja miejska z trzymiesiecznym dzieckiem w taka pogode to raczej kiepski pomysl... erleusortok czyzbys bywalw miltibaby kino? Odpowiedz Link Zgłoś
erleusortok Re: jak dojechac na imielin 08.12.05, 16:06 Czyżbym nie. Ja tylko wiem, że takie są :-) Mój potomek ma 4 lata i chodzi na normalne seanse. Odpowiedz Link Zgłoś