uasiczka 02.02.06, 08:27 życzcie mi jakieś zyczenia ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erleusortok Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 08:51 Zdrowia, fury pieniędzy, szczęścia*, cierpliwości i poczucia humoru! *bo na Titanicu zdrowie i pieniądze mieli, a szczęścia im zabrakło Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 09:01 dziękuję ;)) <witualne pierniczki> Odpowiedz Link Zgłoś
annamarialk Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 09:07 spełnienia marzeń, radości i czego sobie tylko wymarzysz !!!! Ciesz się z tych urodzin bo za rok nie będziesz młodsza !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aog Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 09:25 annamarialk napisała: > spełnienia marzeń, radości i czego sobie tylko wymarzysz !!!! > Ciesz się z tych urodzin bo za rok nie będziesz młodsza !!!! jak ja będę miała urodziny to takich życzeń nie chcę zobaczyć :D Uasiczko życzę zdrowia, pomyślności, pociechy z dążeń i celów osiągniętych, spełnienia marzeń... no i kasy oczywiście a reszta się wtedy sama ułoży :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 09:06 no uasiczka przyznaj sie ktore? :) Ja Ci zycze spelnienia wszystkich marzen. Odpowiedz Link Zgłoś
basiak63 Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 09:19 "W dniu tak pięknym i wspaniałym, Życzę ci serduszkiem całym, Dużo zdrowia, sto lat życia Milion złotych do zdobycia :)" To zapożyczony wierszyk okolicznościowy, specjalnie na Twoje urodziny. A ode mnie : Wszystkiego najlepszego i uśmiechniętego , uasiczko! Odpowiedz Link Zgłoś
francesca12 Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 11:25 Samych chwil pięknych jak motyle, zachwytu w oczach, oraz uśmiechu na twarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kol Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 12:34 To i moja skromna osoba pozwoli sobie zlozyc zyczenia wszystkich wymarzonych najow.. By choc te najwazniejsze udalo sie spelnic do kolejnych - 18-nastych urodzin:) Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 14:57 dzięki wszystkim ściskam was gorąco i lecę do męża pa Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 15:21 Zdrowia i pieniędzy - resztę sobie kupisz. No i pomyślnego przebiegu wiadomej operacji,o której piszesz w drugim wątku. Życzenie aby cała służba zdrowia wreszcie znormalniała byłoby z zakresu SF. Ale kto wie, może kiedyś..... Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 15:50 uasiczka napisała: > i lecę do męża > pa Powoli, przecież nie ucieknie. Wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
ulubione100 Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 17:58 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MIŁEJ JAZDY WKD CODZIENNIE DO PRACY I Z PRACY. Odpowiedz Link Zgłoś
fafolot Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 18:12 wszystkieo naj, naj, naj ... a tak na marginesie, to ile już wiosenek masz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 18:51 Wszystkiego naj i dużo pieniędzy na spełnienie reszty życzeń:-) a będzie może jakiś tort? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_007 Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 19:05 Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia !! Odpowiedz Link Zgłoś
jb1602 Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 20:20 pozwól złożyć sobie takie życzenia - by uśmiech gościł codziennie na Twej twarzy oraz w Twoim sercu, a także, byś mogła codziennie wieczorem powiedzieć sobie: "to był dobry dzień" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 20:25 to ja zaintonuję, kto się dołączy ? Stoooo laaaaaaaat stooooo laaaaat niech ..... Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 20:42 Dołączam! ...niech żyje, żyje nam!... Wszystkiego, wszystkiego naj...! No i szybko zrosniętych nóg, mruczących kotów i braku duchów dodatkowo życzę:-) Pozdrawiam cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: a ja mam dzisiaj urodziny 02.02.06, 21:48 Żeby Ci się koty dobrze chowały :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sofanes Re: a ja mam dzisiaj urodziny 03.02.06, 02:42 Uasiczko - happy...ehem...STO LAT! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: a ja mam dzisiaj urodziny 03.02.06, 07:42 dzięki dzięki dzięki jesteście super ściskam was mocno Odpowiedz Link Zgłoś
derekpl Re: a ja mam dzisiaj urodziny 07.02.06, 21:15 a ja mam dzisiaj urodziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: a ja mam dzisiaj urodziny 07.02.06, 21:39 derekpl napisał: > a ja mam dzisiaj urodziny :) To wszystkiego naj, naj, najlepszego. A na piwo gdzie zapraszasz i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
1sushi Re: a ja mam dzisiaj urodziny 07.02.06, 21:48 ~~~~~~uasiczka / toś ty się rodziła tyle dni? to az tyle poród trwał ? a życzę wszystkiego naj, naj :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: a ja mam dzisiaj urodziny 07.02.06, 22:40 derekpl napisał: > a ja mam dzisiaj urodziny :) Wszystkiego najlepszego, zarówno przez pozostałe półtorej godziny, jak i przez cały przyszły rok :-) * * * Chyba obserwujemy narodziny nowej świeckiej tradycji w postaci wątku urodzinowego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: a ja mam dzisiaj urodziny 07.02.06, 22:51 sqh napisał: > Chyba obserwujemy narodziny nowej świeckiej tradycji w postaci wątku > urodzinowego :-) > Oby ten zwyczaj utrzymał się do moich urodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek widzę, że straciłem imprezę 08.02.06, 01:56 no ale urodziny to urodziny wypić trzeba ;) Spóźnione marzenia niech też się spełniają! ps. Wodnik to dobry znak zodiaku, czy taki jak inne? Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: a ja mam dzisiaj urodziny 08.02.06, 07:29 Sto lat sto lat niech nam zyje, niechaj tyje, je, i pije!!! NICHAJ ŻYJE NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM Odpowiedz Link Zgłoś
derekpl Re: a ja mam dzisiaj urodziny 08.02.06, 11:06 Dzieki wszystkim - usmialem sie po pachy :) Z imprezowania nici bo nie jestem w pruszkowie i szybko nie bede. Jeszcze raz dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: a ja mam dzisiaj urodziny 08.02.06, 15:45 derekpl napisał: > Dzieki wszystkim - usmialem sie po pachy :) > Z imprezowania nici bo nie jestem w pruszkowie i szybko nie bede. > > Jeszcze raz dzieki To nie jest problem, pojedziemy do Ciebie ( nawet daleko ). Odpowiedz Link Zgłoś
derekpl Re: a ja mam dzisiaj urodziny 08.02.06, 15:46 He he - jak narazie krakow - ale jk dlugo nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: a ja mam dzisiaj urodziny 08.02.06, 21:53 i ja pozno co prawda, ale dolaczam sie do zyczen SPELNIENIA MARZEN :) Odpowiedz Link Zgłoś