aniarad1 11.04.06, 11:41 Ja ostatnio chodze do Edyty, na POW, ale troche zastanawiam się nad zmianą.Kogo możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nbpm Re: a dobry fryzjer damski??? 12.04.06, 11:51 Polecam fryzjerkę z ul. POW blisko stacji, jest to młoda dziewczyna niezwykle kreatywna w swojej pracy. Poleciła mi ja koleżanka, była i jestem bardzo zadowolona. Minusem jest to że ma mały lokal. Niestety nie mam numeru telefonu ale łatwo ją znależć, idąc od stacji w stronę tunelu, zaraz za gabinetem kosmetycznym i solarium. I jest naprawdę niedroga. Odpowiedz Link Zgłoś
aniarad1 Re: a dobry fryzjer damski??? 13.04.06, 08:26 chyba mówimy o tej samej... Odpowiedz Link Zgłoś
aniaol2 Re: a dobry fryzjer damski??? 14.04.06, 14:12 Janina Rex na ul. Mireckiego, za rynkiem,przed dawną pocztą. Odpowiedz Link Zgłoś
she303 Re: a dobry fryzjer damski??? 21.04.06, 11:11 Kiedy nosiłam krótkie włosy zawsze chodziłam do Darka,ma zakład przy dawnym kinie słońce, naprawde byłam zawsze zadowolona, ale ostatnio zapusciłam włosy na dłuższe i do takich włosów już nie jest zbyt dobry ( mam na mysli strzyżenie) Ktos polecił mi Bożenę ( na zakład na kilinskiego i w Kauflandzie)kiedyś jakieś dziesięc lat temu chodziłam do niej chyba spróbuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniarad1 Re: a dobry fryzjer damski??? 22.04.06, 12:13 chodziłam kiedys przez 2 lata do Bozeny, raz było lepiej raz gorzej, po czym zrobiło się fatalnie i przestałam do niej chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
monia.nowak Re: a dobry fryzjer damski??? 24.04.06, 11:14 Hej Aniu, ja też chodziłam do Edyty i do Janiny Rex i do Kauflandu ale ... zawsze byłam niezadowolona, bo mam długie włosy i bardzo "puszyste" więc jak mi obcinali to była kopka siana. Teraz przed chrzcinami byłam u fryzjerki w ODK na Żeromskiego (w środku jest też kosmetyczka) i obcinała mnie ta młodsza fryzjerka - jestem wreszcie zadowolona! Chyba moge polecić - zapłaciłam tylko 15 zł.(bez modelowania) pozdr. monia Odpowiedz Link Zgłoś
makaluu Re: a dobry fryzjer damski??? 16.05.06, 19:41 tez polecam fryzjerkę w ODK! Szczególnie panią Agnieszkę! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: a dobry fryzjer damski??? 17.05.06, 13:57 ja polecam fryzjerkę przy Sikorskiego w pasażu sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
agula2006 Re: a dobry fryzjer damski??? 25.05.06, 15:41 u Bożeny byłam dwa razy: raz na uczesaniu na ślub: byłam umówiona na konkretną godzinę, przychodze a tu okazuje sie ze akurat tego dnia slub brał tez koleś co tam pracował, więc było czesanie: tego faceta, jego przyszlej żony, i 5 innych panienek z tego slubu. czekałam godzine i nawet nie umyli mi głowy. po tym czasie wstalam i sie zapytałam czy zostane obsłuzona bo ja tez mam ślub, jestem swiadkowa i mam ograniczony czas. Po tym łaskawie zaczęto robic mi fryzurę, która i tak wyszła beznadziejnie. Drugi raz byłam na farbowaniu w Kauflandzie, gdzie jakaś ruda dziewczyna stwierdziła ze skoro wczesniej mialam rozjaśniane włosy to ona mi ich nie przyciemi i zrobiła mi ochydny blond balejage. NIGDY WIĘCEJ NIE PÓJDE DO KTÓREGOS Z SALONU BOŻENY. Natomiast polecam salon "Edyta", ale fryzjerke Martę, dziewczyna świetnie dobiera kolory i strzyże. Odpowiedz Link Zgłoś
makaluu Re: a dobry fryzjer damski??? 05.07.06, 21:14 u Bożeny byłam dwa razy: raz na uczesaniu na ślub: byłam umówiona na konkretną godzinę, przychodze a tu okazuje sie ze akurat tego dnia slub brał tez koleś co tam pracował, więc było czesanie: tego faceta, jego przyszlej żony, i 5 innych panienek z tego slubu. czekałam godzine i nawet nie umyli mi głowy. po tym czasie wstalam i sie zapytałam czy zostane obsłuzona bo ja tez mam ślub, jestem swiadkowa i mam ograniczony czas. Po tym łaskawie zaczęto robic mi fryzurę, która i tak wyszła beznadziejni miałam podobna przygodę! Spieszyłam sie na 18nastkę i fryzjerka Mardzia oczywiście musiała pół swojej rodziny przedemną obsłuzyć!! A jako fryzjerka jest beznadzienja. Odpowiedz Link Zgłoś
aniarad1 Re: a dobry fryzjer damski??? 06.07.06, 08:48 na swój slub tez byłam umówiona na uczesanie do Bożeny, i podobnie jak wyżej, był duuuży poślizg, myślałam, że nie zdążę (no i w zasadzie, zeczywiście nie do końca zdążyłam, pół godziny później dotarłam do kosmetyczki, dobrze, że jeszcze była wolna, bo musiałbym sobie sama makijaż robić) Nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
evaliaa Re: a dobry fryzjer damski??? 12.07.06, 11:55 Kiedys wlosy obcinalam u Marka przy ul.Limanowskiego ale przestalo mi sie podobac to co robil mi na głowie po czym postanowilam spróbować obciąc włosy u koleżanki fryzjerki Kingi, która pracuje w zakładzie Maja przy ul. Maja i jak przyszłam tam 2,5 roku temu tak zostałam i póki co zmieniać nie będe:)) Kinga jest b. dokładna i fajnie dobiera fryzury a przede wszystkim lubi to, co robi:) Juz kilka razy na ulicy zdarzylo mi sie ze panie zaczepialy mnie kto zrobil mi taka fajna fryzurę/kolor itp. Efekt końcowy pracy fryzjera i zadowlona klientka to chyba najlepsza reklama dla fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
dove5 Re: a dobry fryzjer damski??? 28.12.06, 18:25 Także polecam salon Maja przy 1 Maja, na przeciwko poczty. Osobiście strzygę i czeszę się u Majki. Druga fryzjerka -Kinga- jest bardzo sympatyczna i, jak obserwuję czasami, ma wyobraźnię do ciekawych fryzur. Potrafi coś niebanalnego wymysleć. Pozdrawiam D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RENATA Re: a dobry fryzjer damski??? IP: *.play-internet.pl 21.02.22, 17:10 Właśnie wróciłam z salonu Strzyżenie,kolor i modelowanie Piękny ciepły blond,wycieniowane,odświeżona fryzura Fryzjer,doradca,profesjonalista,wysłucha,nie spieszy się. Spróbujcie koniecznie, widziałam też super męskie strzyżenie 😊 AREK GAŁĄZKA UL.WOŁOWSKIEGO 2 Niedaleko szkoły 6 Odpowiedz Link Zgłoś
wikikur88 Re: a dobry fryzjer damski??? 22.03.22, 13:17 Cześć wszystkim, mam na imię Wiktoriia i robię profesjonalny doskonały masaż erotyczny !! Proszę dzwonić +48793403057, na ten moment robię w domu, ul Mechaników 3/27 , oraz mam gabinet w Szpital Powiatowy w Pruszkowie, aleja Armii Krajowej 2/4, pytać Wiktoriia Kurinko. Czekam na Ciebie:)) Odpowiedz Link Zgłoś