deptaczek 28.04.06, 14:05 problem może prozaiczny, ale za to bardzo piątkowy nie wiem, gdzie w Pruszkowie mozna kupic swieze ryby. budka kolo Dragona mi nie odpowiada. innych sklepow nie znam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike.wazowski Re: gdzie kupujecie ryby 28.04.06, 14:24 Jest jeszcze sklep rybny na B.Prusa obak Lukas Banku. Ale nie mam przekonania do tego miejsca. A sklep koło Dragona to w mojej opinii najlepszy rybny w Pruszkowie. Jeszcze nigdy nietrafiłem tam na nieświezy towar. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: gdzie kupujecie ryby 28.04.06, 17:16 zaraz, bo ja czegoś nie rozumiem. Lukas Bank jest na Kraszewskiego a na Prusa przy skrzyżowaniu z Kościelną i Sprawiedliwości jest rzeczywiście najstarszy w Pruszkowie i chyba całkiem niezły sklep rybny. Czy na Prusa otworzyli jakiś Lukas Bank? Pytam szczerze, bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: gdzie kupujecie ryby 28.04.06, 17:18 najstarszy w > Pruszkowie i chyba całkiem niezły sklep rybny. oczywiście "najstarszy" w moim odczuciu, był "już" za mojego dzieciństwa czyli w PRL-u:-) Odpowiedz Link Zgłoś
soloviev Re: gdzie kupujecie ryby 28.04.06, 18:41 Lukas Bank zostal przeniesiony z Kraszewskiego do rogu Sprawiedliwosci i Boleslawa Prusa. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ja Re: gdzie kupujecie ryby 28.04.06, 17:26 lukas bank B. Prusa róg Sprawiedliwości Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_forum Re: gdzie kupujecie ryby 28.04.06, 19:10 fajnie, zupełnie przypadkowo dowiedziałem się, że Lukas Bank ma w Pruszkowie oddział :) a co do ryb, to w tym sklepie przy Dragonie mają dobre Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ja Re: gdzie kupujecie ryby 28.04.06, 17:21 hmm budka kolo Dragona ma najlepszy i najświeższy towar w Pruszkowie,po zatym miła obsługa i zawsze doradzą, ten na Prusa mnie nie przekonuje bo kiedyś trafiłam na nieświżą rybę a po zatym sklep sprawia wrażenie brudnegio i śmierdzącego Odpowiedz Link Zgłoś
aog Re: gdzie kupujecie ryby 28.04.06, 19:10 Deptaczku, ten koło Dragona jest super, po opuszczeniu Pruszkowa najbardziej żal nam tego sklepu :), serio :D pamiętam, że mąż u nich kupował filety z czegoś co miało w nazwie "nilowy" widzisz nazwy nie pamiętam a smak tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
evelin111 Re: gdzie kupujecie ryby 26.07.06, 18:11 Drogi Deptaczku ! Nie wiem ,dlaczego budka koło Dragona Ci nie odpowiada. Kupuje tam od 9 lat. Zawsze świeży towar,duży wybór, przemiła obsługa , zawsze doradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
sqz Re: gdzie kupujecie ryby 26.07.06, 20:46 ja wole sobie zlowic przynajmniej mam pewnosc ze swieza :) ale niestety nie zawsze sie udaje :) Odpowiedz Link Zgłoś