Gość: bart IP: *.pkobp.pl 21.07.03, 15:35 Co sądzicie o Papierni z tego co ją obserwuje to strasznie mozolnie się rozwija aczkolwiek rozwija. Osobiście lubię Winniczka, Noemi- bielizna CK i makarony z Pomodoro A wy ??? Czego Wam tam brakuje ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
timit Re: Stara Papiernia 21.07.03, 16:31 brakuje milej obslugi w setce, dluzszych godzin otwarcia, wiekszej ilosci knajp...ogolnie wiecej zycia!!pralni - ale nien wiem czy pasowalaby do ogolnej koncepcji exclusive... Odpowiedz Link Zgłoś
studus Re: Stara Papiernia 22.07.03, 16:13 przyjaznej atmosfery! nastawionej na ludzi! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esscort Re: Stara Papiernia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 22:40 timit napisał: > brakuje (...) pralni - ale nien wiem czy pasowalaby do ogolnej > koncepcji exclusive... Przecież ta cała papiernia to jest pralnia pieniedzy i bardzo pasuje do ogólnej koncepcji exclusive > Odpowiedz Link Zgłoś
jacklosi Re: Stara Papiernia 11.08.03, 14:00 Gość portalu: esscort napisał(a): > timit napisał: > > > brakuje (...) pralni - ale nien wiem czy pasowalaby do ogolnej > > koncepcji exclusive... > > Przecież ta cała papiernia to jest pralnia pieniedzy i bardzo pasuje do ogólnej > > koncepcji exclusive > > Skąd Pan to wie, Drogi Panie? Czyżby na siebie nie zarabiała handlem i usługami? Ja myślę, że zarabia. Odpowiedz Link Zgłoś