Gość: Roman IP: *.polkomtel.com.pl 10.05.01, 11:08 Zobaczcie co nas piszą na łódzkich stronach. http://lodz.naszemiasto.pl/Wiadomosci/? tt=40&ii=36934&oo=1488#o_1488 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaLOSZ Re: Dojazy do Warszawy IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 13:17 wiadomości są do bani.nie czytać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: Dojazy do Warszawy 29.04.02, 17:25 Odgrzebany temat, ale pasuje jak ulal. W poniedzialki mam zajecia na 17.45, i jako przykladny student zazwyczaj na nie jezdze. A tu dzisiaj: Pociag osobowy tra la la przybedzie z tra la la z 50 minutowym opoznieniem. Jasny gwint. Wiem, ze wczoraj kibole rozbili kilka skladow, ale nie wiedzialem, ze to te ostatnie... Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 08:18 teraz jest ładna pogoda - nic Ci sie nie stanie jak postoisz na peronie. zima w tamtym roku bywało gorzej ale ja sie wsciekalam jeden opozniony o tra la la drugi opozniony o tra la la chociaz jedno mnie zawsze dziwilo na stacji zyrardowskiej - ze nie zapowiadaja pociagow!!!! "PRZEMILY" glosik odyzwa sie tylko wtedy keidy pociag ma opoznienie. DZIWNE RZECZY W TYM ZYRARDOWIE :( Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 13:12 b_a_c_h_a napisał(a): > teraz jest ładna pogoda - nic Ci sie nie stanie jak postoisz na peronie. > zima w tamtym roku bywało gorzej > ale ja sie wsciekalam > jeden opozniony o tra la la > drugi opozniony o tra la la > > chociaz jedno mnie zawsze dziwilo na stacji zyrardowskiej - ze nie zapowiadaja > pociagow!!!! > "PRZEMILY" glosik odyzwa sie tylko wtedy keidy pociag ma opoznienie. > DZIWNE RZECZY W TYM ZYRARDOWIE :( oszczedzaja albo maja w d. pasazerow. Swoja droga kiedys tym "PRZEMILYM" glosikiem byl papierowo scierny bass, z taka tonacja, ze slychac bylo tylko opozniony... Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 13:17 zawsze jezdzisz osobowym?? czy dopiero od czasu pamietnych styczniowych (zdaje sie) zmian Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 13:27 Od czasu zmian. Slyszalem, ze od wrzesnia bedzie po staremu, chociaz juz mi mowia znajomi, ze w pospiesznych kanarzy przymykaja oko na mieszieczny osobowy. Gdyby nie kilka zaleglych kar, tez bym tak ryzykowal. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 13:31 jezdzilam pospiechami ale jak moja firma zmienila siedzibe a na dodatek mialam tylko elgitke studencka do konca marca to obliczylam sobie, ze 1) bilet miesieczny w Zyrardowie - 40 zeta 2) miesieczny - chyba 140, tak? 3) miesieczny w Wawie - chyba 60 razem wychodzi 240 wiec..... potrzebna byla zmiana bryczki, instalacja gazu i fruuuu codziennie bryczka troche juz mi sie znudzilo ale zawsze godzina w jedna strone to lepiej niz poltorej ta cala jzada juz mi sie nudzi - ale skoro nie ma innego wyboru to coz. Trzeba dalej to ciagnac :( Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 13:32 b_a_c_h_a napisał(a): > jezdzilam pospiechami > ale jak moja firma zmienila siedzibe a na dodatek mialam tylko elgitke > studencka do konca marca to obliczylam sobie, ze > 1) bilet miesieczny w Zyrardowie - 40 zeta > 2) miesieczny - chyba 140, tak? > 3) miesieczny w Wawie - chyba 60 > razem wychodzi 240 > wiec..... potrzebna byla zmiana bryczki, instalacja gazu i fruuuu codziennie > bryczka > troche juz mi sie znudzilo ale zawsze godzina w jedna strone to lepiej niz > poltorej > ta cala jzada juz mi sie nudzi - ale skoro nie ma innego wyboru to coz. Trzeba > dalej to ciagnac :( oho! wozimy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 13:34 wiem wiem moj tata by powiedział "BURŻUJKA" Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 13:36 b_a_c_h_a napisał(a): > wiem wiem > moj tata by powiedział "BURŻUJKA" madry tata Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 15:00 b_a_c_h_a napisał(a): > tez tak myslisz?? A co? zle? Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 15:45 b_a_c_h_a napisał(a): > a tak myslisz? ze madry tata, czy ze dobrze mowi? Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 15:48 to ze ejst madry to ja wiem chodzi mi o te drugie Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 15:54 Nie od strony burzujstwa do sprawy podchodze. Tez jezdzilem jakis czas do wawy autem, ale po korkach, spalinach wdychanych szczegolnie w piekne letnie popoludnia, i po sumie traconych godzin za kolkiem, perspektywa jazdy nawet zoltkiem, czytajac gazete, czy cos innego, wydala mi sie zachecajaca. A ze sa wpadki jak wczoraj na peronie, no coz... to tylko wpadki Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 16:41 no mnie tez to starsznie meczy - nie mysl sobie ze traktuje to tak HOP-SIUP meczy mnie przede wszystkim SYF - tj. spaliny korki jakos da sie wytrzymac - swoje trzeba odstac rano w 50 minut jestem w pracy po pracy - w 50 tez raczej sie wyrabiam i codziennie mam godzine do przodu - to ejst naparwde duzo moze nie zdecydowalabym sie na dojazdy ale moja firma jest blisko Dickensa wiec.... latwo sobie skalkulowac czas i forse a agzetki w pociagu tez lubilam czytac zawsze rano bralam METROPOL i czytalam go wracajac :)) ciekawa jestem czy "znamy sie tylko z widzenia"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 17:17 kuki-4 napisał(a): > b_a_c_h_a napisał(a): > > > wiem wiem > > moj tata by powiedział "BURŻUJKA" > > madry tata Pozwolę sobie z Tobą się nie zgodzić... Osobiście sam codziennie jeżdżę samochodem i wudzę same plusy tego rozwiązania... vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 17:18 a skad dokad dojezdzasz?? jesli mozna wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 17:22 b_a_c_h_a napisał(a): > a skad dokad dojezdzasz?? jesli mozna wiedziec? Dojeżdżam spod Sochaczewa "na pragie"... Godzina z lekkim ogonkiem ;->>> vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 17:24 eeeeeeeee chyba niemozliwe no chyba, ze w niedziele lub pracujesz na "dziwne zmiany" Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 17:25 b_a_c_h_a napisał(a): > eeeeeeeee > chyba niemozliwe > no chyba, ze w niedziele > lub pracujesz na "dziwne zmiany" Czemu??? Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 17:27 bo ja z Zyrardowa na ochote jade godzine - a to jest dokaldnie 49 kilometrow no a Ty masz ile km wiecej? 15? 20? a korki???? chyba, ze masz jakiegos odrzutowca :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 17:29 No ja mam na parkin firmowy 64km. Ale poznańska jest najmniej zatloczoną wylotówką w Warszawie. Poza tym korzystam częściowo z bocznych gdzie samochodzik może trochę gardziołko przedmuchać ;-P vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 17:31 no to gratuluje a jak z kosztami??? sam dojezdzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 17:34 Cóż, koszta niestety pewne są. Ale na szczęście mój samochodzik jest całkiem ekonomiczny..... Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 17:37 tak tak pamietam VW no ale ekonomia ekonomia ale jakby nie liczyl ponad 300 stowy wychodzi miesiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 17:39 O nie, pomyłka, nie jeżdżę do pracy VW, na to to bym zbankrutował ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 17:41 a czym? chyba nie 125p - moze i maly i zwyinny ale koszta by bylo 3 razy wieksze no i czas by sie odpowiednio wydluzyl Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 17:42 a Wy tu sobie gadu gadu na stronie he he Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 17:49 wcale nie bylam po prostu ciekawa poza tym - jakie to ma znaczenie kto co ma? w koncu nie szukam na forum sobie BOGATEGO meza Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Dojazy do Warszawy 30.04.02, 18:00 Zjeżdżam do domu. Papa. Miłego świętowania. vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś