agniesia66 23.09.06, 22:32 Na ul Kosciuszki niedaleko PKP podają kebab.-dzisiaj było otwarcie czy ktoś tam juz był, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierz.alpuhary Re: Kebab-Abdul 23.09.06, 22:38 no właśnie, czy ktoś był? Ja od niedawna jestem fanem kebabów:) Odpowiedz Link Zgłoś
kol Re: Kebab-Abdul 24.09.06, 14:26 Na Kosciuszki? Na Kraszewskiego k. koscila to w sumie jakby nowy jest. Ale tu nie widzialem. Cholera musze sie poprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
derekpl Re: Kebab-Abdul 24.09.06, 23:30 Ja ze swojej strony polecic moge kebab znajdujacy sie kolo kosciola sw. Kazimierza, na przciwko Domu Rzeniosla, moze oferta nie jest rewelacyjna, nie ma menu na 10 stron i fajerwerkow w srodku - ale jest czysto i robia super kebab'a, mieso jest swierze i wspaniale przyprawione, smakowo calosc jest super i bodaj za 6 zl. Jak dla mnie - rewelka A zdrugiej strony - stanowczo nie polecam kebab'a za przystankiem WKD pruszkow, moim zaniem - niweluja nieswiezosc miesa ostroscia przypraw i przypaleniem miesa. Nie jest to oje odosobnione zdanie. Ja jak i kolega z ze swoja wybranka serca, po konsumpcji w tym barze mielismy nie przyjemne perypetie zoladkowe (zaznaczam - nie kupowalismy w tym samym czasie - mniej wiecej tydzien po sobie - wiec mam prawo domniemywac - ze sytuacje takie nie sa odosobnione) Ps. Moze warto by wymienic opinie - gdzie warto w pruszkowie cos zjesc ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Kebab-Abdul 25.09.06, 00:45 mnie tez kebab kolo wkd-ki nie smakowal, bleee Odpowiedz Link Zgłoś