929ewa 27.12.06, 11:05 czy słyszeliście coś na temat likwidacji linii Wnuk do Warszawy? Podobno nie podpisano umowy na 2007 r.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike.wazowski Re: AUTOBUS WNUK do W-WY 27.12.06, 13:34 Pierwsze słyszę. Jak to zlikwidować linię do Wawy? Odpowiedz Link Zgłoś
gregory83 Re: AUTOBUS WNUK do W-WY 27.12.06, 14:46 Ale przeciez miasto chyba nie dopłaca do funkcjonowania tej linii. A po drugie to może byc sygnał że władze miasta przygotowują się powoli do podpisania umowy z ZTM na autobus podmiejski. Na pewno ja nie będę płakał za WNUKIEM, jeśli do Pruszkowa dotrze w końcu żółto-czerwony autobus! Odpowiedz Link Zgłoś
wfe416n Re: AUTOBUS WNUK do W-WY 27.12.06, 16:07 mike.wazowski napisał: > Pierwsze słyszę. Jak to zlikwidować linię do Wawy? normalnie, była i nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.wazowski Re: AUTOBUS WNUK do W-WY 27.12.06, 19:54 wfe416n napisał: > normalnie, była i nie ma. Toż to magia jakaś!!! Czyżby nasz Prezydent Pruszkowa był jakimś Davidem Coperfildem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
viking03 A ja słyszałem "na odwrót" 28.12.06, 07:15 ... że właśnie od stycznia 2007 WNUK ma jeźdźic CZĘŚCIEJ, żeby stać się bardziej konkurencyjnym dla PKS-u z Grodziska, który podbiera Wnukowi pasażerów przejeżdżając przez os.Staszica ... Odpowiedz Link Zgłoś
hotinhere Re: A ja słyszałem "na odwrót" 28.12.06, 15:29 No własnie w autobusach WNUKA pojawila sie informacja, ze od nowego roku beda mieli nowe autobusy i zwieksza czestotliowsc kursow wiec plotka ta chyba nie ma potwierdzenia zadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
derekpl Re: A ja słyszałem "na odwrót" 31.12.06, 00:31 Jezdzilem juz kiedys Wnukiem, jak dla mnie, jesli ktos ma za wiele czasu, mocne nerwy i zadaniowe godziny pracy, to oferta dla niego wszystkim innym polecam kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_forum Re: A ja słyszałem "na odwrót" 31.12.06, 10:22 Ja kilka lat temu miałem dojeżdżałem Rapidem na uczelnię. Wytrzymałem miesiąc, po czym stwierdziłem, że wolę iść prawie pół godz. do WKD niż kilka minut do pobliskiego przystanku, na który autobus przyjeżdżał o zupełnie dowolnej porze... WNUK to jest to samo co kiedyś RAPID? Odpowiedz Link Zgłoś
derekpl Re: A ja słyszałem "na odwrót" 31.12.06, 15:24 TAK - kiedys byl RAPID teraz LWNUK Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: A ja słyszałem "na odwrót" 31.12.06, 17:16 nie mylić z RAPITEM, który do dziś jeździ na którejś linii wołomińsko-kobyłkowskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
izzabell Re: A ja słyszałem "na odwrót" 31.12.06, 21:59 ale musze powiedziec, ze ostatnio sie poprawil ten WNUK troche. Kiedys bardziej mozna bylo liczyc na PKS Grodzisk, a teraz Rapid przewaznie jest, a do tego - dobrze grzeja (ogrzewaja) w srodku! a w zimie to najwazniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś