ewka2266 13.05.07, 10:44 Nasz piękny park. Tylko dlaczego ludzie musza do stawów wrzucac butelki po piwie, reklamówki, opakowania po chipsach? Ludzie dbajcie o ten piekny pruszkowski kawałek zieleni! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magister11 Re: Park Potulickich 14.05.07, 16:44 Tylko dlaczego ludzie musza do stawów wrzucac butelki po > piwie, reklamówki, opakowania po chipsach? Bo to bydło. A tak w ogóle to mam nadzieję, że na podmiocie prowadzacym tam działalność ciąży obowiązek szybkiego sprzątania i pokrywania kosztów zniszczeń spowodowanych przez klientelę. Za to sam pomysł przedłużenia molo bardzo mi się podoba. Gdyby jeszcze tylko nie bydło.... Odpowiedz Link Zgłoś
z.bednarek Re: Park Potulickich 14.05.07, 18:28 oj magister, magister, w takiej chwili wstyd mi ze tez nosze ten szacowny tytul naukowy :) od razu bydlem ludzi nazywac, a nie lepiej zaradzic problemowi, poslac tam straz miejska niech wlepia mandaty, postawic troche wiecej koszy na smieci zeby ludziki nie musialy ganiac przez pol parku i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś