Dodaj do ulubionych

Zbiórka krwi

03.06.07, 09:44
Czy ktoś z członków forum wbiera się dzisiaj na oddanie krwi? Zbiórka
odbędzie się na Żbikowie w sali przy Kościele
Obserwuj wątek
    • burza_gradowa Re: Zbiórka krwi 03.06.07, 09:47
      A powiedz jeszcze, proszę w jakich godzinach? i gdzie ta "sala przy kosciele"?
      • marzenkaggg Re: Zbiórka krwi 03.06.07, 09:59
        Standardowo zbiórka zawsze jest w godzinach 9-14. Myślę że dzisiaj też tak
        będzie. Zbiórka odbywa się w budynku obok kościoła. (taki bialy budynek, chyba
        księża tam mieszkają)
    • marzenkaggg Re: Zbiórka krwi 03.06.07, 11:23
      Ja już po. Lżejsza o 450 ml
      • cat_s Re: Zbiórka krwi 03.06.07, 14:04
        Witam,
        Tak się zastanawiam, czy "zbiórka" krwi jest tak nieistotną sprawą, że informuje się o niej "w ostatnie chwili".
        Bo ja bym na przykład chętnie "oddał".
        Gdybym wcześniej wiedział.
        A tak - to mogę tylko podziękować tym, którzy to zrobili.

Pozdrawiam
        cat_s
        • marzenkaggg Re: Zbiórka krwi 03.06.07, 14:51
          Istotną i to bardzo istotną. Nie miałam dostępu do kompa i nie mogłam dać znać
          wcześniej. Kolejna jak dobrze pamiętam 2 września. Dam znać wtedy wcześniej.
        • erleusortok Re: Zbiórka krwi 03.06.07, 16:23
          Oj, ktoś chyba nie związany z organizatorami nas poinformował, a my się jeszcze czepiamy że późno? Lepiej się, dla podtrzymania tradycji, czepmy władz ;-) Ot, na przykład w Celestynowie (www.celestynow.pl/) informują że dziś jest zbiórka krwi, a u nas (www.pruszkow.pl/) nie.

Terminy i miejsca zbiórek krwi są tu:
          www.rckik-warszawa.com.pl/ekipy.php
          • mysza63 Re: Zbiórka krwi 03.06.07, 20:16
            Erl ... coś tam, chyba cię wywołałam telepatycznie, bo wczoraj się dopytywałam gdzie się podziewasz. O oddawaniu krwi też akurat wczoraj na spotkaniu była mowa bo moje dzieci (obaj mają grupę krwi Rh(-), jeden 0 drugi A) bardzo chętnie by tą krew oddawali.
            Informacja przez internet to nie wszystko. Powinny być jakieś plakaty na mieście a naprawdę sporo osób by przyszło. Ja wśród swoich znajomych mam kilka osób, które zrezygnowały z chonorowego krwiodastwa, bo im się nie chce po Warszawach szlajać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka