karkak 18.09.07, 19:39 Znacie jakieś sprawdzone miejsca? albo może jakieś fitnes z miłą atmosferą a nie bandą mięśniaków?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burza_gradowa Re: Gdzie na areobic w Pruszkowie? 18.09.07, 20:22 probowałam w kilku miejscach i zdecydowanie najbardziej podobalo mi sie w Fitness NRG Club. Miło i przede wszystkim dobrze prowadzone zajecia... wydawalo mi sie, ze to nie ma az takiego znaczenia dopoki nie wylądowałam w pewnym miejscu w Pruszkowie, gdzie nie dość, ze ciasno to jeszcze dziewczyna prowadzila tak nieumiejętnie np przejscie do nastepnego kroku, ze prawie wszyscy co chwila sie gubili przez to wszystko bylo nieplynne a ja sie wkurzalam. Zatem NRG polecam, nie mialam żadnych zastrzeżeń i naprawde bardzo miły klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
doska26 Re: Gdzie na areobic w Pruszkowie? 27.09.07, 18:43 A gdzie to jest i czy jest tam tez pilates? Odpowiedz Link Zgłoś
burza_gradowa Re: Gdzie na areobic w Pruszkowie? 28.09.07, 20:43 Dziewczyny, wystarczy wpisac w wyszukiwarke i macie wszystkie namiary, ta czynność zajęla mi kilka sekund... no ale skoro już ją wykonalam to proszę: Pruszków, al. Wojska Polskiego 56 b, tel. 022 7588053 Odpowiedz Link Zgłoś
z.bednarek Re: Gdzie na areobic w Pruszkowie? 28.09.07, 22:06 error ... fitness RNG nie miesci sie już w pawilonach przy petli autobusowej, zostal przeniesiony z osiedla staszica na prusa Odpowiedz Link Zgłoś
doska26 Re: Gdzie na areobic w Pruszkowie? 29.09.07, 13:17 Na woj. polskiego 56 juz nie ma,a gdzie na prusa zostal przeniesiony? Odpowiedz Link Zgłoś
cinosan Re: Gdzie na areobic w Pruszkowie? 29.09.07, 13:24 -no właśnie, i prawdopodobie w tym lokalu po tym klubie będzie teraz sklep Rossmana (piszę prawdopodobnie bo nie wiem czy w tym lokalu czasowo był kiedys na czas remontu urząd stanu cywilnego!jeżli tak to będzie tu Rossman!) Odpowiedz Link Zgłoś
doska26 cinosan 03.10.07, 20:58 tak, dokladnie wtym lokalu byl czasowo USC,czyli bedziemy mieli Rossmana? Odpowiedz Link Zgłoś
agangleska Re: Gdzie na areobic w Pruszkowie? 07.10.07, 21:40 Witam, Teraz Fitness NRG gości wieczorami w liceum Zana. Pn - Czw. od 18 do 21, w pt. do 20 Odpowiedz Link Zgłoś
ediszew Re: Gdzie na areobic w Pruszkowie? 08.10.07, 16:26 a gdzie jest liceum Zana? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Gdzie na areobic w Pruszkowie? 08.10.07, 18:11 na ul. Daszyńskiego niedaleko PKP Odpowiedz Link Zgłoś
hotinhere Re: Gdzie na areobic w Pruszkowie? 08.10.07, 21:10 naprawdę warto używać googla... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja76 Re: Gdzie na areobic w Pruszkowie? 11.10.07, 09:06 Może ktoś zna nr telefonu komórkowego właścicielki NRG? Odpowiedz Link Zgłoś
eevita Re: Gdzie na areobic w Pruszkowie? 16.10.07, 10:13 A wiecie cos o lamosca? Bo zastanawiam sie, czy by sie tam nie zapisac, to niedaleko mnie.. www.lamosca.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
superiwona la mosca- polecam 19.10.07, 09:17 ja chodze do la mosca, serdecznie polecam mila, profesjonalna obsluga,roznorodne cwiczenia, jest tez body bike bardzo popularne- jazda na rowerze w roznym tepie, gosia i artur sa rewelacyjni, zajecia bardzo ciekawe. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś