galaxian1 11.01.13, 16:48 Ktoś robi macanko ? Spies of Warsaw Deadliest Space Weather Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: macanko ? 11.01.13, 17:04 > Deadliest Space Weather Eeee, ten to jest dokument. A już myślałem że jakiś kosmiczny serial Odpowiedz Link
thorgalla Re: macanko ? 12.01.13, 09:52 Nie wiem dlaczego słowo "macanko" plus Galax spowodował kosmate myśli Odpowiedz Link
aniuta75 Re: macanko ? 12.01.13, 17:42 Macam Banshee . Tłumacz napisał, że wypas, więc tym bardziej nie żałuję, że wypożyczyłam . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: macanko ? 12.01.13, 19:20 Pługowego to ja bym chętnie pomacała. W realu . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: macanko ? 13.01.13, 20:34 tylko, ze Borealis to narazie 2-godzinny film; stacja nie zdecydowala sie na zamowienie calego sezonu www.tv-eh.com/2013/01/11/borealis-pilot-turned-movie-airs-tonight/ Odpowiedz Link
galaxian1 Re: macanko ? 15.01.13, 17:54 A Deception ktoś pomacuje ? Czy to nie ta dziunia od Hanka Moody ? Odpowiedz Link
piegucha Re: macanko ? 15.01.13, 19:29 Mnie jakos od Deception odstrasza zwiastun No i co innego leci w tv w tym czasie. Wczoraj za to ucieszylam sie, ze Being Human wrocilo i to calkiem w niezlym stylu. No i Lost Girl. A przed macalam Continuum. Ale jakos nie zrobilo na mnie wrazenia. Za to caly czas namolnie promuja Defiance i nie wiem czy sie zdecyduje czy nie? A ktos czeka na Defiance? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: macanko ? 15.01.13, 19:49 Deception jest porownywane do Revenge, wiec mysle ze sobie zapodam dla sprawdzenia Odpowiedz Link
piegucha Re: macanko ? 18.01.13, 18:27 Ghost mine to jedna z produkcji SyFy, taka bardziej jak sledzenie ich reporterow. Mnie takie "seriale" nie interesuja. To jest cos typy Destination Truth czy Ghost Hunters. Czyli reporterzy szukaja sensacji nawet tam gdzie jej nie ma Jak dla mnie takie produkcje sa tylko dla desperatow. Zreszta juz zwiastuny malo ciekawe sa Redrum to nie wiem co to, bo to na jakims kanale co go nie mam w kablu. Odpowiedz Link