jaculka08 03.02.08, 21:53 Mili jakieś nowe wrażenia z wizyty w naszej nowej restauracji.Wiem,że podobny wątek był już wcześniej,ale jestem "żywo"zainteresowany czy coś się zmieniło na plus,czy może jest gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kol Re: Sekret ?..raz jeszcze.Prośba 03.02.08, 22:12 Mi sie wydaje ze jest lepiej. A w sobote wieczorem tak sie zagescilo ze nie bylo za bardzo gdzie siedziec. Piwo po szostke jak to ramirez na ktoryms watku wspomnial, robi swoje Odpowiedz Link Zgłoś
ramirez71 Re: Sekret ?..raz jeszcze.Prośba 04.02.08, 08:33 Jaculka, a pytasz o Sekret (jak w tytule,) czy o Kapadokye? Odpowiedz Link Zgłoś
jose_arcadio_buendia Re: Sekret ?..raz jeszcze.Prośba 04.02.08, 09:51 Witam. Też mam prośbę o pomoc. Siedzę właśnie w pracy i przypomniałem sobie, że muszę dziś zarezerwować stolik w "sekrecie". Niestety nie znalazłem w necie namiarów na restaurację. Może ktoś poratować numerem telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
kol Re: Sekret ?..raz jeszcze.Prośba 04.02.08, 09:59 hehe. ja mowilem o tej tureckiej knajpie:) Ale szybko sie zorientowalem:) A co do sekretu? jest porzadnie i milo, tylko drogo. ale dobrze ze jest Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier68 Re: Sekret ?..raz jeszcze.Prośba 04.02.08, 21:05 jak by nie te ości w łososiu to by bylo całkiem nieżle.... Odpowiedz Link Zgłoś
doroti0 Re: Sekret ?..raz jeszcze.Prośba 15.02.08, 10:29 Byłam w Sekrecie parę razy i przyznam, że bardzo mi się podoba. Wystrój jest przytulny. Jedzenie może nie jest zbyt tanie, ale za to pyszne, nie wspominając o deserach, więc sądzę, że warte ceny. Co do wysokości cen to są porównywalne do Corrado, z tym że tamtejsze dania są pospolite, a w Sekrecie jest sporo ciekawych pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
syless Re: Sekret ?..raz jeszcze.Prośba 16.03.08, 02:08 Ten łosoś o którym wspominasz to jest stek, czyli dzwonek, czyli nie filet.... Poza tym i tak większość ości jest z niego wyjmowana... Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier68 Re: Sekret ?..raz jeszcze.Prośba 18.02.08, 17:33 no zmarzłem tam jak diabli w niedziele... dzisiaj jestem chory jak nie wiem co... Odpowiedz Link Zgłoś
majka75 Re: Sekret ?..raz jeszcze.Prośba 26.02.08, 09:44 Działa już strona restauracji z galerią i menu: www.restauracjasekret.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karo610 Re: Sekret ?..raz jeszcze.Prośba 26.02.08, 15:01 Ja bylam z mezem 2 tyg temu i jest ok. Bardzo mila obsluga, szybko podane jedzonko- my akurat jedlismy pizze ktora byla na prawde baaaardzo dobra. Wystroj takie sobie ale to kwestia gustu - jak dla mnie troche za malo prywatnosci i za jasno - wolalabym bardziej kameralne i nastrojowe swiatlo. Ale ladnie, schludnie, czysto i przyjemnie jest tam na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś