kasiacw11 01.10.08, 14:22 Gdzie mieści się sala zabaw dla dzieci tzn:kulki w Żyrardowie? Może macie jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga20001 Re: Sala zabaw dla dzieci 07.10.08, 09:20 Witam sala zabaw dla dzieci " Baśniowa " mieści się w Żyrardowie przy ul Dekerta Odpowiedz Link Zgłoś
ania19a Re: Sala zabaw dla dzieci 28.01.09, 15:40 Czy może ktoś mi powiedzieć jak duża jest ta sala zabaw? I gdzie dokładnie się ona znajduje miedzy jakimiś instytucjami? fryzjerem? sklepem jakimś? bo nie wiem gdzie jest ta ulica....proszę o szybką odp...bo chciałabym się tam jutro wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 podbijam 04.03.09, 15:25 ktoś może coś więcej napisać o sali?? Zła dobra tragiczna czy warto pójść tam ze swoim pasożytem no i wiela to kosztuje :)?? Odpowiedz Link Zgłoś
ania19a Re: podbijam 04.03.09, 18:12 Byłam tam dopiero kilka razy z dzieckiem ale wogóle nie chciała z tamtą wyjść nawet po 2 godz. :) sala zabawa jest jak dla mnie idealna,w jednym dużym pomieszczeniu jest sala zabaw przechodzi się do takiego przedsionka (kurtki,buty,krzesła dla rodziców itp) po czym dalej jest taka mała kawiarnia dla rodziców ze sklepikiem oraz różne maszyny do gier: piłkarzyki itp. W sali zabawa jest tak: 2 zjeżdżalnie + 1 mała (oddzielnie z basenikiem z piłeczkami)dla malutkich dzieci zjeżdżalnia na materacu duży basen z piłeczkami + w/w basen dla małych duży materac dmuchany do skakania tunele, przeszkody, worki do boksowania, itp. Co do kosztów to jak dobrze zapamiętałam to tak: pon-pt - 8 zł pierwsza godzina a każda następna 6 zł sob -10 zł pierwsza godzina a każda następna 8 zł jeszcze było pół godz ale nie pamiętam ile, bo nie korzystałam z niej :) W sali zabawa można jeszcze urządzić urodziny dla dziecka!! Jak się dowiadywałam to chyba 20 zł od osoby na 2 godz dzieci wchodzą i dostają soczek i jeszcze jakieś smakołyki ale nie pamiętam jakie. Jak się zarezerwuje na 10 osób to chyba jedna wchodzi za darmo( solenizant). Ja polecam tą krainę piłeczek!! Warto skorzystać wejście jest nie drogie a spróbować można, lecz jestem pewna, że jeszcze nie raz tam powrócisz z malcem :) Odpowiedz Link Zgłoś