gertowen 09.03.09, 11:00 Witam. Poszukuję sprawdzonego glazurnika. Kogo polecacie i kogo lepiej unikać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunia-2007 Re: glazurnik!!!!!!!! 13.03.09, 22:48 WITAM,MOGĘ POLECIĆ DOBREGO FACHOWCA, KTÓRY ROBIŁ U MNIE ŁAZIENKĘ I REMONT POKOJU. PODAJĘ NAMIARY : PAN DAREK 604 738 231 ŻYCZĘ POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
asagao Re: glazurnik!!!!!!!! 16.03.09, 10:22 A ja polecam tego Pana :) www.dobryglazurnik.com Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: glazurnik!!!!!!!! 16.03.09, 10:52 "staram się sprawdzać pocztę co najmniej raz na tydzień". No to musi być naprawdę Paganini glazurnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gertowen Re: glazurnik!!!!!!!! 18.03.09, 10:46 Niestety zaczął się sezon i nie łatwo będzie kogoś znaleźć. Jestem umówiony z jednym glazurnikiem (podobno dobrym) za dwa tygodnie. Mam nadzieje że nie będę żałował. Dzięki za info i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dakoolk Re: glazurnik!!!!!!!! 25.03.09, 10:22 Ja niezmiennie polecam mojego teścia, który oprócz glazury robi także wszystkie inne prace remontowo-wykończeniowe, jest bardzo terminowy i konkurencyjny cenowo - wszystkie namiary i 4 fotki z mojego mieszkania: tinyurl.com/caoa4q . Więcej fotek mogę przesłać na PM. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
apurimac Product placement 18.03.09, 11:17 > A ja polecam tego Pana :) www.dobryglazurnik.com No nie wiem, niby ten dobry glazurnik zrobił bardzo szybko i w sumie porządnie, ale wcale nie jest nie taki tani. Poza tym zabezpieczył nie zdjął butów przed robotą i zbrudził mi trochę chodnik w przedpokoju. Ale glazura jest milusia! :) ----------------------------------------- Niektórym się wydaje, że bycie starą, ludzką samicą jest tym samym co bycie dojrzałą kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
asagao Re: Product placement 19.03.09, 08:39 Kontakt z tym Panem miałam bardzo dobry, nie miałam problemów z dodzwonieniem się do niego, mogłam wszystko wyjaśnić, o wszystko zapytać. Co do ceny, znam droższych fachowców (miałam z takimi do czynienia przy pierwszej łazience), którzy wcale nie robią ani lepiej ani szybciej, wręcz odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_glazurnik Re: Product placement 04.12.14, 13:01 Polecam: www.remonty-pruszkow.pl www.pruszkow.atlasfachowca.pl Autoryzowany Glazurnik Atlas Odpowiedz Link Zgłoś
ja520 Re: glazurnik!!!!!!!! 24.02.15, 08:33 Polecam dobrego glazurnika z Pruszkowa: www.glazurnik.pruszkow.pl Odpowiedz Link Zgłoś