Dodaj do ulubionych

najtansze biale |T-shirty

07.05.09, 23:18
Hej, grzebie w necie, ale nic nie mogę znaleźć, może ktoś z Was ma
doświadczenie.. Prawdopodobnie będę potrzebowała kilkadziesiąt białych
T-shirtów - najtańszych z możliwych. pewnie trzeba je będzie kupić na
stadionie albo w centrum chińskim..
w tej chwili muszę przewidzieć ile te T-shirty mogą kosztować, tak choćby w
przybliżeniu.. czy ktoś z Was może ma pojęcie?
będę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • etzel Re: najtansze biale |T-shirty 08.05.09, 21:57
      > pewnie trzeba je będzie kupić na stadionie albo w centrum chińskim.

To jest w Warszawie jakiś drugi stadion bazar?
      • sqz Re: najtansze biale |T-shirty 09.05.09, 06:36
        Czy uwazasz ze w Warszawie można dokonywać zakupów tylko na
        stadionie ?? Sa inne miejsca zwane w potocznej mowie sklepami lub
        gdy zajmują większy obszar centrami handlowymi.
        • burza_gradowa Re: najtansze biale |T-shirty 09.05.09, 09:51
          odpowiadam na pytania:
          Nie, w Pruszkowie nie ma bazaru o nazwie "stadion" jedyny jaki znam jest w
          Warszawie obok dworca autobusowego Warszawa Stadion.

Mówiąc Stadion miałam na myśli właśnie ten bazar a mówiąc Centrum Chińskie
          miałam na myśli takie centrum handlowe, które nosi a przynajmniej kiedyś było i
          ją nosiło, znajdujące się gdzieś w okolicy Nadarzyna.

sqz, nie wiem jak zareagować na twojego posta. Rozumiem, że nie zamierzałeś mi
          pomóc, bo np nie wiesz ile mogą kosztować najtańsze dostępne koszulki. W
          porządku, nie wiesz, to nie piszesz. Ale co tu ma do rzeczy co ja uważam na
          temat tego gdzie można dokonywać zakupów. Popisałeś się niezwykłą erudycją
          podając mi tu definicję centrum handlowego, tylko doprawdy nie wiem w jakim celu.
          A jeśli chciałeś powiedzieć, że najtańsze koszulki można zakupić w centrum
          handlowym, to podaj mi nazwę tego centrum i przybliżoną cenę koszulek. Od razu
          tam pojadę i będę Ci dozgonnie wdzieczna, bo na ogół ich ceny w sklepach
          przekraczają 20 złotych i zazwyczaj mają już nadruki.
          • cat_s Re: najtansze biale |T-shirty 09.05.09, 18:36
            Burzo,
            Na t-shirtach się specjalnie nie znam, w niedetalicznych ilościach nabywałem je ostatnio kilkanście lat temu w celu jednolitego odziania pewnego szczepu harcerskiego ;-)
            Jak domniemywam, szukasz koszulek w podobnym celu.
            No to jeśli jeszcze nie znalazłaś nic ciekawego - spróbuj kliknąć w poniższy link. Szczegółów żadnych nie znam, bo firmę wyguglowałem spontanicznie ale wstępny warunek ceny poniżej 20 pln ichnia oferta niby spełnia. No a kwestie ilości, rozmiarów, warunków dostawy i terminów pozostają już Twoich rączkach ;-)
            www.koszulki.com/cgi-bin/shop.pl?id=31&sid=30690398&pin=80358063995755&mod=03&towar=49343&pt=831&lang=pl&ppts=

Pozdrawiam
            cat_s
          • swistak133 Re: najtansze biale |T-shirty 09.05.09, 21:30
            Najbliżej to kupisz u Chińczyków w Maximusie. Widziałem tam kiedyś koszulki poniżej 10PLN, ale wątpię żeby przetrwały więcej niż jedno pranie. No i nie wiem, czy w ofercie były białe.
          • sqz Re: najtansze biale |T-shirty 09.05.09, 21:51
            Droga burzo , słowa nie napisałem do Ciebie, wiem co to Stadion ,
            wiem gdzie jest Centrum Chińskie i wiem gdzie są inne tego typu
            miejsca. Nie wiem gdzie są najtańsze, na stadionie ostatnio satli
            jacyś obcojęzyczni i sprzedawli coś co wyglądało jak koszuli ,
            gładkie bez napisów w kolorach jasno szarym i chyba ciemnej bieli po
            6 pln. Podejrzewam że hurt bedzie tańszy. Jeżeli nie znajdziesz
            chetnego do sprawdzenia to w srode sie tam wybiore i udzielę Ci
            dokładnej odpowiedzi po ile są takie cuda.
            PS
            Jakbym chciał napisać do Ciebioe podpiąłbym sie pod Twojego posta
            Acha podaj ilość koszulek to moze będzie taniej. Gdybyś chciała abym
            zanabył jakąś ilość koszulek to łamnie na poczcie sqz@wp.pl
            Pozdrawiam
            • burza_gradowa Re: najtansze biale |T-shirty 10.05.09, 19:52
              sqz, skoro to nie było do mnie, to wybacz moja ostrą reakcję, byłam pewna, ze to
              ja jestem adresatem twojego posta i trochę mnie zwalił z nóg ;) chociaż.. jak
              patrzę na to, co napisał twój przedmówca, to szczerze mówiąc tez nie widzę tam
              nic, co zasługiwałoby na takie zjechanie, no ale już nie wnikam, skoro się
              wszystko wyjaśniło.
              Zatem jeszcze raz przepraszam:)
              kontynuując..
              Chodzi o to, ze potrzebne mi jest około 40 koszulek na piknik , który
              organizujemy w szkole, gdzie pracuję. Piknik ma być taki trochę artystyczny i
              jedna z atrakcji będzie robienie malunków/fajnych tekstów na koszulkach. Nasi
              uczniowie zrobią sobie na swoich, ale dla gości wypada mieć takie koszulki.
              uczciwie powiem, ze jakość ich jest sprawą drugorzędna, bo 400 złotych na
              koszulki nie dostanę, jest masa innych wydatków po prostu. Dziękuję za ofertę
              sprawdzenia cen na stadionie. Nie śmiałabym nawet o to prosić (chyba, ze bywasz
              tam i tak) bo sama mogę się pofatygować, jednak okazało się, że muszę mieć na
              zakupy faktury, wiec wszelkie bazarki odpadają.
              A co do zakupów, to teraz potrzebne mi sa tylko namiary, bo zakupu dokonam
              dopiero po akceptacji całego kosztorysu imprezy.
              w każdym razie wielkie dzięki za info i chęć pomocy :)
              • sqz Re: najtansze biale |T-shirty 10.05.09, 20:52
                w Wólce Kosowskiej w centrum Chińskim pewnie wystawią Ci fakturę na
                co tylko będziesz chciała :)
          • etzel Re: najtansze biale |T-shirty 09.05.09, 22:28
            > Nie, w Pruszkowie nie ma bazaru o nazwie "stadion" jedyny jaki znam jest w
            > Warszawie obok dworca autobusowego Warszawa Stadion.

Czyli chodzi o stadion, który obecnie jest demolowany, to jest przebudowywany.
            Czy jeszcze odbywa się tam handel?
      • soloviev Re: najtansze biale |T-shirty 09.05.09, 09:22
        etzel napisał:
        > To jest w Warszawie jakiś drugi stadion bazar?

Raczej chodziło o Wólkę Kosowską lub Maximusa.
        • ramirez71 Re: najtansze biale |T-shirty 10.05.09, 07:42
          Wpier do rozmówców:
          Owszem Stadion na terenie między dawną koroną, a dworcem PKS, wciąż działa (obszar tzw. Błoni)..
          Do Burzy (że też nie spytałaś wczoraj):
          koszulki Stedmana (Ok!), gramatura 160 (serek) i 180 (klasyczne okrągłe), są do dostania w okolicach 8-10 zł (zależy od ilości)w firmie zajmującej się nadrukami na Szczęśliwickiej, mogę kupić, bo coś pewno będę zamawiał dla siebie..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka