altu 18.12.03, 16:35 Lubicie dostawać prezenty? W tym roku - co typujecie i co chcielibyście dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: Prezenty... 18.12.03, 16:38 Ja uwielbiam dostawac prezenty. A jeszcze bardziej dawac. Nie ma większej radochy niz widziec usmiechnieta twarz osoby obdarowanej... moj typ na ten rok: nowa bielizna do spania (celowo taka pewnie dostane, bo spie bez...), pewnie parę książek i pióro... a chcialabym,... perfumy Burberry London i książkę .. jakąkolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Prezenty... 18.12.03, 17:00 ja uwielbiam wyszukiwać prezenty.Nie potrafię się zmusić żeby kupić komuś coś bzdetnego i "praktycznego", koniecznie muszę coś "wymyśleć" bo to jaki prezent dajesz świadczy też o tym jak znasz daną osobę a ja jestem na to bardzo wyczulony.Naprawdę czasami nie jest łatwo coś wybrać. A praktyczne rzeczy niech obdarowany kupi sobie sam:) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Prezenty... 18.12.03, 16:58 A to moj wlasny prezent dla Forum Pruszków: Ustrzeliłam 1500 post... ale sie cieszę... Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Prezenty... 18.12.03, 17:03 specjalnie dla Altu rzucam hasło: 2004 posty na 2004 rok. Damy radę? Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Prezenty... 18.12.03, 17:04 Ach, dziękuję... Fajnie byłoby... Tylko żeby jakość tego forum (ktora na razie wydaje mi sie prawidłowa) nie przeszła w ilość... Pozdrawiam i lecę do domku... pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
smallec Re: Prezenty... 18.12.03, 22:26 altu napisała: > > Lubicie dostawać prezenty? > no nie wiem ... raczej to dla mnie klopotliwa sytuacja. Zdecydowanie wole dawac prezenty!!! > W tym roku - co typujecie i co chcielibyście dostać? w tym roku, jak co roku, dostane tyle zestawow kosmetykow, ze starczy mi do nastepnych swiat :) Nie znosze dostawac kosmetykow. A co bym chcial dostac? Np. plyte z muzyka (filmowa) np. Preisnera ... albo nowy gaznik do samochodu ... hihihihi pozdrawiam Smallec Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Prezenty... 19.12.03, 14:53 Z pewnością jakiś dezodorant, wodę po goleniu, albo inne pachnidło. Bo ja się po prostu na tym nie znam i polegam całkowicie na zdaniu kobiet. Mimo, że do Świąt jeszcze tydzień, jeden już zdążyłem dostać od Jednej Bliskiej Mi Osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Prezenty... 19.12.03, 17:20 Nie mam dużych wymagań:jedna tyci-tyci piecząteczka i jeden malutki podpisik pod umową o pracę.I nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
smallec Re: Prezenty... 19.12.03, 21:54 stary.prochazka napisał: > Nie mam dużych wymagań:jedna tyci-tyci piecząteczka i jeden malutki podpisik > pod umową o pracę.I nic więcej. Kolega udezyl w moja czula strune ;) Cztery niewielkie wpisiki do indeksu ... i taka mala ksiazeczka pt. DYPLOM. No Swietemu ... zajelo by to raptem chwilke ;) ale czuje ze znowu wykreci sie "woda po goleniu" albo krawatem. pozdrowienia p.s. oj trzeba chyba znowu zaczac pisac listy do Mikolaja ... jak dawniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Prezenty... 20.12.03, 18:03 smallec napisał: > ale czuje ze znowu wykreci sie "woda po goleniu" albo krawatem. a nie można złożyc apelacji od prezentu?Przydział prezentu jest swego rodzaju decyzją administracyjną a Św.Mikołaj (tak jak Poczta)jako przedsiębiorstwo wyższej użyteczności publicznej odpowiada chyba z kodeksu postępowania administracyjnego albo nawet cywilnego?To chyba mało prawdopodobne zeby tok postępowania odwoławczego wobec św.Mikołaja był jednoinstancyjny?Czy znacie jakies orzeczenia izby administracyjnej lub cywilnej Sądu Najwyższego w tej sprawie?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
smallec Re: Prezenty... 20.12.03, 23:59 hahaha ... jako jednoosobowa instytucja dobroczynna ... no w sumie jest mimo wszystko "dobroczynna" ... hahaha Zobacz jak zmienila sie sytuacja "obdarowywanych" odkad zamknieto instytucje Dziadka Mroza :)))) wiec z perspektywy historycznej patrzac ... jak co roku, uciesze sie zarowno z nowej "wody po goleniu" jak i nowego karawatu :)))) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Prezenty... 21.12.03, 18:03 wychodzi na to że kosmetyki to w Polsce branża sezonowa;przed świętami schodzi im tyle towaru że mogą z tego żyć przez cały następny rok:) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Prezenty... Konfrontacja... 26.12.03, 22:45 W tym roku dostałam.. zgodnie z oczekiwaniami kosmetyki i piżamkę (pewnie długo jeszcze jej nie użyję, bo się odzwyczaiłam...) Sama rozdałam mnóstwo rzeczy i prezentów Rodzinie. Głownie kosmetyki, ciuchy i książki, a także inne pierdołki... Nie ma lepszego prezentu niż uśmiechy i zadowolenie na twarzach Rodziny... to kompensuje wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Prezenty... Konfrontacja... 26.12.03, 23:23 altu napisała: > W tym roku dostałam.. zgodnie z oczekiwaniami kosmetyki i piżamkę W jakiś wzorek? A może w rzucik? :-) Ja o dziwo nie dostałem żadnych pachnideł. Rodzina wsparła mnie gotówkowo, a prezenty kupię sobie sam niebawem w antykwariatach w Poznaniu i/lub Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
smallec Re: Prezenty... Konfrontacja... 27.12.03, 00:09 przyznac musze ... ze Mikolaj mnie zaskoczyl. Zero kosmetykow i ani jednego krawatu!!! no nie liczac kremu do golenia :))) Troche dodatkow do samochodu, cos do pisania i do czytania i ... takie male metalowe "starocia" ... ktore zreszta potocznie nazywane sa "antykami" (nie wiem czemu zreszta). Pizamki nie dostalem ;)) A ja nikomu nic nie dalem ... no bo przeciez to Mikolaj rozdaje prezenty, nie prawdaz? ;) pozdrowienia Smallec Odpowiedz Link Zgłoś