kkokos Re: TzG 27.09 27.09.09, 20:37 ogląda, ale w sumie nie ma co oglądać :( beznadziejny ten taniec na początku "śpiewające gwiazdy z poprzednich edycji" otylia - dramat Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG 27.09 27.09.09, 20:58 wlasnie skonczylo tanczyc nastepne drewno vel grazyna wolszczak supernarcyz na punkcie swojej urody i firgury. Niech ze ta baba zejdzie z moich oczu. Trzasnela sobie lifting i sie podnieca swoja mlodoscia. Taniec do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG 27.09 27.09.09, 21:05 kkokos napisała: > ogląda, ale w sumie nie ma co oglądać :( > > beznadziejny ten taniec na początku "śpiewające gwiazdy z poprzednich edycji" > otylia - dramat Jak na razie same dramaty, Rosati też jeden z większych Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: TzG 27.09 27.09.09, 21:15 niestety fatalnie wszyscy, nawet moj ulubieniec Urbas spalil wystep. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG 27.09 27.09.09, 21:32 Urbanska super jak zwykle, ale to juz nudne powtarzac, ze jej tam w ogole nie powinno byc. Zatanczyla fajnie, ale jej poziom w stosunku do poziomu innych uczestnikow ma sie jak piesc do nosa. Na tle tych drewien tanczacych dzisiaj musze stwierdzic, ze milo bylo popatrzec na kogos, kto nie ma problemu z czuciem rytmu i gracja. Nawet jesli Urbanska jest tylko tlem w tym programie - dobrze jednak ze jest, bo wiecej drewien chyba "nie zniese". Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG 27.09 27.09.09, 21:36 hahahahaha Chajzer mnie rozwalil na lopatki :))))))))) turlam sie ze smiechu po podlodze po tym tancu! :DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG 27.09 27.09.09, 21:37 Urbańska jest poza konkurencją i tak już zostanie do końca, ale jej występy są mocno irytujące, bo mogłaby co najwyżej wystąpić jako gwiazda programu, Chajzer dołączył do drewienek Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG 27.09 27.09.09, 21:45 przezabawne bylo, jak po zakonczeniu tanca Urbanska strzelila zaskoczona mine, gdy jej Pawlowicz dala do zrozumienia, ze nie bylo tak super. Przyzwyczaila sie do komplementow i myslala, ze zawsze co nie zatanczy bedzie bosko. Te jej dotychczasowe miny niewiniatka i reakcje na komplemetny jak rzeczywiscie cos fajnie zatanczy - pokazuje tylko jak falszywie jest skromna. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: TzG 27.09 27.09.09, 21:50 Urbanska jest rzeczywiscie poza konkurencja, ale mnie rowniez, a moze nawet bardziej podobala sie Mucha. za to, ze ewidentnie dziewczyna pracuje, chce jej sie, walczy i do tego ambitnie i zmienia sie z programu na program niczym kameleon trzymam za nia kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnorzewska Re: TzG 27.09 27.09.09, 21:38 Co to za piosenka teraz leciała? (przy występie Vizira) Czy to było "Ain't it funny" Jennifer Lopez w hiszpańskiej wersji? Bo trudno było rozpoznać... jak zresztą większość piosenek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: TzG 27.09 27.09.09, 21:52 Bo trudno by > ło rozpoznać... jak zresztą większość piosenek :) a nie, akurat dzisiaj wydaje mi się, że nie było żadnych wynaturzeń, jak czasem :) tu jest spis wszystkich dzisiejszych piosenek: tanieczgwiazdami.plejada.pl/3004,odcinek,,,,odcinek_4,odcinki_detal.html Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG 27.09 28.09.09, 00:04 jezeli "One Night in Bangkok" jako podklad do paso nie jest wynaturzeniem, to nie wiem, co nim moze byc :P Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG 27.09 27.09.09, 21:47 Muche szykuja na wygrana tej edycji - to jest pewne. A dzisiaj zatanczyla tak sobie. Tango w ubieglym tygodniu podobalo mi sie bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG 27.09 27.09.09, 21:56 barozra napisała: > Muche szykuja na wygrana tej edycji - to jest pewne. A dzisiaj > zatanczyla tak sobie. Tango w ubieglym tygodniu podobalo mi sie > bardziej. Jestem tego samego zdania, Mucha na bank będzie w finale, a tańczyła dziś niewiele lepiej od pozostałych gwiazd, jury jej słodzi do mdłości:/ Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: TzG 27.09 27.09.09, 21:59 też jestem zdania , że Muchę szykują do wygrania edycji, a już śliniącego się po każdym jej występie Galińskiego znieść nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG 27.09 27.09.09, 22:08 Galinski slini sie od pierwszej edycji na widok kusej kiecki i nie brzydkiej buzi. Mam swoje powiedzenie na ten temat: "Galinskiemu staje". Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: TzG 27.09 27.09.09, 22:11 już chyba tylko w marzeniach... no w każdym razie żenujący jest, i jakkolwiek zatańczyłaby Mucha i tak dostanie 10, zresztą, masz rację, przy Wyrwał też prawie się wyrwał :D Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG 27.09 27.09.09, 22:11 barozra napisała: > Galinski slini sie od pierwszej edycji na widok kusej kiecki i nie > brzydkiej buzi. Mam swoje powiedzenie na ten temat: "Galinskiemu > staje". E,tam;) Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna100 Re: TzG 27.09 27.09.09, 22:01 ja zerkam, najtragiczniej to zaspiewala Steczkowska, juz wiemc zemu sie lansuje..wszedzie ona juz poprostu glosu nie ma a kiedys tak fajnie spiewala, koszmar biedna powinna zaszyc sie w domu rodzinnym i robic sobie krzywdy Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: TzG 27.09 30.09.09, 15:31 jesienna100 napisała: > ja zerkam, najtragiczniej to zaspiewala Steczkowska, juz wiemc zemu sie > lansuje..wszedzie ona juz poprostu glosu nie ma a kiedys tak fajnie spiewala, > koszmar biedna powinna zaszyc sie w domu rodzinnym i robic sobie krzywdy Za za brednie! Zaśpiewała rewelacyjnie! do tego piosenka świetna, super choreografia i panowie... tanieczgwiazdami.plejada.pl/42,9902,1,justyna_steczkowska_tango,1,wideo_detal.html Odpowiedz Link Zgłoś
jasnorzewska Re: TzG 27.09 27.09.09, 22:06 Czy któryś z pracowników dorabia sobie na boku i zorganizował przedszkole na widowni? Bo ktoś tam strasznie piszczy... Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG 27.09 27.09.09, 22:10 Mysle ze powinna odpasc Otylia, Weronika az tak zle nie tanczyla, ale caly odcinek dzisiejszy byl rzeczywiscie jakis drewniany. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: TzG 27.09 27.09.09, 22:11 poza Nataszą, która dla mnie była/tańczyła zjawiskowo Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: TzG 27.09 27.09.09, 22:14 barozra napisała: > Mysle ze powinna odpasc Otylia, Weronika az tak zle nie tanczyla, zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: TzG 27.09 27.09.09, 22:37 ehh pozostaje mi sie tylko zgodzic ze zdaniami odnosnie muchy..jakkolwiek by nie zatanczyla, dobrze czy bardzo zle zawsze bedzie ze rewelacja i sypna sie 10...zaczyna sie to robic nudne i niesmaczne...poza tym chyba powinna dzisiaj tanczyc paso, nie wiem czy to specjalnie ustawione aby za tydz mogla zatanczyc sambe??? bo moze bardziej widowiskowa i zapamietywalna niz walc... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwymyszowaty Re: TzG 27.09 27.09.09, 23:32 Dlaczego Mucha tańczyła po raz drugi standard? Skoro w zeszłym tygodniu miała tango, to chyba w tym powinna tańczyć paso. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: TzG 27.09 27.09.09, 23:52 moze dlatego, ze by wtedy nie zatanczyla samby, a tak zatanczy...w koncu bedzie moga poswiecic znowu tym i owym...no i ciekawa sprawa z tym samochodem..jakos zawsze bylo to male autko a tu nagle terenowy merc...a mucha ma słabosc do terenowych aut..czyzby nawet ustawka z autem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: TzG 27.09 28.09.09, 00:40 Jeszcze sie nie zorientowaliscie ze prawie zawsze wygrywaja osoby w jakikolwiek sposób związane z TVN..? Edycja 1-Janiak, edycja 4-Rusin, edycja 6-Guzik, edycja 7-Walach, edycja 8-Kulesza, edycja 9-Gardias. Czyli kandydatkami do wygranej są Mucha i Wolszczak. Odpowiedz Link Zgłoś
tinki1 Re: TzG 27.09 28.09.09, 08:48 Drewniany odcinek , to prawda.Muzyka do bani i wykonania wokalne- dramat-czemu sa inni wokalisci niz we wczesniejszych edycjach? Mucha i Maserak - oj trafili na siebie i ladne to bylo.bez udziwnien itp. ale nota 40 to za wiele. Urbanska i Czech - pieknie,ma dziewczyna wdziek i gracje,wyglada bosko jak na kilak miesiecy po porodzie (pozazdroscic) ale to nie bylo fokstrot i nieraz za malo tanca w tancu dawali duzo nizej, tymczasem Iwonka obnizyla note a reszta nie...wpinna dostac wg. mnie 36 pnkt. Ale widac bylo zdziwienie jak Iwonka zafrapowala sie co zrobic....hehe Otylia i jej partner - tancerza ma boskiego (ciacho number 1 tej edycji!!!) wesoly, sympatyczny, zadziorny - mniam. A Otylka sztywna straszliwie w tym tancu byla...niestety zasluzyla na wywalenie , ale ciesze sie ze wzgledu na partnera ze ich jeszcze zobacze. Sama Otylia sympatyczna dziewczyna! Urbas-dziwnie mnie ten gosc irytuje, partnerka ma sliczną buzie. Rosati i Hulboj (to tez moj typ, grzeczny, ulozony o twarzy diabelka...) a Weroniki mi szkoda, bo rzeczywiscie nie ma tyle czasu zeby sie przygotowac, no ale liczyla sie z tym...a jako ze mloda, zgrabna, powinna dac rade...szkoda...nie spodziewalam sie jej odpadniecia juz teraz, oj nie. Zelt i Anna -szok ze 3 miejsce!!! O co chodzi? Taniec rzeczywiscie byl ciekawy, fajny pomyslo. Zelt chyba przechodzi jakies zalamanie, strasznie marnie wyglada, ale w tancu smiesznie sie prezentuje... to nie TYniec... ;-( Chajzer i Blanka -fajna para, ale dzisiaj troszke gorzej, jakos chodzone za bardzo. Wolszczak-calkiel , calkiem. ale wygladala strasznie staro, oczy jhakies nieprzespane. Mucha - wygladala wspaniale, ma bardzo plastyczna twarz i rzeczywiscie jak mnie jej osoba nieraz irytuje, to gratuluje jej pomyslu na siebie w tym programie.Co odcinek to inaczej wyglada i super.widac ze ambitna itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: TzG 27.09 28.09.09, 10:15 Zelt wspominał w "Kulisach", że miał ciężki rok, jak mówił, najgorszy od czasu skończenia Akademii Teatralnej. Stąd może marnie wygląda i przygaszony. Ale trzeba uczciwie przyznać, że ciężko pracuje i gdyby nie dziecinne gadki partnerki i jej irytujący styl bycia - być może miałby jeszcze lepsze oceny od widzów. Dla mnie dramatyczne są opowieści Grażyny Wolszczak o tym, że wygląda jak 20-latka czy 30-latka. Powiedziała to raz, potwierdził partner, OK. - skoro tak sądzą - wolno im. Ale takie teksty powtarzane regularnie trącą damskim Piotrusiem Panem. Zawsze lubiłam tę aktorkę, a w tym programie traci w moich oczach. Nie przepadam za Urbańską, ale podobał mi się jej występ, dobre show. Techniczne parametry mało mnie tu interesują. Dobrze się patrzyło, no i Natasza jak na świeżą mamuśkę ma fenomenalną figurkę. Bardzo mi się podoba Michał Kwiatkowski w standardach - czuje bluesa facet, dobrze to wyszło. Aczkolwiek jest za szczupły na podnoszenie partnerki i nie dziwię się, że się wywalili pod koniec. Ale to bardziej zastrzeżenia do choreografa - Zelt czy Majdan mogą dowolnie rzucać swoimi tancerkami, Michał - nie, bo jest za drobny i szczupły. Janja jak zwykle śliczna, ale czy zauważyliście, że miała na sobie sukienkę Natalii Lesz?... Czyżby jakieś oszczędności w TVN? ;)... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG 27.09 28.09.09, 10:42 wiedzialem, ze ktos juz w tej sukience wystepowal, ale nie pamietalem kto. Zreszta ten recykling kostiumow jest widoczny od kilku edycji. Ciecia budzetowe? Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: TzG 27.09 28.09.09, 11:01 Zdecydowanie cięcia ;) Aczkolwiek trzeba przyznać, że Janja ślicznie (jak zwykle) się w tej srebrnej sukieneczce prezentowała. Mnie rozwaliła Kasia Krupa, partnerka Marcina Urbasia, i jej białe galotki. Optycznie dodały jej 10 kg i wyglądała... O ile Muszka w czarnych majtaskach wyglądała 2 tyg. temu fajnie, to Kasia, hmm... no nie jest to opcja dla niej, mówiąc oględnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG 27.09 28.09.09, 11:04 a moim zdaniem Krupa wyglada swietnie. Kwintesencja lat 80tych, w ktorej bylo jej bardzo do twarzy. Za to Mucha w owych majtasach wygladala zwaliscie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: TzG 27.09 28.09.09, 11:38 Kurczę, no nie wiem. Nie wydaje Ci się, że ona nie ma figury do takich białych majtasków? Telewizja dodaje średnio 9 kg, ona na buzi i z figurki jest pełniejsza niż inne tancerki. Takie odniosłam wrażenie, że jej dowalili in minus tymi majtaskami... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG 27.09 28.09.09, 11:45 przyznam sie szczerze, ze owych majtek nawet nie zauwazylem, a jako osoba z natury wredna zwykle wylapuje takie wpadki kostiumow. Znaczy sie nie moglo byc zle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 bez przesady 28.09.09, 13:05 Bardzo mi się podoba Michał Kwiatkowski w standardach - czuje bluesa facet, dobrze to wyszło. Aczkolwiek jest za szczupły na podnoszenie partnerki i nie dziwię się, że się wywalili pod koniec. bez przesady nawet drobny i szczuply facet nadal jest silniejszy od drobnej i szczuplej kobiety, jaka jest Janja nie powinien miec problemow z podnoszeniem jej, to byla zwykla wpadka i tyle kazdemu sie mogla zdarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
baba.ryba Re: TzG 27.09 30.09.09, 14:38 no moze rzeczywiscie szkoda troche Weroni, no ale bez pracy nie ma kolaczy. podejrzewam, ze Hulboj sie niezle napocil najpierw zeby nadrobic to, ze ona mogla tylko kilka razy w tygodniu, a potem razem z Zakliczyńskim, zeby ulozyc choreografie tak, zeby mimo wszystko Rosati mogla sie jej nauczyc. widac ze sie starala ale konkurencja za duza i czasu za malo. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: TzG 27.09 - a o Tyncu zapomnialas? - nie TVN! 28.09.09, 08:53 mi tez zal wroniki, wzbudzila we mnie sympatie po tym programie. to w gruncie rzeczy troche znerwicowana i zwyczajna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
mariami Re: TzG 27.09 - a o Tyncu zapomnialas? - nie TVN! 28.09.09, 09:29 Jeszcze Majdan - calkiem niezle wypadl. Szczegolnie na tle innych facetow, nie bedacych zawodowymi tancerzami. Ma wyczucie rytmu i ladnie sie porusza. Odpowiedz Link Zgłoś
blawatek33 Re: TzG 27.09 - a o Tyncu zapomnialas? - nie TVN! 28.09.09, 09:59 no mi sie tez, o dziwo majdan całkiem podobał w tym tańcu. To było chyba najlepsze passo doble w tym odcinku:) Odpowiedz Link Zgłoś
tinki1 Re: TzG 27.09 28.09.09, 10:30 NO i Kwiatkowski i Majdan-jka moglam o tych panach zapomniec! Majdan pozytywnie mnie zaskakuje-ladnie sie rusza, nie przypuszczalam... widac ze lubią się z partnerką..oj nie wiem czy cos nie zaiskrzylo...zycze mu szczescia w milosci, jakos nie moge uwierzyc ze byl mezem tej DODY.... Kwiatkowski - skromny facet, bardzo ladnei sie rusza, ma wyczucie rytmu...z Janją tworza sliczna pare... tylko fryz moze niech mu ktos dopasuje...bo w lizanych prze krowe wlosach nie za twarzowo wyglada.... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo gwoli scislosci 28.09.09, 10:38 mowi sie pasodoble (badz paso doble). Ale niezaleznie od tego, czy laczymy, czy nie, tam jest tylko jedno s. PASO nie PASSO. Gdyby to byl wloski taniec, byloby podwojne S (po wlosku krok to PASSO, po hiszpansku PASO) Ja wiem, ze Skrzynka uparcie powtarza to z bledem, ale nie musimy tego po niej powtarzac. naprawde nie musimy ;) dziekuje za uwage :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG 27.09 28.09.09, 10:58 slabienki odcinek. W sumie podobaly mi sie trzy pary: Kwiatkowski, Mucha i Urbanska, ktora jednak tanczyla cos kompletnie poza konkurencja i moim zdaniem powinni to uwzglednic w ocenie. Dla mnie nawet 9 od Iwony byla niewystarczajacą "karą" za odejscie od wyznaczonego tanca. Natasza jak zwykle ma wielka ochote do wykazania sie i bardzo fajnie (oczywiscie pomijajac etyczne aspekty wpuszczenia profesjonalistki do konkursu dla amatorow), ale niech swoje popisy zachowa na freestyle, na razie ma pokazac konkretne tance. Reszta szczerze mowiac moglaby nie wychodzic na parkiet, bo bylo fatalnie. Zreszta mam swoja teorie spisku, ze im sie po prostu nie chce przykladac do treningow, bo przeciez wiadomo, ze w finale spotkaja sie Natasza i Anka. Reszta co najwyzej moze rywalizowac o to, kto ugra wiecej odcinkow (czyt. dostanie wiecej pieniedzy). Nie wiem czemu Dorota Williams tak bardzo holubi wizerunek Monroe. Za nami czwarty odcinek, a juz mielismy dwie Marilyn. Czyzby pani W. nie znala innych, wyrazistych gwiazd kina? Moim zdaniem Weronika duzo lepiej wygladalaby zrobiona na Rite Hayworth, niz na ciemnowlosa Marilyn :/ Wystep Steczkowskiej pokazal, czemu tanczace piosenkarki powinny korzystac z playbacku. chociaz gdyby tak zrobila, to pewnie caly internet by grzmial, ze nie zaspiewala na zywo. Ja chyba wole dobry taniec i muzyke z tasmy, niz zachowawczy taniec i sapanie do mikrofonu :/ Natomiast sam uklad byla bardzo fajny, ladne nawiazanie do poczatkow tanga, ktore bylo tancem dla mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo fever 28.09.09, 11:02 a propos wystepu nataszy zalinkuje Wam wersje Fever, ktora jest ostatnio moja ulubiona :))) www.youtube.com/watch?v=GjoBKEJj2eI Boska Rita Moreno w... boskim towarzystwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: TzG 27.09 28.09.09, 11:35 Ta teoria spisku, że uczestnicy trochę sobie odpuszczają, bo przeciez i tak z góry wiadomo kto wygra - jest niezła. Takie ustawienie programu jest demotywujące. Demotywujące są również stawki, które przedostały się do mediów. Czytałam, że Maserati dostaje więcej za odcinek niż co niekóre gwiazdy. Nieładnie. Potwierdza się z kolei moja teoria, że niektóre gwiazdy są traktowane jak zapchajdziury. Tylko co z widzami i widzkami, którzy na nie głosują? Przecież to brak szacunku dla tych ludzi. Mnie osobiście brakuje promocji dla facetów w tym programie. Obojętnie - czy to będzie Kwiatkowski, Zelt, Urbaś, czy Radzio Majdan. Ich powinno być więcej w TVN. A tak to wszędzie Mucha i Urbańska - do znudzenia. Doszło do tego, że na forum TzG ludzie sobie wirtualnie kłaki z głów wyrywają o to, która idolka jest lepsza. To jakieś wariactwo. Wariactwem było wczoraj głosowanie smsowe ;) Jak szłam do kuchni nastawić wodę na herbatę Mucha miała 5 proc. głosów, jak wróciłam - 30 proc. (a nie mam dużego mieszkania hahah). Nie wiem, ile dokładnie osób głosuje, ale wyglądało mi to na pospolite ruszenie ;) Niezła historia. I na koniec - baaaaardzo nie podobał mi się żart pani Beaty Tyszkiewicz skierowany do Iwony Pavlović: "Nie pierwszy ślub i nie ostatni". Miało być śmiesznie, a wyszło strasznie głupio. Są teksty, których się po prostu nigdy nie mówi. I gdzie ta kindersztuba i hrabiostwo?... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG 27.09 28.09.09, 11:48 to bylo niesmaczne, ale pani hrabianka ma spore doswiadczenie rozwodowe, wiec innym zyczy tego samego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: TzG 27.09 28.09.09, 12:05 Dotychczas taką wpadkę w tivi zaliczył tylko Jarek Janiszewski z Bielizny, bodajże w programie Lalamido, lata temu. Zapytał wtedy świeżo hajtniętego Kobrę z Kobranocki: "No to kiedy rozwód?" - i mało nie dostał w nos. W każdym razie, pamiętam, zrobiło się niemiło i rozmowa stała się drętwa. Wczoraj podobnie. Jednak do wygłupów też trzeba mieć dryg. Pani Beata go nie ma, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: TzG 27.09 28.09.09, 22:50 Hej Na szczescie w miejscu, gdzie zazwyczaj jestem prawie nie slychac wypowiedzi Gasa i Skrzynki oraz wiekszosci slow jurorow. Wystarczy mi zywa wizja, bez fonii ;))) Ogolnie, to chyba ta edycja mi sie podoba(okiem fotografa), bo ladne i fotogeniczne buzie mam przed szklem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG 27.09 28.09.09, 22:52 skoro bywasz i widzisz, to zapytam, czy telewizor klamie, czy Czarek O. (ahem) nabral masy? Zalozmy, ze miesniowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Telewizja poszerza ;) 29.09.09, 23:06 kubissimo napisał: > skoro bywasz i widzisz, to zapytam, czy telewizor klamie, czy Czarek > O. (ahem) nabral masy? Zalozmy, ze miesniowej ;) Telewizor klamie :) Ogolnie powieksza ciala widocznych tam osob. Na zywo sa szczuplejsze, smuklejsze w telwizji bardziej przysadziste. Nie mowie o jakichs hiper wypasonych szklanych ekranach, ktore rozciagaja na boki obraz a o normalnych wymiarach i proporcjach. Ogladalam ktoras powtorke u kolezanki na takim 42 calowym telewizorze, matkooo, ale wszystko bylo inne, zanczy przeklamane :) Zdjecia nie klamia ;) Odpowiedz Link Zgłoś